Ionela,o fetita de doar 4 ani......
Raspunsuri - Pagina 8
Dodo-pui spune:
Doamne ajuta si in continuare!
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Katya spune:
Draga Mihaela,ma bucur c-a reusit operatia,slava Domnului!Ne rugam in continuare,aveti grija de voi!
mikaeela spune:
Multumesc Katya,Si azi am fost f.suparata ca mi-a plans Ionela toata ziua de se inegrea toata si se ineca de plans de nu stiam ce sa-i mai fac.M-am dus imediat cu ea la doctorul de familie si mi-a spus ca ar avea crampe la burtica.I-am dat tratamentul prescris de medic si vad ca s-a mai linistit,sper sa fie bine ,ca m-a speriat f tare azi.
BAZAR GENERAL PE DC
AJUTOR PTR IONELA-HTTP://IONELASAMAREANU.WORDPRESS.COM/
Eseea spune:
Mikaela, iti sunt alaturi
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
mikaeela spune:
Multumesc Essea
BAZAR GENERAL PE DC
alex_andra spune:
Mihaela, cum se mai simte Ionela?
Ce se mai intampla cu plecarea voastra? Cand o faceti?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
mikaeela spune:
Buna Alex-Andra
Ionela se simte bine acum ,cat despre plecarea noastra Andra deocamdata nu pot spune cand vom pleca,asteptam sa ni se aprobe si noua dosarul de la CAS ,noi nu am reusit sa strangem mare lucru pana acum(noi deocamdata am reusit sa strangem doar 1000 eur )si pe criza asta este foarte greu sa facem rost de 15 000 eur.Sper macar tratamentul Ionelei sa ni-l deconteze CAS-ul si drumul si cazarea sa le platesc eu.Am inteles de la cineva care a fost la acea clinica,ca dupa 8 luni de la depunere li s-a aprobat si lor dosarul.Noi avem dosarul depus de 3 luni ,dar ar fi bine totusi si dupa 8 luni sa ni-l aprobe ,dar numai sa-l aprobe .
BAZAR GENERAL PE DC
mikaeela spune:
Fetelor vreau sa va povestesc si eu ceva,apropo de ce i s-a intamplat lui Dodo azi,cum suntem tratate uneori de unii oameni.... si noi ...si copiii nostri.
Am fost cu Ionela internata ptr recuperare la Busteni.Am plecat de acolo acasa,mai repede decat trebuia , ca imi racise f tare Ionela.Ajunsi acasa, ne-am dus cu ea la urgente ca era seara si doctora de familie nu mai era la ora aia.Ne-au internat imediat ,spunandu-ne ca are pneumonie.Dupa o sapt de tratament ,Ionela se simtea din ce in ce mai rau,facea febra intr-una ,nu mai nmanca nimic.Dimineata i-am spus doctoritei si ea mi-a spus sa stau linistita ca nu-i nimic grav.Dupa vreo ora am vazut ca nu prea mai putea respira bine,m-am dus dupa doctora cu ea in brate si nici macar nu s-a uitat la ea,a zis sa ma duc cu ea in salon ca vine ea la mine.......si de unde ,ca nu mai venea deloc.M-am dus iarasi dupa ea ,plangeam si eram tare speriata ca Ionela se zbatea in bratele meu si nu stiam ce sa-i mai fac.Cand m-a dus la ea in cabinet se imbraca sa plece acasa si mi-a spus sa o las in pace ca vine doctorul de garda si o aiba el grija de ea,iar alta doctora imi spune ca mai bine ar fi ca eu sa plec acasa,sa o las pe Ionela singura ca mi-o fi si mie de o saptamana nedormita si asa ma chinui mult cu ea ........ca mie de dormit imi era cand copilul meu era f grav.
Si apoi imi zice ca ce daca s-ar intampla ceva cu ea ,ca as scapa si eu de-un chin.Si atunci i-am zis :''Doamna doctor asa cum e ,e copilul meu si fac orice ca sa o pot salva"Dupa toate astea ,binenteles doctora a plecat acasa ,nu s-a uitat deloc la Ionela si a vn doctorul de garda care i-a administrat cateva perfuzii,dar tot degeaba ,tot mai rau ii era.Noroc ca a vn alt doctor mai cu suflet si a facut tot posibilul sa o transfere de urgenta la Bucuresti si multumim lui Dumnezeu si doctorilor de la Bucuresti care ne-au salvat-o.Deja cand ne-am dus la Bucuresti ,Ionela era in coma de gr 3.
Scz daca am gresit pe undeva sau am "mancat" din litere,dar credeti-ma imi vine f greu cand povestesc asa ceva,dar am vrut sa vedeti si voi cum sunt tratati uneori copiii nostrii ,datorita problemelor pe care le au.
Bazar umanitar
alex_andra spune:
Domane fereste, Mihaela, mi s-a facut pielea de gaina
of, ce sa mai spui in asemenea situatii??
cum se mai pot numi medici asemenea animale???
imi pare rau pt cei care chiar au vocatie de medici, dar, din pacate, vezi tot mai rar astfel de oameni, in rest, majoritatea sunt niste scursuri ordinare
Imi pare tare rau pt suferinta ta, Mihaela, imi pare tare rau si biata Ionela ca trebuie sa treaca prin asa ceva...
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
Eseea spune:
eu pur si simplu nu-mi explic cum pe unii oameni nu-i inghite pamantul asta
Mihaela, fii tare, stiu ca este f greu, normal ca pt tine copilul tau este cel mai important din lume, exact cum sunt si ai nostri pt noi. Al tau cu atat mai special, ca mai este si bolnavior.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...