Ionela,o fetita de doar 4 ani......

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

Ma bucur ca este bine!
Unde mergeti la oftalmolog? Am programat-o si eu pe Julia la dr. Burloiu Adrian , abia peste o luna avea liber.Are usor strabism convergent.
O saptamana frumoasa va doresc!

Mami de Brianna si Julia

Eu merg cu Ionela la D-na Coviltir Valeria la spitalul de oftalmologie din Lahovari,dar cred ca nu se ocupa de cazuri cu strabism .Pana acum am fost foarte multumita de dansa ,dar si domnul Burloiu este un doctor oftalmolog foarte bun ,apeleaza la dansul cu incredere si noua ni l-a recomandat cineva ,am fost la dansul ,dar ne-a recomandat-o pe d-na Coviltir ca dansa este specializata in glaucom .
Si eu va doresc o saptamana frumoasa

BAZAR GENERAL PE DC
AJUTOR PTR IONELA-HTTP://IONELASAMAREANU.WORDPRESS.COM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Ce mai faceti,draga Mihaela,ce mai face Ionela?Sper ca sinteti bine,sa ne mai povestesti despre ea!

Sanatate va doresc!

Mergi la inceput

Katya ,deocamdata suntem bine,pe 28 ,miercuri mergem la control la Bucuresti la oftalmologie si sper din suflet sa fie bine sa nu mai avem nevoie de nici o operatie
Apoi daca totul e bine la ochisori,pe 2 mai ne internam la sanatoriul Busteni ptr recuperare ptr o luna,o luna si jumatate,depinde cat rezista Ionela si dupa aceea venim acasa ,mai stam 2 saptamani si apoi plecam la spitalul de nutritie de la Cluj-Napoca unde vom sta internate 2 saptamani ptr tratament .
Katya vreau sa-ti multumesc si tie din suflet ca esti alaturi de noi,ptr sprijinul tau si tuturor fetelor de pe acest forum care ne sunt alaturi ,cred ca niciodata nu va pot multumii indeajuns ptr ceea faceti ptr noi.

BAZAR GENERAL PE DC
AJUTOR PTR IONELA-HTTP://IONELASAMAREANU.WORDPRESS.COM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Mihaela, tin pumnii stransi pentru maine sa fie totul bine .O sa ma gandesc la voi.

Mami de Brianna si Julia

Mergi la inceput

Multumesc Flowers,am mari emotii ,sper sa fie binesi sa nu mai avem nevoie de nici o operatie.

BAZAR GENERAL PE DC
AJUTOR PTR IONELA-HTTP://IONELASAMAREANU.WORDPRESS.COM/

Mergi la inceput

Fetelor vreau sa va spun ca sunt tare suparata.Azi la control ne-a spus doctorita ca luni va trebui operata de urgenta Ionela la ochisori
Imi atat de mila de ea...............ca ma gandesc oare cat o mai putea saracuta sa reziste la atatea,dar sper ca si de data asta sa ne ajute bunul Dumnezeu sa trecem cu bine si peste aceasta operatie.

BAZAR GENERAL PE DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Scumpa de ea, a cata operatie la ochi e? Ce-i face?
Sa ne zici ora sa fim cu gandul la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Doamne ajuta !!!
Ne rugam pentru voi sa fie totul bine

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de noi si va rugati ptr Ionela.
Acum este a patra oara cand o operam ,duminica o sa ne internam si luni dimineata pe la 9-10 va intra in operatie.Aceasta operatie ,ca si celelate este ptr a-i scadea tensiunea la ochisori ,ca a gasit-o si acum cu tensiune mare si asta-i singura solutie-operatia

BAZAR GENERAL PE DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Mihaela, imi pare tare rau
Nici nu stiu ce sa-ti zic, sa te imbarbatez....te strang in brate tare, tare si-i trimit Ionelei un

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput