Ionela,o fetita de doar 4 ani......
Raspunsuri - Pagina 18
mikaeela spune:
Buna fetelor.
Acum am venit si noi de la Bucuresti si totul este bine.Tensiunea oculara este in limite normale,dar va trebui sa ne programam ptr un control la un alt doctor ptr a ne da reteta ptr ochelari,dar sa vedem cum vom face cu ochelarii ,ca eu cred ca nu-i va tine Ionela la ochi,sa vedem cum ne vom descurca.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
alex_andra spune:
Mihaela, ma bucur tare mult ca ati scapat macar de aceasta operatie
Nu mai tin minte exact, ziceai ca Ionela are intelectul unui copi de 2 ani si ceva? scuza-=ma daca am retinut gresit...
Daca vorbesti cu ea, ea intelege ce-i spui? daca-i zici ca e mai frumoasa cu ochelari si ca ochelarii ii fac bine, intelege?
ca poate asa o convingi
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
mikaeela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Mihaela, ma bucur tare mult ca ati scapat macar de aceasta operatie Nu mai tin minte exact, ziceai ca Ionela are intelectul unui copi de 2 ani si ceva? scuza-=ma daca am retinut gresit... Daca vorbesti cu ea, ea intelege ce-i spui? daca-i zici ca e mai frumoasa cu ochelari si ca ochelarii ii fac bine, intelege? ca poate asa o convingi Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Alex_andra,din pacate nu intelege ea lucrurile astea.Era bine daca intelegea,era mult mai bine si ptr mine ca puteam sa-i explic unele lucruri,s-o fac sa inteleaga.
De asta spuneam ca nici nu stiu cum ne vom descurca cu ochelarii,cred ca nu-i va tine la ochi si ca-i va rupe...dar vom vedea pana la urma ce vom face.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Katya spune:
Cit s-o imbratisez pe draga de Ionela si sa vad ce mai faceti,sper ca sinteti bine.
Draga Mihaela,fii tare si nu dispera,impartaseste fetita cit mai des si roaga-te cit de mult,sigur Domnul te va auzi!
Va pup pe amindoua
anangel_lexi spune:
Buna.
Am citit si eu azi cazul Ionelei si am cautat de curiozitate bicicleta pe ebay Germania. Una la mana a doua costa 1550 euro iar una noua 3350. Doamne ajuta sa se stranga banutii si sa-i puteti cumpara bicicleta.
Unde in Germania e clinica la care trebuie sa mergeti?
Multa sanatate va dorim.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
mikaeela spune:
citat din mesajul lui anangel_lexi Buna. Am citit si eu azi cazul Ionelei si am cautat de curiozitate bicicleta pe ebay Germania. Una la mana a doua costa 1550 euro iar una noua 3350. Doamne ajuta sa se stranga banutii si sa-i puteti cumpara bicicleta. Unde in Germania e clinica la care trebuie sa mergeti? Multa sanatate va dorim. de Maria Cornelia (20.09.2006) Din ce in ce mai mare Si primele perlute www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet |
Buna .
Noi in Germania,la o clinica din orasul Dusseldorf va trebui sa mergem,dar nu stiu daca vom reusi sa mergem ptr ca e f greu de strans toti banii ptr tratament,cat despre bicicleta mie mi-a spus cineva care merge in Germania ca a vazut acolo la mana a doua in jur de 2000 euro,acum daca as gasi si mai ieftina ,ar fi mult mai bine ,iar una noua aici la noi e in jur de 5000 euro,in Germania chiar nu stiam cat costa una noua.
As vrea sa te rog daca vrei sa-mi dai si mie site-ul unde se gasesc astfel de biciclete.
Multumesc
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
mikaeela spune:
Buna fetelor.
Eu sunt tare,tare suparata.Ionela s-a imbolnavit iarasi.Mi-a facut febra mare ieri,are si o enterocolita simt ca innebunesc.I-am schimbat si tratamentul de imunitate,sper ca asta sa fie eficace,ca nu mai stiu incotro s-o iau si ce sa-i mai fac
I-am facut toate analizele saptamana asta si toate au iesit bune si totusi nu pot sa inteleg cum de se imbolnaveste asa des,eu nu-i dau sa manance nimic rece,o protejez cat pot de mult sa nu raceasca si nu stiu cum de mi-a facut si enterocolita,ca ii dau numai mancare proaspata sa manance,nu-i dau mezeluri si tot felul de mancaruri din astea de la magazine .Parca cu cat o protejez mai mult,parca cu atat se imbolnaveste mai tare.
Totusi acum sper sa mearga tratamentul de imunitate pe care i-l dau acum si sa nu mai avem probleme.
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai placuta
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
anangel_lexi spune:
Mikaeela, uite aici linkul cu oferte pt biciclete:
http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1313&_nkw=motomed&_sacat=See-All-Categories
Unele se pot si inchiria.
Imi pare rau ca micuta e bolnava, dar cred ca e vorba de un virus de data asta. Mai multe mamici din grupul meu s-au plans ca li s-au imbolnavit copiii, ca au facut enterocolita. Multa sanatate va doresc!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
mikaeela spune:
citat din mesajul lui anangel_lexi Mikaeela, uite aici linkul cu oferte pt biciclete: http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1313&_nkw=motomed&_sacat=See-All-Categories Unele se pot si inchiria. Imi pare rau ca micuta e bolnava, dar cred ca e vorba de un virus de data asta. Mai multe mamici din grupul meu s-au plans ca li s-au imbolnavit copiii, ca au facut enterocolita. Multa sanatate va doresc! de Maria Cornelia (20.09.2006) Din ce in ce mai mare Si primele perlute www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet |
Multumesc Alexandra.
Am vazut ca sunt si de inchiriat ,dar eu vreau sa o cumpar,ca Ionela va avea nevoie toata viata de acea bicicleta si am vazut ca acolo sunt mai multe modele ...... Ionelei ii trebuie aceea care este si ptr maini si ptr picioare.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
anangel_lexi spune:
Mikaeela, asta e bicicleta pt maini si picioare:
http://cgi.ebay.de/RECK-MOTOMED-VIVA-1-ARM-BEINTRAINER-NEU-/390118544955?cmd=ViewItem&pt=Hilfsmittel_f%C3%BCr_Gehbehinderte&hash=item5ad4e0963b
E mai ieftina decat ce stiai tu, bine, mai adaugi si transportul dar tot nu cred ca duce la 5000 de euro. Eu zic ca e o veste buna, nu?
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute