Ionela,o fetita de doar 4 ani......

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Mikaeela, asta e bicicleta pt maini si picioare:
http://cgi.ebay.de/RECK-MOTOMED-VIVA-1-ARM-BEINTRAINER-NEU-/390118544955?cmd=ViewItem&pt=Hilfsmittel_f%C3%BCr_Gehbehinderte&hash=item5ad4e0963b
E mai ieftina decat ce stiai tu, bine, mai adaugi si transportul dar tot nu cred ca duce la 5000 de euro. Eu zic ca e o veste buna, nu?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Binenteles Alexandra ca iese mult mai ieftin ca la noi,faci o economie de 1500 eur si e totusi noua si nu la mana a doua.

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Tocmai, una la mana a doua nu stii ce defecte poate ascunde. Doamne ajuta sa se stranga banutii repede sa poti cumpara bicicleta.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Buna fetelor.

Slava Domnului,de o saptamana,Ionela este f bine,mananca f bine,nu mai avem probleme cu burtica si nici febra nu mai face.

Noi in luna lui Iulie,am strans suma de 723 lei si va multumim din suflet ca ati fost si acum alaturi de noi.

Din cauza ca din 12 iulie sotul meu a fost dat in somaj ,iar acum si-a gasit alt job ,dar aici castiga doar 1100 lei lunar,ceea ce ne-a fost fost f greu sa acoperim toate cheltuielile cu tratamentul si terapiile Ionelei si o parte din aceste cheltuieli ,am platit din acesti banutii.
Luna aceasta terapiile au costat asa:
logopedia-360 lei
kinetoterapia -200lei(din cauza ca a fost bolnavioara,nu am putut face toate sedintele)
plus tratamentul naturist pe care il luam lunar.
Aller_ care de la child life
Pure DHA -tot de la childlife
multivitamine si minerale
si Kaloba.
Tot acest tratament naturist ne costa lunar in jur de 350 lei.

Nu am vrut deloc sa umblu in acesti banutii ,dar nu am avut incotro
,nu am avut alta posibilitate si nu puteam sa intrerup tratamentul Ionelei.

Pana acum ne mai ajutau si parintii mei sa platim aceste terapii ,dar acum nu mai ma pot ajuta,deoarece mama mea are probleme grave cu inima si a avut mai multe internari,tatal meu sufera de hepatita C si s-a internat si el ca se simtea f rau si le-a fost imposibil sa ne ajute si pe noi.

Va pup si va doresc o zi cat mai placuta

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

ma bucur mult ca Ionela e bine. asta conteaza cel mai mult. o sa reusiti voi si ce va propuneti sa faceti.
aveti grija de voi si la printesa mica si si la mamica.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Multumesc Madiryzi

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Mikaeela, cel mai important lucru e ca Ionela se simte bine si asta ma bucura fff mult. Banutii ii veti strange voi. Am trimis si eu ceva banuti prin paypal, i-ai primit?

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

mihaela,in seara asta am transferat banii primiti prin pay-pal!
anangel,multumim !

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Mergi la inceput

Multumesc si eu Anangel ptr banuti

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Multa sanatate si sa dea Domnul sa reusiti sa cumparati bicicleta cat mai repede. Daca la acel moment vei avea nevoie de ajutorul meu, te rog sa-mi spui!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Buna fetelor.

Mai este putin si va incepe si Ionela primul an de gradinita.
Sper ca anul acesta sa faca mult mai multe progrese ca pana acum,mai ales ca va face logopedie si la gradinita.
Pana acum nu am mai avut nici o problema cu ea,nu mai mi-a racit si nici cu burtica nu am mai avut probleme si asta cred ca datorita tratamentului de imunitate pe care il dau acum.
Sper ca de aci incolo sa va dam numai vesti bune si sa nu mai avem probleme.

Va pupam si va dorim o zi placuta tuturor

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput