Ionela,o fetita de doar 4 ani......

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!11 FERICITI
SA FITI IUBITE
SA AVETI PARTE UNA DE CEALALTA!!!!!!!!!!!
VA PUPAM TOTI DE ACASA (de la mine CRISTI,SARAH,YOLANDA SI EU)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani fericiti, Ionela, fetita curajoasa si luptatoare !
Multa, multa sanatate, sa vina cat mai curand ziua in care sa uiti de durere si sa zambesti fericita, din toata inima !

Multa putere si incredere mamicii, sa te bucuri de minunea ta si sa vezi cum fiecare zi aduce progrese si bucurie !

Am trecut pe la banca si am depus in cont un mic cadou, un pas mic catre bicicleta de care aveti atata nevoie !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 28+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Fetelor ,va multumesc din tot sufletul ptr mesajele voastre,credeti-ma ,astazi m-ati facut sa plangsi nu de suparare,ci de bucurie, cand vad ca sunteti toate alaturi de noi.
Nici nu stiu cum sa va multumesc.
Va pup pe toate si va multumesc inca o data

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

La multi ani,Ionela!Sa cresti mare si sa te faci sanatoasa!Multa putere si curaj si mamicii tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

La multi ani si multa rabdare, mult curaj si multa vointa !

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Suflet-minune, sa ai parte de minuni din partea vietii si sa-i surprinzi pe parintii tai cu fiecare succes!

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Buna fetelor.
Maine mergem si noi la control la oftalmologie cu Ionela.Speram sa fie bine si sa nu mai avem nevoie de nici o operatie.
Miercuri ii vom face si o serie de analize,ptr ca de cateva zile nu prea se simte bine,plange intr-una,nu prea mai mananca bine si ne-a dat doctorita de familie sa-i facem mai multe analize.Sper sa fie bine si sa nu fie nimic rau.

Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

mihaela, te asteptam cu vesti bune .
poate a avut o dispozitie mai proasta si nu este nimic altceva . si al meu kinder e morocanos si plangacios zilele astea.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

mihaela, te asteptam cu vesti bune .
poate a avut o dispozitie mai proasta si nu este nimic altceva . si al meu kinder e morocanos si plangacios zilele astea.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Madi nu-i vorba ca-i doar plangacioasa,dar plange cateodata pana se innegreste,se vede ca are ceva,o doare ceva,dar daca nu vorbeste e greu sa-mi dau seama ce-o doare...iar doctorita de familie a zis sa-i facem mai multe analize,ca poate are si viermisori sau poate are ceva la stomacel,ca doar daca mananca putin, incepe sa planga de nu se mai opreste.Acum de abia astept sa-i fac analizele sa vedem ce are.

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

sa n-o doara vreo masea. sau dintisor. zic si eu...

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput