Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 15
danasor spune:
La multi ani Andrei Ioan, Andrei, Ema, Irina si Edoardo !!!
Multe lunitze!
Sa cresteti mari , sanatosi si sa bucurati mamicutele scumpe si sexi
danasor spune:
Cris.d. tot nu-i place Emei in balansoar? asta e si frica mea ca i-as cumpara si eu , dar e o groaza de bani si sa stea mobilier... n prea imi convine.
Asa am cam patit-o cu cadita de baie, ca am vrut musai din aia smechera cu picioare, rafturi si masa de infasat, mi s-a parut ideala, dar ma doare si de la asta spatele...niste bani aruncati cam degeaba ( sa nu stie sotul ca l-am pus sa duca inapoi o cadita Onda pe care o cumparase el de la car4, si daca aude ca nu-s multumita nici de asta comandata pe net
nu poti sa dai inapoi balansoarul, daca nu vrea, si nu vrea?
frumoasa mica sarbatorita
marse spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Multumesc Danyelana. Acum am inceput sa ma mai dumiresc ce-i trebuie, ca pana acum cumparam dupa imprimeuri... De pilda pantalonii cu picior sunt un adevarat chin pentru noi ca-si trage labuta din ei si impinge pana ii cad in vine. Parca e Sholea. Si body-urile sau bluzitele/ costumasele care se baga pe cap sunt un alt chin. Mi-a zis o tanti ca pe la 4-5 luni n-o sa mai planga la imbracat. Dar pana nu vad nu cred. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 |
Super tari hainutzele! Vrem si noi! Asa practice si usor de imbracat. Pe mine ma streseaza mamaia: abia gandesc sa cumpar ceva, ca ea a si cumparat. Asta e k, dar nu cere detalii si cumpara ce gaseste si nu intotdeauna sunt usor de folosit sau nu-s practice.
Iar despre pantaloni, l-am gasit odata dezvelit si ... fara pantaloni. Atat a dat din picioruse ca s-a dezbracat.
De acum nu mai spun nimic, merg direct la cumparat si iau eu, cu mana mea. Sau sa-i spun, cu delicatete ce e bun si ce nu.
Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) .
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cristies Multumesc Danyelana. Acum am inceput sa ma mai dumiresc ce-i trebuie, ca pana acum cumparam dupa imprimeuri... De pilda pantalonii cu picior sunt un adevarat chin pentru noi ca-si trage labuta din ei si impinge pana ii cad in vine. Parca e Sholea. Si body-urile sau bluzitele/ costumasele care se baga pe cap sunt un alt chin. Mi-a zis o tanti ca pe la 4-5 luni n-o sa mai planga la imbracat. Dar pana nu vad nu cred. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 |
Yannis nu plange la imbracat deloc, inca din prima zi, rade mereu ca are niste ursuleti si animale dni winnie the pooh lipiti pe pereti langa masa de infasat si se uita la ei si e total absorbit si eu pot sa ii fac ce vreau, bluze pe cap, oricat de stramte orice
de Yannis
cristies spune:
citat din mesajul lui Ruxita Cui dau datele mele si cum? DN 21.01.10 copilul Caius nastere naturala la 40 sapt + 6 zile 4 kg la nastere; spitalul universitar, dr. Diaconu. |
Esti pe listuta! Si vezi ca forumul da dependenta .
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
nu inteleg de ce tii copilul la program? si ce-i ala program? mai nou nu se tine niciun program si se pune copilul la san cand vrea el, adica copilul isi face singur programul, de somn, de mancare, de joaca, etc. copilul meu vrea mancare din ora in ora si nu vad de ce nu i-as da... |
NU il tin la program deloc, dar ma gandeam ca e imposibil sa ii fie foame si mi-era frica sa ii dau asa mult ca nu stu daca poate sa digere si asa abia am scapat de constipatia de la LP, de aia incerc sa evit sa ii dau excesiv de mult, mancase 650 ml de lapte praf in 10 ore.... mi se pare f mult ,
de Yannis
cristies spune:
citat din mesajul lui alexutzzza
Yannis nu plange la imbracat deloc, inca din prima zi, rade mereu ca are niste ursuleti si animale dni winnie the pooh lipiti pe pereti langa masa de infasat si se uita la ei si e total absorbit si eu pot sa ii fac ce vreau, bluze pe cap, oricat de stramte orice de Yannis |
Al meu plange si cand il imbrac sa iesim afara. . De fiecare data cand plecam eu trebuie sa ma pregatesc, sa-mi iau ABSOLUT tot pentru ca daca am apucat sa-i pun macar o caciulita incepe zbieratul si pana nu ajungem afara nu tace.
_
danasor spune:
Lorex scumpa, parca am ceva cu tine ... in fiecare seara gesesc ceva sa-ti spun; eu cred copilul trebuie cantarit la acelasi cantar , nu ai de unde sa stii ca cele doua cantare din maternitate si de la dr, pediatru sunt pe aceeasi lungime de unda...
daca fata e multumita..., si se stie ca daca au icter mananca mai putintel ca sunt somnorosi.
Dar pe de alta parte poate ca si dr. are dreptate, poti sa-mi zici la cine ai fost?
uite www.flickr.com/photos/44547000@N05/4427137702/in/set-72157623480595103/" target="_blank"> lorexul mic , aici seamana perfect cu tine
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cristies
Al meu plange si cand il imbrac sa iesim afara. . De fiecare data cand plecam eu trebuie sa ma pregatesc, sa-mi iau ABSOLUT tot pentru ca daca am apucat sa-i pun macar o caciulita incepe zbieratul si pana nu ajungem afara nu tace. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 |
eu ii pun caciula cand ies din scara la caciula si noi avem probleme, nu ii place da din cap pana sio pune pe ochi si atun ci chiar urla!
Dar daca nu are caciula pe ochi...in secunda in care iesim afara, in momentul on care cobor carutu pe treapta de la iesirea din bloc.... nu stu ce are da doarme non stop cand e afara din casa, oriunde ar fi asta: parc, supermarket, cafenea, masina, avion sper sa il tina, sa fie treaz abia cand ii place si contempla linistit totul fara crize
de Yannis
cristies spune:
citat din mesajul lui marse
Super tari hainutzele! Vrem si noi! Asa practice si usor de imbracat. Pe mine ma streseaza mamaia: abia gandesc sa cumpar ceva, ca ea a si cumparat. Asta e k, dar nu cere detalii si cumpara ce gaseste si nu intotdeauna sunt usor de folosit sau nu-s practice. Iar despre pantaloni, l-am gasit odata dezvelit si ... fara pantaloni. Atat a dat din picioruse ca s-a dezbracat. De acum nu mai spun nimic, merg direct la cumparat si iau eu, cu mana mea. Sau sa-i spun, cu delicatete ce e bun si ce nu. Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) . |
Trebuie sa te impui cumva. Si soacra-mea e bine intentionata, dar ea nu l-a imbracat niciodata pe nepot, asa ca sa ma lase. Imi tot zice ca a comandat la un magazin sa-i aduca si aia si aia si ni le da cand ne ducem acasa... Dar nu-mi pun baza, ca i-a luat si pantaloni care-i vor veni peste vreo trei ani. Iti dai seama ce incantata sunt de ei...
_