Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza eu ii pun caciula cand ies din scara ![]() ![]() ![]() Dar daca nu are caciula pe ochi...in secunda in care iesim afara, in momentul on care cobor carutu pe treapta de la iesirea din bloc.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
La mine sunt vreo trei saptamani de cand nu mai doarme nici afara
![](bang.gif)
_
Cristina,
![](mamica.gif)
Povestea zilei de 6.01.2010
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cristies spune:
Mamidepuiuti, ma bucur ca te-ai oxigenat. Si eu am folosit plasticul ala in mai multe randuri. Si prin oras vad copii cu plasticul si cand e soare si frumos. Nu inteleg cum ii scot parintii la aer daca le pun ala...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
danasor spune:
Cristies sunt superbe hainutele , in special cele cu motiv marinaresc
iar gecutza e bestiala.
Referitor la hainutze, ieri am fost si noi sa luam ceva frumos, si am luat o salopetica de stat in casa cu maneci lungi, pentru luna a 6 a , si doar la maneci ii este un picutz lunga, in rest e perfecta, asa ca ma intreb la 6 luni pentru ce varsta sa-i caut???? de 1 , 2, ani??/ are 5,2 kg, nici prea mult nici prea putin, cum fac astia masurile...
cristies spune:
Ma duc la somn.
Pupici la toata lumea!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cristies
Trebuie sa te impui cumva. Si soacra-mea e bine intentionata, dar ea nu l-a imbracat niciodata pe nepot, asa ca sa ma lase. Imi tot zice ca a comandat la un magazin sa-i aduca si aia si aia si ni le da cand ne ducem acasa... Dar nu-mi pun baza, ca i-a luat si pantaloni care-i vor veni peste vreo trei ani. Iti dai seama ce incantata sunt de ei... ![]() _ Cristina, ![]() Povestea zilei de 6.01.2010 |
ai mei stiau ca ma plangeam cand am iesit din maternitate ca toate hainele cumparate de mine (0-3 luni) ii sunt f mari si ... stiau ca nu am pantaloni cu picior si ca vreau...ok, am cumparat vro 2 perechi ce am gasit atunci imediat, i-a mai luat sotu 2 din grecia ca stia ca vreau si nu gaseam sa imi placa, apoi am mai primit 2 si...pe la o luna se desch cora in berceni si gasesc ai mei frumosi si ii iau copilului de 5 sapt pantaloni de o luna!!! si ii iau $ perechi!!! f frumosi intradevar si f f f utili ca-s subtirei si merg de minune pe cele 27 de grade de la mine din casa dar in cateva zile ii raman miiicii, am pus repede una, dou , acum o poarta prima oara pe a 3a, a 4a inca nu a imbracat-o sper sa apuce sa ii poarte
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](mamica.gif)
![](bebic.gif)
cristies spune:
citat din mesajul lui danasor Cristies sunt superbe hainutele ![]() ![]() ![]() ![]() Referitor la hainutze, ieri am fost si noi sa luam ceva frumos, si am luat o salopetica de stat in casa cu maneci lungi, pentru luna a 6 a , si doar la maneci ii este un picutz lunga, in rest e perfecta, asa ca ma intreb la 6 luni pentru ce varsta sa-i caut???? de 1 , 2, ani??/ are 5,2 kg, nici prea mult nici prea putin, cum fac astia masurile... |
Si mie mi s-au parut asa de frumoase astea de marinar.
![](olala.gif)
Masurile sunt pe lungimi. Al meu are 62 de cm deja si 6 kilograme.
![](alcool.gif)
Am vazut pozele, e superba printesa
![](olala.gif)
_
Cristina,
![](mamica.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_g/ana_g.jpg)
ana_g spune:
citat din mesajul lui danasor Buna seara si de la noi! Multumim ![]() ![]() ![]() ![]() Am avut o surpriza ffff frumoasa, a venit fratele meu cu sotia si nepotica de la Botosani, nu ma asteptam deloc stiam ca sunt foarte ocupati, si am petrecut super in familie. Anastasia a fost ffff cuminte, e asa de vreo 3 zile, sa vedem cat tine ![]() Va invit pe toate la un gratarel, avem si bere si vin si tarie virtual ce-i place fiecaruia, si la tortulet pentru cei mari si cei mititei. Aoleuuu unde-s vremurile cand faceam gratare cand ne trasnea, indiferent de ora sau de vremea de afara, de era vara sau iarna, acum nici nu-mi tihneste si nici nu prea mai avem cu cine... fiecare e cu ai lui ![]() ![]() ![]() |
![](offtopic.gif)
![](olala.gif)
AAA...vreau sa va intreb ceva, sa va dati cu parerea. Nasii lui Stefan vor fi fratele meu si cu sotia lui. Nici nu mi-a trecut prin gand sa ii pun pe nasii de cununie, m-am gandit la fratele meu ca ar fi cel mai potrivit. Ei, nasii de cununie s-au suparat foc, s-au simtit dati la o parte
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
![](icon_smile_big.gif)
mama lui STEFAN
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
Abia am reusit sa va prind.
Lorexin legatura cu criza genitala de care am suferit si noi....mie mi-au spus sa ii las sanii in pace, sa nu-i storc asa cum zicea si cristies.Acum ce sa zic...am apasat-o de cateva ori fara sa-mi dau seama dar n-a patit nimic. Mara si acum ii mai are putin umflati.
Cristies tare draguta garderoba gargaritului. Sa le purtati sanatosi!
Mamidepuiuti ce frumos va plimbati voi.
Danyelana sa-ti fie de bine si baia si manichiura!
Cris_mario ce copii frumosi ai! Sa-ti traiasca!
Mirela fericita de Mara Ioana
cristies spune:
citat din mesajul lui alexutzzza ai mei stiau ca ma plangeam cand am iesit din maternitate ca toate hainele cumparate de mine (0-3 luni) ii sunt f mari si ... stiau ca nu am pantaloni cu picior si ca vreau...ok, am cumparat vro 2 perechi ce am gasit atunci imediat, i-a mai luat sotu 2 din grecia ca stia ca vreau si nu gaseam sa imi placa, apoi am mai primit 2 si...pe la o luna se desch cora in berceni si gasesc ai mei frumosi si ii iau copilului de 5 sapt pantaloni de o luna!!! si ii iau $ perechi!!! f frumosi intradevar si f f f utili ca-s subtirei si merg de minune pe cele 27 de grade de la mine din casa dar in cateva zile ii raman miiicii, am pus repede una, dou , acum o poarta prima oara pe a 3a, a 4a inca nu a imbracat-o sper sa apuce sa ii poarte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
La mine situatia e oarecum alta: nu am un spatiu nelimitat in care sa pun hainutele (desi marturisesc ca mi-ar placea) si de aceea tot ce-i iau trebuie sa fie ok. Am primit lucruri care din diverse motive nu le-a imbracat si le-am bagat direct la geanta pentru nepotii mei viitori. E o geanta de voiaj destul de maricica si bebe inca n-are trei luni.
Si ma mai ghidez si dupa o vorba: Drumul spre iad e pavat cu intentii bune.
_
Cristina,
![](mamica.gif)