Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 14
danasor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
nici eu nu am in casa LP si nici nu intentionez sa iau... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
si eu la fel ca voi
cristies spune:
Pe scurt:
Alexutzzza, Yannis are un puseu de crestere (in jurul a sase saptamani). Urmatorul o sa fie la trei luni, deci pana atunci ai scapat. In perioadele astea trebuie tinut la san cat vrea pentru ca organismul lui vrea mai mult si cere sa produci tu mai mult. Stiu ca nu se pupa cu biblia Euroclinic, dar e o realitate. .
Cu baita, ne-am obisnuit, chiar daca e mai complicat. Si pentru Lorex, tu trebuie sa fii foarte relaxata la baita. Prima data cand i-am facut baie l-a tinut mama care era si ea emotionata si a plans NON-STOP de-am zis ca n-o sa-i mai fac niciodata. Dar si-a revenit. si ma ajuta foarte mult suportul.
Danyelana, multumesc pentru medicament. Deocamdata ii dau cu chinuri debridat. Se stramba la mine si ajunge la a plange.
Referitor la cantare. Nu dezvolt acum functionarea, o s-o gasiti pe net daca vreti. Dar este extrem de importanta pozitia obiectului masurat, acuratetea si repetabilitatea aparatului (asta se poate verifica la brml), producatorul, si faptul ca atunci cand se masoara obiecte in miscare incertitudinea creste exponential. Sfat: Aveti grija cand cumparati aur din amanet sa fie in mijlocul balantei asezat obiectul!
Cris.dogarel, merci de tratatie. Si nu esti singura. Eu aveam o cutie de lp in casa pe care i-am dat-o maica-mii cand a fost la mine sa faca bomboane rafaello. Am mintit-o ca nu mai imi trebuie, ca trebuie sa iau alta formula pentru copii mai mari, dar a citit prospectul si m-a sunat suparata. Dar i-a trecut. Ce cadouri frumoase ati primit!
Andre_lina, petrecere frumoasa si lunga!
Bine ai venit Roxita.
Cris.mario, dulce tare printesa.
Hainutele cumparate azi le vedeti aici. Imi pare rau de calitatea pozelor. Toata combinatia m-a costat cam 150 de lei. Body-ul ala alb e exact ca cele by Andreea Esca si am dat 8 lei pe el (in magazine sunt 18, ca sunt inscriptionate). Geaca am gasit-o dupa indelungi cautari. Ca sa fiu sincera am primit de la soacra-mea una, dar un bleumarin urat si ma ingrozea ideea sa i-o dau. Eu vroiam ceva vesel, ca si asa zbiara cand il imbrac...
Mai revin daca-mi amintesc ceva...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
danyelana spune:
Lorex si Cris.m, da am reusit sa fac baia cu spuma, ba chiar mi-am facut si manichiura apoi
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 dumnezeu sa o odihnesca in pace....sarmanii copilasi.................ooooooooooffffff ooofffffffffffffffff lorex eu i-am dat de la inceput asa bibe si san si nu are nici o treaba cu sanul sau cu altceva, cand ii e foame numa sa traga.....indiferent de ce.................... poze de 2 luni:)) http://good-times.webshots.com/photo/2804530050105915686hhuGlp Bea de bebe roz Ivan Matei Doamne ajuta !!!!!!!!!! Poze Ivan |
_
danyelana spune:
citat din mesajul lui cristies Pe scurt: Alexutzzza, Yannis are un puseu de crestere (in jurul a sase saptamani). Urmatorul o sa fie la trei luni, deci pana atunci ai scapat. In perioadele astea trebuie tinut la san cat vrea pentru ca organismul lui vrea mai mult si cere sa produci tu mai mult. Stiu ca nu se pupa cu biblia Euroclinic, dar e o realitate. . Cu baita, ne-am obisnuit, chiar daca e mai complicat. Si pentru Lorex, tu trebuie sa fii foarte relaxata la baita. Prima data cand i-am facut baie l-a tinut mama care era si ea emotionata si a plans NON-STOP de-am zis ca n-o sa-i mai fac niciodata. Dar si-a revenit. si ma ajuta foarte mult suportul. Danyelana, multumesc pentru medicament. Deocamdata ii dau cu chinuri debridat. Se stramba la mine si ajunge la a plange. Referitor la cantare. Nu dezvolt acum functionarea, o s-o gasiti pe net daca vreti. Dar este extrem de importanta pozitia obiectului masurat, acuratetea si repetabilitatea aparatului (asta se poate verifica la brml), producatorul, si faptul ca atunci cand se masoara obiecte in miscare incertitudinea creste exponential. Sfat: Aveti grija cand cumparati aur din amanet sa fie in mijlocul balantei asezat obiectul! Cris.dogarel, merci de tratatie. Si nu esti singura. Eu aveam o cutie de lp in casa pe care i-am dat-o maica-mii cand a fost la mine sa faca bomboane rafaello. Am mintit-o ca nu mai imi trebuie, ca trebuie sa iau alta formula pentru copii mai mari, dar a citit prospectul si m-a sunat suparata. Dar i-a trecut. Ce cadouri frumoase ati primit! Andre_lina, petrecere frumoasa si lunga! Bine ai venit Roxita. Cris.mario, dulce tare printesa. Hainutele cumparate azi le vedeti aici. Imi pare rau de calitatea pozelor. Toata combinatia m-a costat cam 150 de lei. Body-ul ala alb e exact ca cele by Andreea Esca si am dat 8 lei pe el (in magazine sunt 18, ca sunt inscriptionate). Geaca am gasit-o dupa indelungi cautari. Ca sa fiu sincera am primit de la soacra-mea una, dar un bleumarin urat si ma ingrozea ideea sa i-o dau. Eu vroiam ceva vesel, ca si asa zbiara cand il imbrac... Mai revin daca-mi amintesc ceva... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 |
Sunt dragute hainutele Gargaritului si nu ai dat deloc mult.
Sa le poarte sanatos
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
cristies spune:
Am uitat sa spun Danyelana ca si eu sunt absolut sigura ca nu se opreste planeta din rotatie daca nu bag aspiratorul la ora 10 si nici daca nu fac patul cand ma ridic.
Si Lorex, ma bucur ca ti-a placut pediatrul. Eu iti spun ce mi-a zis medicul de familie si tu tragi ce concluzie vrei. "Lapte praf se recomanda daca in decurs de TREI LUNI copilul ia in greutate mai putin de 500 de grame pe luna." Cat despre criza genitala, eu am auzit de ea de la Mariucasara, la unii copii e evidenta, la altii nu se observa. Din ce am citit la fetite li se maresc sanii si recomandarea e sa nu fie storsi, nu sa nu fie atinsi.
Tinem pumnii sa treaca repede si sa pape doar laptic de la mami.
_
cristies spune:
Si pentru cei in fata carora se scuza Cris.dogarel. Gavisconul nu exista in Romania decat pe piata neagra! Uraaaa!!!
_
danasor spune:
Buna seara si de la noi!
Multumim frumos de urari la toata lumea si pentru cele de azi si cele de ieri . Azi am sarbatorit amnadoua odata.
Am avut o surpriza ffff frumoasa, a venit fratele meu cu sotia si nepotica de la Botosani, nu ma asteptam deloc stiam ca sunt foarte ocupati, si am petrecut super in familie.
Anastasia a fost ffff cuminte, e asa de vreo 3 zile, sa vedem cat tine . La doua lunitze parca s-a schimbat dintr-o data, urmareste perfect cu privirea, intoarce capul, rade la mine cu gurita mare, sta cumintica la orizontala, e o dulceatza , daca vreti s-o vedeti am pus poze pe contul comun aici
Va invit pe toate la un gratarel, avem si bere si vin si tarie virtual ce-i place fiecaruia, si la tortulet pentru cei mari si cei mititei.
Aoleuuu unde-s vremurile cand faceam gratare cand ne trasnea, indiferent de ora sau de vremea de afara, de era vara sau iarna, acum nici nu-mi tihneste si nici nu prea mai avem cu cine... fiecare e cu ai lui
cristies spune:
Multumesc Danyelana. Acum am inceput sa ma mai dumiresc ce-i trebuie, ca pana acum cumparam dupa imprimeuri... De pilda pantalonii cu picior sunt un adevarat chin pentru noi ca-si trage labuta din ei si impinge pana ii cad in vine. Parca e Sholea.
Si body-urile sau bluzitele/ costumasele care se baga pe cap sunt un alt chin. Mi-a zis o tanti ca pe la 4-5 luni n-o sa mai planga la imbracat. Dar pana nu vad nu cred.
_
Ruxita spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Fetele hai sa va zic de Yannis ca nu stu ce sa ma mai fac cu el ca-mi mananca si urechile. Ieri a dormit destul de mult, a mancat 4 mese, dar zdravene: san plus 130-150 la o masa de LP, dar a dormit multisor, bine , profund. Azi... deci eu am copil crescut cu completare de lapte praf inca de mic, si chiar si cand era mic mic si numa la san nu se scula never mai devreme de 3 ore. Ei azi ar fi mancat intruna mi-era frica sa nu pocneasca se trezea la o ora dupa ce termina masa si urla de foame...l-am plimbat cu una cu alta cu o joaca cu o baie cu o plimbare afara cu o suzeta...cu toate eforturile nu am reusit sa trec mai departe de 2 ore intre mese si manca neneeee!!! ce ma fac cu el?? si a avut deja 7 mese azi!! mai are soto una pana se culca ...aici nu e vorba de intrebarea am oare destul lapte? ca ii dau LP...dar de ce asa mult? deodata??? el care aproape 7 saptamani incheiate se trezea la minum 3 sau chiar 6-7 ore aum din 2 in 2? din ora in ora??? i s-a dereglat prograaaamulll...ce sa fac? sa il tin flamand ?? nu-l pot lasa asa sa planga de Yannis |
nu inteleg de ce tii copilul la program? si ce-i ala program? mai nou nu se tine niciun program si se pune copilul la san cand vrea el, adica copilul isi face singur programul, de somn, de mancare, de joaca, etc. copilul meu vrea mancare din ora in ora si nu vad de ce nu i-as da...