Bravo ATB! Iepurasi 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Cristinicuta te inteleg perfect. Exact asa ma manifest si eu la emotii....nu a fost sesiune sa nu stau cu orele la baie. Si dupa asta urma evident o criza de dureri de stomac....si tot asa. Baga si tu un ceai de menta sau niste carbune medicinal.
E firesc sa ai emotii. Nu pot sa cred ca exista in lumea asta vre-o femeie careia sa nu ii fie frica inaintea nasterii, indiferent dc e naturala sau cezariana.

35+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Am mai postat eu mai demult pataniile mele cu hemoroizii, dar reiau. Eu dupa nastere am avut cei mai horror hemoroizi ce va puteti voi imagina ( mi-a zis moasa ca parca am oua )
Unicul remediu care la mine a functionat a fost gheata. In degete de manusi chirurgicale, umplute cu apa si legate, apoi la congelator. De cand am aplicat tratamentul asta s-au retras vazand cu ochii. Gheata e buna si la epiziotomii. Contraindicatii nu sunt, la indemana oricui sunt, nu va costa nimic sa incercati. Stiu cat sunt de durerosi si afurisiti Sper sa scapati repede de ei

Mami 36+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Cristinicuta, sa te relaxezi...daca se poate
te sustinem cu drag!!

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Carmen, de mult vroiam sa pupacesc si eu Sofia frumoasa si mai ales cuminte !! Si pe mama fericita...stiu cum e cu povestitul despre copilasi..desi inainte sa-l am pe Alex n-as fi crezut ca mi se va intampla si mie...
Asa ca povesteste-ne linistita, mai ales ca ai cu ce s-o lauzi

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine
sper ca de data asta sa reusesc,eu o sa fac tot posibilul...

cu siguranta o sa va fac capul calendar cu alaptatul asta...si atunci va rog sa ma trageti de urechi daca o sa incep sa cedez
imi doresc foarte mult sa alaptez bebele macar in primele 6 luni

Asta e important, sa faci tot ce poti pentru a-ti alapta puiul mic.
Eu nu o sa te trag de urechi, dar o sa te incurajez si o sa te sustin cum pot mai bine, ca de asta suntem aici.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Selina, multumim de sfaturi... La mine s-au retras afurisitii dar e bine de stiut cat mai multe remedii.

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Nu am mai scris demult pentru ca am fost cumplit de deprimata. Vineri am plans toata ziua si nu m-am putut calma pana nu m-au apucat niste contractii dureroase si m-am speriat rau de tot.
Nu are rost sa va mai povestesc, doar ca ma simt cumplit de frustrata ca sunt oameni care isi pot bate joc de viata mea fara sa le pese deloc. Incerc sa ma adun sa nu ii fac cumva rau bebelusului si o sa incerc sa gasesc ceva solutii dupa ce ma pun un pic pe picioare.

Mami 36+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

Poftiti la povesti!

Capitolul 118

Mergi la inceput