Bravo ATB! Iepurasi 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui child

Mesaj de la ATB
"La ora 5:55 s-a nascut superbebe Denis Alin, natural, 4,400 kg, 58 cm si a primit prima nota de 10. Mami e bine, inca nauca de cat de repede s-a petrecut totul (2 ore de la prima contractie pana la nastere). Pupici!"

BRAVO ADRIANA!!!
BINE AI VENIT BEBE DENIS ALIN, SA FII SANATOS SI FERICIT!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

BRAVO ATB! ASA SA TOT NASTI!
BUN VENIT IEPURASULUI DE NOTA 10 DENIS ALIN!

36 + Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Arinaa, felicitari pt aducerea pe lume a lui bebe Rares! Ma bucur ca ai mai scris, chiar ma gandeam la tine, ca stiam ca nasti la Iasi.

atb, felicitari! Oau, ce record!!!!

Oana, ne rugam pt tine sa te faci bine cat mai curand!

35+ (AMR max 4+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Wow, bravo Adriana!!!! Bun venit bebeloi Denis Alin!!! Ce bebe mare!!! Sa va traiasca si sa va bucurati de el!!!

Ceva vesti de la Oana??? Cred ca ii este foarte greu sa lase bebelusul nou nascut acasa, nici nu vreau sa ma gandesc ce o fi in sufletelul ei...

Rebiana -- arata foarte bine listuta asa

Fetelor, am tras un pui de somn nemaipomenit, cu toti 3 copiii. A fost asa de bine...

Va pup

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

freedelia exact la asta ma gandeam si eu...tre s.o consume mult pe oana, faptul ca eric e departe si asa mic, saraca ce ghinion

roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata,

Cum o fi Oana azi? Stie cineva ceva?

Ieri va spuneam ca vreau sa va povestesc putin despre noi, dar nu am avut chemare, dupa vestea cu Oana.
Am avut parte de primul zambet al printesei mele , chiar a doua zi dupa ce a facut o luna. E vorba de zambetul cu dedicatie, nu de grimasele facute inainte,c are si ele sunt superbe. Si de atunci, parca s-a obisnuit si tot rade, cred ca o sa fie o zambareata, ca-i place. Si e din ce in ce mai atenta cand vorbim, incerca sa scoata diverse sunete, si pentru ca nu reuseste se nerveaza si plange .
S-a obisnuit cu caruselul asa de mult, ca nu mai sta in patut fara el. De altfel uneori nu prea vrea sa stea in patut, cere prezenta cuiva cu ea. I-am pus muzica de pe cutiutele muzicale, dar nu le baga in seama, ea vrea caruselul cu muzica lui .
Ieri noapte a dormit de la 9 seara, la 6.30. Iar m-am speriat, dar daca fatuca nu s-a trezit. Si la ora aia, am cam zgandarit-o eu ca sa se trezaasca sa manance. Si ceea ce mi s-a parut ciudat, nu a facut nici pisu noaptea aia. M-am speriat. Dar apoi a fost ok si mi-a trecut.
Si o intrebare:e plina pe fata de bubite ca la pubertate. Am citit ca e normal la fetite in jur de o luna, dar parca e prea mult, de o saptamana. A mai patit careva dintre "batranele" mamici asa ceva?

Hai ca m-am intins cu povesti si n-am scris chiar tot . As povesti despre minunea mea non stop. Dar ma abtin .

Va pupic si revin.

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

dayanara, tare ma tem ca la noi doua, factorul psihologic joaca un rol extrem de important...vorba aia..de ce te temi , nu scapi! Asta e, de nascut, tot o sa nastem si noi

ioana28, imi pare rau ca te-au chinuit hemoroizii...Eu stiu doar din auzite cat sunt de durerosi, ca nu am avut niciodata.

Erina, David e o minunatie Si ce sa mai zic de Daria, care seamanaperfect cu tine. In poze am mai vazut un baietel...nu e al tau , nu? Oricum , sunteti o familie foarte frumoasa, iar tu mami arati grozav dupa nastere!

ARINA, FELICITARI PENTRU BEBE RARES. SA FIE CUMINTEL SI SANATOS!

Anca-in 41 saptamani
In asteptarea -ului
AMR... cat vrea Codrin Fabian!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

dayanara, tare ma tem ca la noi doua, factorul psihologic joaca un rol extrem de important...vorba aia..de ce te temi , nu scapi! Asta e, de nascut, tot o sa nastem si noi

Anca-in 41 saptamani
In asteptarea -ului
AMR... cat vrea Codrin Fabian!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

si eu m.am gandit la asta :(

roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

BRAVO ADRIANA
BINE AI VENIT DENIS ALIN, sa fii sanatos si necolicos si norocos.
Waw Adriana, rapid si bine crescut fiul tau . Sper sa fie la fel si in continuare. Child esti sigura de cei 58cm? Mi se pare cam mult. La kg ok, dar la cm???????? Oricum sa fie sanatos .

Ioana28 vazut poze cu Ovidiu . Asa un scumpic!!!!!!!! iar pozele cu fratiorul sunt nemaipomenite. Ca sa nu discutam de cele cu tatal mandru de fiul lui. Sper sa ramaneti mereu o familie fericita ca in momentele astea .

Vladipup falcute de Floricica. Cum e Vladimir? Bravo ca te-ai ridicat asa repede. Si eu m-am ridicat in noaptea de dupa cezariana si a fost super ok. Iti revii mai repede apoi. Uite la noi, mamele "coapte" ce bine ne prezentam .

Dayanara sa stapanesti fericita caruciorul tu si printesa ta. Eu l-am vazut "pe viu" e superb. Mi-a ramas inima la el, dar aici era putin sub 2000 de euro.

Stefimic pup burtica de Ioana mica. Sper sa treaca cat mai repede colici aia rai. Calm!!!

Cristinicuta ce descrii tu acolo pot fi semne de nastere apropiata. Ai totul pregatit? Fii atenta
Acum am vazut ca tu esti programata maine. deci

Rebiana inca mai are mucusori Mara? Poate la ea dureaza mai mult curatarea? Noi nu am avut deloc, asa ca nu pot sa-ti dau sugestii. Doar un pe nasuc.

Arinaa felicitari.
Bun venit bebe RARES, sa fii sanatos si papacios
Si niste motate si pentru catus76_ro

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinicuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui kossir

Cristinicuta ce descrii tu acolo pot fi semne de nastere apropiata. Ai totul pregatit? Fii atenta
Acum am vazut ca tu esti programata maine. deci

Kossir - cred ca d-aia ma apuca ce ma apuca, ca stiu ca maine vine bebe...ca altfel nu am avut nimic.....acum mi-a mai trecut...m-a tot sunat lumea sa ma incurajeze si parca m-am mai descarcat de emotii....astept sa ma sune sa imi zica ora si cred ca atunci o sa mai am o serie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Va salut si eu cu drag

M-am intristat foarte mult cu vestile de la Oana Of draga de ea ce mult trebuie sa sufere fara bebe Eric langa ea. Nici nu imi pot imagina ce e in sufletul ei. Ma rog si eu sa isi revina cat mai curand

Adriana woaaaaw FELICITARI din suflet pentru bebe DENIS sa aiba o viata minunata, iar tu sa te refaci cat mai repede. Mi-ai dat si mie curaj ca ai nascut asa bebe mare natural. Am scos si eu un pui de 4 kg data trecuta si sper sa reusesc si acum

Vladimirescu felicitari si tie pentru bebe Floricel sa fie sanatos si voios si tu sa te refaci cat mai repede

Mami 35+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput