Bravo ATB! Iepurasi 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Trimit invitatie la album cu David pe contul de gmail.

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna fetele,
sunt tare obosita, vin dupa 3 nopti in care nu pot dormi, urasc definitiv noaptile, dar ce sa-i fac mergem inainte. Sper sa mai stea 2-3 saptamani, am asa un stres cu dr asta al meu care pleaca exact saptamana viitoare.
Dar vineri el m-a asigurat ca e bine si bebelusul nostru nu are de gand sa vina mai devreme pe lume.
Incerc acum sa recuperez ce ati scris, am si probleme cu calculatorul, s-a rupt ventilatorul si sta aprins foarte putin.
va pup si sper sa puc sa citesc din urma

Am citi de OanaIacovita si tare imi pare rau de ea. Insanatosire grabnica si revenire la bebe Eric acasa!

castelana fericita 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Am descoperit un remediu pentru ranile mameloanelor.
GLICERINA BORAXATA. Acum e in testari..
MI-a recomandat doctora si pt gurita lui Ovi ca are limba incarcata de ceva alb... voi ati patit asa cu bebeii?

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

'neata ...raportam si noi venirea pe lume a lui bebe Rares ,acum o saptamana (7 martie),bebele a avut 3.400kg si 51 cm,nasterea a fost prin cezariana motiv pt care APGAR-ul a\ fost 9.
FELICITARI TUTUROR MAMICILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

anca eu ieri am mers destul pe jos, cand am ajuns acasa, dat cu aspiratorul etc...am avut contractii mai des un pic, dar degeaba

roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

fata tu esti belea, stai si inj cap sa te apuce nascarea si Silvana nimic.
Carutul tau e avion fata, cu e carucior!
Sa-l stapaniti sanatosi!!!!!!!!!

castelana fericita 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bun venit bebe Rares! sa cresti mare si sanatos alaturi de familie

merci castelana

roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

Oanaiacovita imi pare rau ca tb sa stai departe de puiul Eric si de sot si mai ales ca suferi din cauza pancreatitei.
Ma ca totul sa fie bine si sa te intorci acasa sanatoasa!

Ma bucur de vestea data despre Adriana (imi pare rau ca nu am apucat sa fac galerie):

FELICITARI, ADRIANA! BINE-AI VENIT PE LUME DENIS ALIN!

Roxana nici eu nu as vrea sa nasc asa repede..macar sa mai stea Justina 2-3 sapt. Voi reveni cu vesti diseara sau maine.
catus76_ro, cristinicuta woww...de ziua sotului!
Nastere usoara, Gina!
Nastere usoara, Cristinuta!

Ioanaa28 e buna glicerina boraxata pt sanii (sper si in cazul tau) si pt limba bebelusilor..cand era Ioana mica i se m albea limba si ii dadeam cu glicerina..

Felicitari, arinaa pt bebe Rares!
Asteptam sa ne povestesti cat m multe si poze daca se poate.
Erina vazut pozele cu familia si cu bb David! F frumoase, si ce incantata e Daria de bebe, numai pe langa el sta!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 35+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Vai saraca Oana..nu imi vine sa cred ca e in spital… I-am dat si eu un SMS, ca am vazut ca ati zis ca vb greu din cauza sondei nazale, si nu am vrut sa o obosesc
ATB....woaw..4,400 si l-ai “dat gata” in 2 ore?!! Bravo tie. Sunt convnsa ca si recuperarea va fii tot asa rapida. Bun venit bebe Denis.
[bCristinicuta.][/b]..sa ai o nastere si o recuperare usoara.

35+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinicuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Buna mamici, scriu rapid citeva rinduri:

Multumiri celor care ne-au urat bun revenit acasa!!!

Suntem bine. David papa lapte de la mami, e tare dulce si foarte prezent ("cauta" cu privirea obiectele din jur) si cumintel.

Recuperarea mea merge bine, doar ca nu am stare sa ma linistesc. Avem multe bagaje aduse de la Bucuresti si trebuie sa ma stapinesc sa nu ma apuc de organizat totul (deja am exagerat cu ceva treaba).

Felicitari atb pentru bebelusul mare, refacere rapida!!! Denis Alins, sa fii sanatos si fericit alaturi de familia ta minunata!!!

Incerc sa intru miine pentru a pune motatele pentru Cristina.

Asteptare usoara in sanatate celor care mai au pina la termen si crestere usoara celor care au deja bebelusii acasa!!!

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Imi pare bine ca esti bine, si ca ai un bebe cumintel si mancacios..sper sa o tina asa in continuare....daca esti tu bine imi cresc si mie sperantele ca o sa fie bine si la mine....
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinicuta spune:

Ioanact, Briza - nu imi vine sa cred ca a venit si randul meu sa fiu intre motate....parca mai ieri intram si va citeam de voi una cate una cu bebei frumosi si sanatosi...si acum....urmez eu...

Va pup pe toate si multumesc de incurajari

Mergi la inceput