Bravo ATB! Iepurasi 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Si eu sunt deaccord cu listuta .

34+ mami de Vlad, si mami de Larissa (02.08.2005)
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinicuta spune:

Neata tuturor,

Imi pare tare rau sa aud de Oana, ma rog pentru ea sa isi revina si sa vina repede acasa la bebe....e bine ca totusi se mulge poate nu pierde laptele si cand revine acasa o sa fie bine....

Si uite ca am ajuns si eu pe ultima suta de metri....maine e ziua cea mare...desi am avut o perioada mai grea de stat numai in pat (cred ca ma doare fiecare osisor si muchiulet in corp pentru ca nu i-am mai pus in miscare de ceva timp) maine vine bebe.....inca astept sa ma sune azi sa imi zica ora la care ma programeaza..sper din tot sulfetul sa fiu prima la 8 ca sa treaca repede tot....sa vedem, va anunt...

Pupici tutror mamicilor si bebeilor, o zi frumoasa si o saptamana asa cum v-o doriti!!

39+ Alexandru Cristian

AMR o zi!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Bravo ATB!!!!!Bine ai venit bebe Denis

Grasun bebe, sa fie sanatos, mancacios se pare ca e deja si sa nu aiba colici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Neata 22rror!Mai stiti ceva de Oana?Cum se mai simte?Imi pare tare rau pt ea, cred ca-i tare greu!Ma k DD sa o faca sanatoasa kt mai repede!
Felicitari ATB pt superbebele tau!
Sa aveti o zi frumoasa !

mami de minune mica Daria Marcela 26.02.2010

Mergi la inceput

Eu nu am ajuns sa iau cadoul de la Cora, dar dupa cate ati patit fiecre din noi, am zis ca ma duc cu certificatul lu bebe si cu lista de ce ar tb sa contina si il desfac in fata lor,, sa vad eu ca sunt toate..dc nu sa vezi ce scandal le fac.....

Apropo, stiti cand se da certificatul de nastere la sector 1? la cat timp de la depunerea actelor?

eu sunt cam la limita de timp, pt ca dc ajung cu el la serviciu pana pe 26 martie o sa imi intre prima de la serviciu pe luna martie...

Voi primiti de la serviciu prima asta?ca stiu ca e in contractul colectiv de munca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

'Neata! Ma ocup putin de prima pagina... in masura in care-mi permit copilutzii. Demult vroiam sa fac "curatenie" in ea...
Am trimis mesaj de sustinere Oanei si sper sa fie mai bine!
FELICITARI ADRIANA (atb)!! BUN VENIT PE LUME BEBE DENIS!!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Waw ce bebe grasun, bravo ATB! Bine ai venit bebe Denis! Sanatate multa, lapte-n tzitzi si fara colici!
Ma bucur ca am apucat sa fac galerie dimineata

Cristinicuta, la mine se acorda acel salariu mediu pe unitate, daca despre el e vorba.
Am uitat sa va zic, am primit salariul pe luna februarie, prima luna de prenatal, aproape 100% brut, m-am imbogatit Urmatoarea luna voi mai primi 100% pe 2 sapt si apoi incep cele cu 85%.

Va pup, ma pregatesc sa plec ca au sosit coletele de la matusa, in sfarsit
Si tot ma chinuie raceala asta...m-am apucat de oscilo, sper sa treaca odata, asta-mi mai lipsea pe ultima suta acum

36+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui child

Mesaj de la ATB
"La ora 5:55 s-a nascut superbebe Denis Alin, natural, 4,400 kg, 58 cm si a primit prima nota de 10. Mami e bine, inca nauca de cat de repede s-a petrecut totul (2 ore de la prima contractie pana la nastere). Pupici!"

BRAVO ADRIANA!!!
BINE AI VENIT BEBE DENIS ALIN, SA FII SANATOS SI FERICIT!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Buna dimineata,

Mama mia!Ce-mi vad ochii

FELICITARI ATB!!! SA FITI SANATOSI SI SA TE REFACI F. F. REPEDE
BEBE Denis Alin, sa fii cumintel si papacios!

Nu-mi vine sa cred ce repede a nascut Adriana, ditamai iepurasul de 4 kile jumate..A iesit direct basketbalist ..Si ea pare destul de migniona. Bravo mami!

Anca-in 41 saptamani
In asteptarea -ului
AMR... cat vrea Codrin Fabian!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bumbitza

Waw ce bebe grasun, bravo ATB! Bine ai venit bebe Denis! Sanatate multa, lapte-n tzitzi si fara colici!
Ma bucur ca am apucat sa fac galerie dimineata

Cristinicuta, la mine se acorda acel salariu mediu pe unitate, daca despre el e vorba.
Am uitat sa va zic, am primit salariul pe luna februarie, prima luna de prenatal, aproape 100% brut, m-am imbogatit Urmatoarea luna voi mai primi 100% pe 2 sapt si apoi incep cele cu 85%.

Da, de salariul ala ziceam...si la mine a fost salariu mai mare dcat in mod normal...mai ales ca am avut o sefa f buna inainte si timp de cateva luni bune mi-a tot bagat ore suplimentare ca sa imi iasa media mai mare si cand or fi cei 2 ani de concediu, o sa iau salariu mai mare decat daca m-as duce la serviciu.......si acuma iau cam inca jumate de salariu in plus, fata de cel obisnuit...am avut noroc la faza asta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

vladi felicitari si sa ai parte de liniste alaturi de cei doi puiuti!!!

Marina 35 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput