Bravo ATB! Iepurasi 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Oana numai ganduri bune pentru tine si sa dea DD sa treci cu bine si repede peste asta.

Rebiana, Bumbitza, delia, poate ar fi bine sa mutam fetele cu activitate intr-o sectiune de "inactive" ...decat sa fie sterse de tot. Nu stiu cum ar fi mai bine!

Gaby, care fata cu gemeni a murit???De la noi sau de la Pufuleti?

Marsy cu burtica mai pot, ca nu ma deranjeaza...psihic cred ca voi claca saptamana asta pt ca toata lumea care ma suna incepe conversatia asa : No, nu ai nascut? Chiar la maica-mea i-am zis: ba da, sunt la primul alaptat
E tare enervant..pt ca e clar ca daca nasc afla toti, nu?

Anca-in 41 saptamani
In asteptarea -ului
AMR... cat vrea Codrin Fabian!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Am operat unele modificari in listuta. Am trecut si bebe grasun de Adriana!
Anca n-am sters definitiv fetele ci le-am trecut la "Asteptam vesti de la".

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

cadoul primit de mine de la Cora nu avea nici mancarica, nici biberon, nici recipiente, eu cred ca depinde de unde a fost luat, adica de la care Cora.
Honey - ti-am vazut pozele cu burtica si pt cateva secunde am zis ca cineva mi-a facut mie poze. Voiam sa te intreb daca ti-a spus dr ca are acum 2800 gr la eco?

Marina 35 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Neatza!

Adriana - Felicitari, sa va traiasca iepurasul!!
Si eu care credeam ca bb Ellei va fi grasunul odiseii, la 4100g, uite inca un voinic.
Acum chiar nu cred ca-l mai ia cineva...

Gaby - tu vorbesti de fata care a intrat in coma de epuizare? Care lucra la Ipsos?
Nu a murit la nastere, gemenii ei au 3 ani, dar nici nu stiam ca a murit. Stiam ca e in coma profunda si nu prea i se dau sanse de revenire, dar acum am aflat asta...
E tare trist...

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinicuta spune:

Fetelor,

Pe mine m-au cam luat emotiile deja......si cand am emotii in halul asta ma apuca si burtica si stau pe wc ore in sir...
cele care ati trecut prin asta, da-ti-mi si mie un sfat ce sa fac sa ma linistesc, ca in ritmul asta nasc acasa pana diseara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Greenfrog, despre epiziotomie, ai dreptate. Asa mi-a spus si medicul meu actual ca daca e facuta bine , si sutura e cu ate de calitate, nu trebuie sa doara mai mult de cateva zile. Acum mi-e clar ca mie mi s-a facut gresit de m-a chinuit rau 5 saptamani
Deci vreau si eu nastere naturala cu epidurala si epiziotomie bine facuta

Rebi, e perfect asa cum ai modificat! Ce face Maruta?

Anca-in 41 saptamani
In asteptarea -ului
AMR... cat vrea Codrin Fabian!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rebiana - multumim pt modificarea listutei!

Tati a dus pisicile mici la gradinita azi, iar eu sunt nitel chiauna ca azi-noapte am stat vreo ora sa ma uit la Nati cum doarme, langa mine, si sa mai patrulez si pe la Irina, la care se uita tati (nici el n-avea somn).

Am luat un no-spa si ma impachetez sa ies, ma dus sa-mi fac culturile alea de col, sa scap de o grija.

35+

Mergi la inceput

Anca Mara doarme bine daca papa bine, ceea ce pt mine e o bucurie deoarece Luca nu dormea mai mult de-o ora legata si asta la mine pe piept. Ne chinuim inca cu mucisorii (pompam, aspiram dar inca mai are...) si sper sa treaca repede!
Legat de epiziotomie.. am certitudinea ca daca e facuta cum trebuie nu doare mai mult de cateva zile. Acum pot spune ca mai am o mica jena (uneori) insa dupa nasterea lui Luca nu am putut sta asezata in fund pana la 6 saptamani. Vineri ma duc sa-mi scoata firele (ca nu se resorb deloc!!) si banuiesc ca dupa aceea chiar nu voi mai simti nimic.

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Ioana28 - dulci sunt amandoi baietii! Sa te bucuri de ei!
bravo ATB! Bun venit Denis Alin!!!! Cel mai mare bebelus de pana acum!!!! 4400 gr si 58 cm!!!!!! Nastere naturala? Bravo Adriana!

Marina 35 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

Andira bafta sa iasa bine rezultatele culturii.
Cum a primit prietena sosetutele? (am mai zis ca mi se pare tare fain si haios darul)

Mergi la inceput