Bravo ATB! Iepurasi 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

Felicitari ATE! sa va traiasca si sa fie sanatos.

Bravo VLADI! sa va traiasca si sa va bucurati de el, acum cred ca te simti intr-adevar implinita, ma bucur ca te-ai ridicat si cred ca acum deja te bucuri de prezenta puiului tau.

i-am trimis un mesaj OANEI, sper sa reziste, cred ca ii este groaznic de greu sa stea departe de puiul ei si mai ales cat de greu ii este din punct de vedere al sanatatii.
sper sa ajunga cat mai repede acasa si sa se poata bucura de puiutul ei, si sper sa nu piarda lapticul.

noi avem colici destul de rau, sunt nauca de somn, am vazut ca unele dintre voi folositi INFACOL, este din plante sau este medicament, la noi SAB SIMPLEX nu a mers, acum folosim BONISAN si BABY DRINK.
si apropo voi ce mai papati, cele care alaptati?

vam pupat, sa aveti o noapte linistita.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

Buna !!!!
In primul rand multa,multa sanatate Oanei, sa treca cu moralul ridicat prin aceasta incercare si sa revina cat mai repede la bebe-ul ei si la familie!!!
Felicitari Vladi pt Floricelul tau dolofanel si multa intelegere acasa!!!
Acum sunt cam obosita, Cristian s-a tot agitat azi-noapte si la un moment dat nu mai vroia deloc sa doarma, a avut si un pic de febra, dar manutele erau reci si statea numai in pozitia broscuta, cu funduletul in sus. Am mai descoperit si un ganglion marit dupa urechea dreapta , dar nedureros( zice el)dar nu are niciun fel de eruptie pe corp...sa vedem ce zice pediatra cand vine la fratior...In cursul zilei a fost bine, a papat si a fost vesel...acu e iar la mama pt ultima saptamana!
Noi mergem maine la maternitate, iar daca nu se intampla ceva neprevazut a zis dr ca marti il scoatem la lumina , deci 16 martie pare sa fie ziua cea mare....va voi anunta prin sms cand ma trezesc din anestezie!!
Pupici

GINA, mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007 si de VLAD-ALEXANDRU in martie 2010!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

of saraca oana! ce greu tre sa.i fie departe de eric
sa se faca bine cat mai repede

roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui jasmi

seara buna fetelor!

vin cu vesti triste de la OanaIacovita. ea m-a rugat sa va pun si pe voi la curent

pe la amiaza, oana a ajuns la urgente din cauza asa-zisului ulcer despre care tot credea ca-i face probleme in ultima vreme. i-au facut acolo ceva investigatii si s-a ajuns la concluzia ca de fapt nu e ulcer ci o pancreatita - in stare avansata (daca ar fi descoperit-o mai devreme ar fi fost mult mai bine) ... deci o treaba serioasa si grava.

acum ea e internata in spital, departe de bebe si sot, cu o sonda pana in stomac, sa elimine toata mancarea care mai e pe-acolo ... zilele astea nu mancare, nu apa - ceea ce ar putea afecta lapticul ... mi se rupe sufletul stiind cat e de important si cat vrea o mamica sa-si alapteze puiul . acum e sub tratament in perfuzie, si se mulge in incercarea de a-si salva laptele pt cand se va intoarce acasa peste o saptamana.

vrea sa va rugati si voi pt ea sa treaca repede si bine peste incercarea nedreapta la care e supusa din nou, si sa-i mai dati cate un telefon de incurajare, sa-i treaca macar timpul mai usor

noapte buna!

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

M-a intristat nespus vestea aceasta!
Eu ma plangeam pe aici ca sunt racita, ca ma doare rau spatele...etc etc...dar relizez ca e o nimica toata fata de ceea ce sufera acum Oana!

Am auzit cat de problematica poate fi pancreatita...ma rog ptr Oana sa-si revina repede si sa se intoarca sanatoasa alaturi de familie, de botzul acela de om care are nevoie de ea ca de aer!

36 + Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Aveam atatea lucruri de scris (am vizionat poze cu bebei frumosi, am citit tot ce-ati scris) insa m-a marcat f rau vestea despre Oana! Ce eram eu tristuta zilele astea.. dar vestea despre ea mi-a pus capac! Sper din suflet ca boala sa fie tratata si sa se intoarca cat mai repede langa Eric, sufletelul ei! Doamne ajut-o sa fie bine!!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Offf, nu-mi vine sa cred ceea ce citesc... Biata Oana, greu incercata mai e, sa stea atata timp departe de puiul ei si de sot, si-n plus si cu boala asta nasola pe cap... Nu stiam prea multe despre pancreatita asa ca am cautat pe internet si m-am ingrozit cand am vazut cat e de nasola si ce complicatii pot sa apara...
Ma rog ca toate astea sa treaca cat mai repede si sa se intoarca acasa la pui, cred ca ii e asa de greu sotului... si mai ales ca ei sunt asa de singurei in oras, nu prea au ajutoare... Cat as vrea sa o pot ajuta cumva...

Adriana 39+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Intrasem atat de bucuroasa ca sa va povestesc ce am facut eu astazi...insa vestile depsre Oana m-au intristat f tare. Sper sa se refaca cat mai repede...ce nenoroc...

Am luat si eu cadoul de la Cora, din Lujerului si nu am nici un biberon, am doar un borcanel de piure de mere...vreo 2 pampershi, servetele de vreo 2 feluri, tampoane de sani, doua randuri, bavetica, niste plicuri cu cereale de la nestle si un plic de lapte praf, detergent de la sano si balsam...si cam atata,aaa, si o revista.

Am facut si ceva fotografii astazi, iar zilele ce urmeaza o sa le pun pe picasa, iar seara am fost la Dance Master (concurs international de dans sportiv), si a fost f frumos.

Pupici tuturor si o noaspte linistita si multa sanatate OANEI!!!

33+ Radu Alexandru
poze ghiulica

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Oana suntem alaturi de tine. Sigur Doamne Doamne e acolo sus si nu o sa lase o mama ca tine departe de bebelusul ei.
stiu ce inseamna pancreatita, si totcmai de aceea spun ca trebuie sa fim toate alaturi de tine, spiritual macar. Doamne ajuta!!

Voiam sa spun multe, despre mandra mea, sa raspund fetelor, dar nu mai pot acum, dupa ce am citit mesajul despre Oana .

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Felicitari, Vladi!!!! Bun venit Floricica!!!!

Ate -- e normal sa te doara sanii de la alaptat. Stiu, e groaznic, dar trece... da-te cu Garmastan des si stai cu sanii descoperiti. Eu de data asta am descoperit un trick. Aveam medicamentele pt durerea de la cezariana, niste calmante puternice. Ei, cum ceza s-a vindecat f bine, la vreo 3-4 zile nu am mai luat si atunci ma dureau cumplit sanii la alaptat. MI-am dat seama ca acel calmant ajuta cu durerea in tot corpul, deci si la sani, asa ca am continuat sa iau cateva zile, pana cand au trecut durerile de sani si acum e bine...

Asteropi -- secondez si eu ce ti-a scris Yaia, nu exista decat in cazuri foaaarte rare (1 la mie, ceva de genul...) sa nu ai lapte destul. In primele zile bebe are nevoie doar de cateva picaturi de lapte la fiecare supt, insa suge des, uneori chiar si la 10 minute dupa ce a terminat. Dandu-i supliment, ii fortezi stomacelul sa primeasca o cantitate mai mare la intervale mai mari. SI eu iti recomand sa tii copilul la san chiar si non stop cateva zile, sa iei suplimente pentru lapte si abia apoi, daca tot nu ai lapte destul, sa apelezzi la lapte praf... Succes!

Cori -- daca fata ta doarme mai mult ziua, DORMI SI TU!!! Altfel, o sa fii zombie pana isi regleaza ea programul. SI Jane era asa in prima saptamana, acum a inceput sa doarma bine peste noapte.

Dayanara -- stiu carutul asa, e "de fitze" haha arata foarte futuristic. Sa il stapaniti sanatosi. Noi inca nu avem carut, o port numai in wrap. Nici macar in scaunul de masina nu am pus-o inca, tot asa in wrap, si eu cu centura pe sub ea, cred ca suntem in siguranta asa, plus ca zbier la Coleman sa mearga incet. Cand se face mai cald am sa o pun in scaun, acum e greu, ca o iau imbracata foarte subtire si bagata in wrap si cu hainele mele pe deasupra... Cat despre carut, sa vedem, s-ar putea sa nici nu luam in primele luni si sa trecem direct la din ala sport.

Delia -- numai bebele meu nu are par haha, nici ceilalti doi nu au avut, asa ca nici nu ma asteptam.

Eu nu am vazut decat vreo 2-3 bebelusi din odiseea noastra, restul sunt pe site-uri restrictionate

Tot pentru fetele cu sanii -- Lasinoh (sau PureLan de la Mothercare) si probabil orice alt produs de lanolina pura, sunt excelente pentru sanii durerosi. Eu asa am facut pana acum vreo 2 zile, alternam Lasinoh cu Garmastan si cu inca o crema de sani, Motherlove, si cu sanii descoperiti cat mai mult.

Oana -- imi pare tare rau sa aud vesti asa rele despre tine. Sa dea Dumnezeu sa te faci bine cat mai rapid si sa nu pierzi lapticul. Dar sa tii minte, indiferent ce se intampla, ca desi lapticul de mami este foarte important, cel mai important pentru bebe este sa o aiba pe mamica lui alaturi, sanatoasa. Asa ca odihneste-te si fa ce tratament ti se recomanda ca sa poti reveni la bebe in forma maxima.

Noi azi nu avem nimic in plan. Am tinut copiii acasa, ca au avut un weekend foarte incarcat si ieri se vedea deja ca erau obositi, nervosi, plangaciosi. Asa ca i-am tinut acasa si am sa ii culc la pranz, sa recupereze putin din odihna pierduta.

John a primit de ziua lui Monopoly si e foarte incantat de el, asa ca o sa o punem de un joc, apoi vreau sa ii trimit pe afara cu rolele/bicicleta un pic, sa li se faca foame si apoi mancam si la nani cu noi!

Va pup si sper sa revin mai tarziu sa va citesc!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Mesaj de la ATB
"Contractiidureroase din 3 in 3 minute. Fug la spital"

HAI ADRIANA!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput