*LMA!!!* Puiuti de randunici 2008 (387)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

6 ani, azi, de la starea civila

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

La multi ani Miha! Aniversare frumoasa si sa vi se implineasca toate planurile!

La multi ani Sabin, Eric si Georgios!

Fetelor sunt reduceri la Miniblu. Eu i-am luat nepoticii mari o bluza fff frumoasa, la un pret acceptabil.
Am vazut si niste sandale GEOX pt la vara absolut dementiale. Genul hawk sandal care tine bine piciorul, se alearga foarte bine cu ele, se pedaleaza bicicleta etc si cu o culoare mud proof, insa cu mici floricele lila care dadeau si un pic de feminitate sandalei. Nu erau insa la reducere si cand am vazut pretul sa fac infarct nu alta: aproape 300 RON Furia m-a apucat insa acasa cand dau o googaleala si evident gasesc sandaua la ...
www.endless.com/Geox-Little-Kid-Roxanne-Sandal/dp/B001EO7E9Q/ref=sr_1_37/?cAsin=B001EO7E7S&fromPage=search&qid=1268498773482&sr=1-37&asins=B0017GOUMU,B001VND2ZK,B001W01YUC,B002MAPWPO,B001W01YRK,B001EO7E0U,B002MAQFMS,B002MAQ5FA,B001JAHX00,B001VND7RI,B001VND32W,B002MAQ55K,B002MAPZAG,B002MAQ3Z2,B002MAQ4TC,B002MAQG0O,B002MAPXQ2,B001W01YZW,B001VND7I2,B00272LXVE,B002MAQ64U,B001JAHXIM,B002MAQ7XU,B002MAQ884,B002MAQBU4,B002MAPZK6,B0017GOU6G,B000YT7P2I,B002MAQ48I,B002MAQ9EC,B001EO7CHA,B002MAQ8HK,B002MAQ6WW,B002MAQCJ4,B002MAQAA0,B001W01YYS,B001EO7E7S,B001W01YSE,B002MAQBNG,B001JAHUTO&asinTitle=Geox%20Little%20Kid%20Roxanne%20Sandal&contextTitle=search%20results&page=4&size=40&page=4&dept=241760011&node=241760011&nodes=241760011&brands=Geox&sort=shoesbrowserel2" target="_blank"> sandaluta

Pentru cea mica am tot cautat o stea din aceea luminoasa de prins la pat, dar no luck.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Miha, ohooo, bravo la amandoi Tot inainte

Nico, sanatate puilor si tie un buchet de ghiocei

Gudinde Ce super sunt sandalutele dar si pretul de la noi
Mie nici pe-afara nu mi s-au parut ieftine la geox, nu am pris niciodata reduceri si erau scumpe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

SABIN

ERIC

GEORGIOS

La multi ani dragi puiuti! Sa fiti sanatosi si sa aveti o copilarie frumoasa si fericita!

“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Miha, multi ani inainte!

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE IRIS!
LA MULTI ANI CU SANATATE STEFAN!
LA MULTI ANI CU SANATATE MUUUULTA ERIC!
LA MULTI ANI CU SANATATE GEORGIOS!
LA MULTI ANI CU SANATATE SABINEL
!Alina,felicitari!Sarcina usoara si un putzoi sanatos si voios!
Am vazut toate pozicile..Thea m-a fascinat cu pletele ei frumoase!ce s-a maturizat!
Zoze,tin pumnii,tot inainte cu Samburel!!
Cleme,eu am inceput s-o cam "domesticesc" pe Tea...fiindca si ea avea niste crizeee...dar la sfaturile frumoase ale Olgai am inceput sa vb muuult cu ea,sa-i explic muult,chiar daca nu intelege tot,sa-mi pastrez calmul cat pooot si sa-i distrag repede atentia cu o povestire...cand o apuca tavaleala incep rapid:"wau,iti amintesti de paunul de la Zoo,ce coada avea?vai,si ce frumos ne privea,si ce mandru era...cand mai mergem sa-l vedem?'Sau:"ce-i spunea licuriciul Veronicai?iti amintesti ce tare stralucea?Si cum canta?'Si incep eu sa-l imit pe licurici si imediat i se conecteaza antenele,uita de rasfatzul ei si intram in alta lume...dar important ca am reusit sa-mi pastrez calmul si sa o transpun repede din lumea reala intr-una a povestilor si merge...nici gand sa o pedepsesc pe canapea sau sa o ignor ca e atat de hoatza si urlaaaa...deci,comunicarea..

A cumparat seful meu pachetul asta de dvd-uri: http://parenting.infospeed.ro/ -parenting 2009..e excelent.Un prof vine cu niste sfaturi dincolo de imaginatia noastra...e super...abia astept sa le ascult.Mi-a facut o copie.

Olgu,ma bucur muuuult de reactia Sophiei privind trici!!Abia asteptam si noi!!!Am pus-o pe Tea in garda si e f incantata!
SI...ASTEPT PRIMAVARA AIAAA DE NU MAI POT!

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

La multi ani Iris!
La multi ani Eric!
La multi ani Sabin!
La multi ani Georgios!

Miha multi ani cu iubire!

Stela, ce fain ca ai inceput sa te intelegi cu Tea. Si eu am incercat la sasa pedeapsa (la colt). la inceput a mers bine, acum nu mai tine. Asta mi-a ramas si mie, sa ii explic pana ragusesc. pana la 18 ani poate intelege sa nu o mai pliciuiasca pe sor'sa!
arata f f interesant dvd-urile! poate ne impartasesti si noua din continut

fetelor, la vara tre sa ne intalnim toate cu pustii pe triciclete :))

Bubulina, distractie placuta in vacanta! v-am vazut si trupa vesela in tricouri disney

Alice, cat de dulce era Theea la tort!

Mai, daca vedeti fatzuca Anei cand da frac-su in ea . Ea e foarte fericita cand il vede. dar cum sa va zic, e in delir, rade, intinde mainile spre el, si el, cand are chef o imbratiseaza, o pupa, ii aduce jucarii, dar cand i se pune pata, vine si ii trage una peste zambetul ei larg, si ea ramane socata! nu stie ce sa inteleaga... si eu da-i si baga teoria de la capat. zilele trecute, s-a dus si i-a mai aplicat una dupa teorie. mi s-a dublat pulsul si ma manca si pe mine in palma! l-am luat la joaca, mi-am zis ca are doar o nevoie acuta de atentie. s-a jucat o vreme, s-a ridicat si i-a mai tras una!!! apoi s-a intors la joaca

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Vai fetelor, tanara care era in coma a murit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Vai fetelor, tanara care era in coma a murit.
doamne..d-zeu s-o odihneasca..mi s-a facut pielea de gaina..sper ca acei dobitoci sa fie pedepsiti...cu toate ca nimic nu o va aduce inapoi la sotul si copilasii ei

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

mi-a rupt sufletul necazul lor
copiii sunt doar cu un an mai mari ca Luca

DC-ul a facut rubrica de condoleante, n-am rezistat sa citesc.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am citit si eu. Si m-am cutremurat...

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput