*LMA!!!* Puiuti de randunici 2008 (387)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cleme, psihopupii zic ca e o faza care tine pana pe la 3 ani...experienta mea spune ca mai mult sau ma rog, trece intr-o alta faza asemanatoare....acum, la 2 ani, ei sunt in plina faza a frustrarii (de ex pot ajunge la ceva, pot lua ceva, dra nu pot deschide sau nu stiu ce sa faca cu acel ceva...si apare aruncatul obiectului de pamant, datul cu fundul de pamant, dat palme etc). trebuie sa fii cat poti de calma (daca potiiii ) si sa-i explici ca nu e bine asa, ci asa...cand vezi ca e in plina criza incearca sa-i distragi atentia. la noi merge cu cantecel. am incercat si faza cu lugu-lugu, face mai rau sau daca il "pedepsesc" prin time out, cum povestea luny, cu pusul pe canapea si sa stea acolo...nu frate!!! iese un circ de sigur se duce naibii tot calmul meu.
asa ca ii vorbesc calm, nu ridic tonul, il iau in brate si ii cant usurel. in 2 minute e ca nou...
cu alex a fost mult mai usor, era mult mult mult mai intelegatoare. insa, acum e si ea in plina faza de...nici nu stiu cum sa-i zic...de negatie, incapatanare...cica ar fi "criza varstei de 6 ani", care apare in momentul in care pre-scolarul devine scolar, incepe sa aiba niste responsabilitati, cam pierde dulcea si frumoasa etapa a micii copilarii...
eu una, sper sa treaca rapid si asta sa redevenim bunele prietene care eram anul trecut. acum, eu o inteleg...e o mica d-soara revoltata

mimo, ma tot uit dupa costume d-alea, insa am vazut numai la unii, de fetite...insa am vazut separat slipii, sapca (stil legionar, cu uv, bla, bla) si tricoul(exact ca cele pe care le-am avut trecut). nu stiu daca si slipii sunt tot uv-isti (dar ce nevoie are? )...
in fine, mai sap, ca inca e zapada afara

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

La Multi Ani
Eric

La Multi Ani
Sabin

La Multi Ani
Georgios

sa fiti sanatosi si norocosi, si sa aveti o viata minunata alaturi de parintii vostri iubitori!!!

PS: ia vedeti la ce ora/minut/secunda am trimis mesajul

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

6 ani, azi, de la starea civila

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

6 ani, azi, de la starea civila

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

LA MULTI ANI !!!SA FITI FERICITI SI SA VA IUBITI MUUULTTTT!!!!

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Miha, la multi ani, sa fiti sanatosi si fericiti si sa va dea DD inca un bebe
Cat ai mai slabit??? si sa nu te atingi de praji

Eu am pus sa fac o praji cu mere ...mama calca rufe...bagajeala mai pe seara

Mimo, si noi am fost ieri la tuns, a stat Stef ca un om mare, nu mi-a venit sa cred A dat noroc cu toti barbatii de pe-acolo, apoi la final, cand i-a dat pelerina aia jos a zis "dataaaaa" un dulce
Vreau sa vad si eu freza lui Dudu, pliz

Mergi la inceput

ramo, bubu, multumim, la fel la toata lumea
mai putin urarea cu bb... la cine are in plan

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

bubu, eu 5 iar randunoiul 9. se vede ce naspa manca inainte, ca nici acum nu flamanzeste, dar nu mananca ce manca pana acum.

sa va fie cu bucurie excursia. suna foarte minunat pentru copii, mai ales pentru Vlad. cred ca o sa fie delir.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Mi-am pierdut 5 din cele 10 cuvinte. Matei este ragusit, numai cand plange. A pleaca in Elvetia luni, vine miercuri. Veti spune: Pune mana si condu! Dar va rog, nu spuneti! Week-end perfect... cer plumburiu, stat numai in casa de joi, vineri vizita scurta la medic... Alice, nu mai am cuvintele la mine, sunt pe undeva pe drumul spre sau dinspre (de aceea nu mai pot spune nimic despre mine, l-am pierdut si pe "EU")... Visez la vacanta, la week-enduri insorite... la copii sanatosi, ai mei. Ma duc sa amestec in ciorba.

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

nico, hai ca vine si primavara aia atat de asteptata!
inca un piculet

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

MIHA MULTI ANI FERICITI INAINTE!
Nico or sa treaca toate, si da sa vina cat mai repede primavara ca deja nu mai pot.
Ariel ms pt explicatii.

Mergi la inceput