*LMA!!!* Puiuti de randunici 2008 (387)
Raspunsuri - Pagina 7
Nicoleta spune:
Sovi, Sasha probabil ca vrea sa ii arate Anei "cine este seful"... Stii fazele alea cu 2 pui in cuib, unul mare si unul mic, cel mare instinctual incearca sa-l "elimine" pe cel mic... La noi Stefan ii mai arde lui Matei cate una, asa, in joaca, iar Matei se joaca la fel, cu prima ocazie... Ii tot explic fratelui mare ca uite ce intelege piciul, ca asta este joaca dintre frati... sa nu se mire cand primeste palma inapoi (psihologie inversa, fireste!), si atunci merge Stefan serios la el si ii spune sa nu mai faca asa cum il vede pe el ca face cand greseste, ca nu este bine
. Ca nu asta este joaca adevarata, si ca-i pare rau ca a facut asa... si Matei razand ii arde si el iara una... Trec, vin altele...
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
ariel_7000 spune:
sovi, sa vezi trosneli si la noi
...de fapt, impropriu zis trosneli, ca alex stie ca e de rau daca da in teo, insa il impinge, il smuceste, tipa la el...sa nu-ti zic de teo!!! e exact ca o ghionoaie! nimic nu mai poate face alex de el. ii smulge toate jucariile, o trage de par, ii baga degetele in ochi, o musca, o impinge, ufffff....
bine, au si fazele de dragaleala, dar parca prea des se racaie...parca sunt tom si jerry!!! exact!! cu aia seamana! 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
mstela spune:

pentru sarmana femeie.Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

Cum o fi aparut miocardita pe fond viral??
Sovi,cred ca e f greu cu 2 puiuti micuti
.,probabil Sashone e si gelos pe Ana..cred ca ar vrea el toata atentia voastra...multa rabdare.
Cine vrea copie la cursul de parenting,sa-mi spuna...abia astept sa vizionez...am vazut doar putin din primul cd si tare mi-a placut
...ma bag acum sa mai vad putintel pana adorm.
NB
mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mimonix spune:
Bai, te cutremuri tot cand auzi povesti din astea si mare adevar a grait cel ce-a zis traieste clipa
Din pacate, eu nu cred ca surmenajul a fost cauza mortii ci doar ,probabil, organismul obosit n-a putut lupta cu boala. Dar de aici pana la atatea comentarii lipsite de substanta de la ministerul muncii si atata comedie, cale lunga. Dovada ca la vorba lunga (si la saracia omului) nu ne intrece nimeni
.
M-a impresionat si povestea cu pliciuirea Anuskai
, sarmana, parca-i si vad privirea si dezamagirea .Unii inteleg ca viata-i grea mai repede ca altii
. Doar ca eu cred ca palmuitul asta vine cu drag de la Sash, cel putin la Dudu sunt convinsa ca asa e
In cele mai tandre momente, cand ne pupam mai cu foc si ne imbratisam mai tare, pac...il vezi ca-si ia avant si zdrac! , iti trozneste una de nu te vezi
Degeaba i-am explicat, m-am facut ca plang (plange si el de plansul meu sarmanul) nimic...vine cu avant imediat si a doua cafteala. Am abandonat, il ignor si ma feresc. Eu m-am agitat mai tare gandindu-ma sa nu dea in copii afara, dar vad ca nu are nimic cu ei
Cu trasul de par i-am explicat cu aplicatii practice
Degeaba
Zicea "au" dar nu plangea deloc si totul a fost luat drept o joaca . El a fost ,bineinteles, ultimul care a tras si marele invingator.Nu de alta dar era cazul sa mai ramanem si noi cu ceva podoaba capilara, nu? ![]()
Cu patutul (tarcul) la fel. Asa s-a calmat, cu explicatii savante, cu "uita-te in ochii mei si asculta-ma bine...ai inteles?" Zice da, stie ca nu-i voie, dar daca nu esti atent tot acolo o zbugheste. Daca-l prind in "zbor" si-l intreb "ce-am discutat noi doi?" tace malc si pleaca spasit. Peste cateva minute incearca din nou. Parerea mea de nepsiholog este ca depinde mult de temperament. Eu asemenea probleme n-am avut cu Teo, nu a scris pe pereti, nu s-a aruncat in cap, nu a facut crize de personalitate. De mica a fost introvertita, a mocnit acolo in sinea ei dar n-a sarit calu'. Orice sport am vrut sa faca, a facut fara sa comenteze...Chiar ma miram cum se face ca ei ori ii plac toate, ori nu-i place niciunul. Dar de dat seama care-i adevarul, nu-mi dadeam. Acu' ce aflu din amintirile ei nu va mai zic, ca uneori se zburleste pielea pe mine
Dudu pare, dupa toate probabilitatile, ca ma mosteneste pe mine. E ca o carte deschisa, e cu gura pana la urechi, e capos, e crizat, e de toate. Gura lumii zice ca eu cand eram copil ma tavaleam pe jos in magazin daca nu-mi cumparau ce vroiam
Vai de
meu acum ! Aaa, si nu ziceam "te rog frumos" nici sa ma pici cu ceara. Mai bine muream de sete sau de foame decat sa ma rog tztztztz!
Ramo, multumesc pt ceai fata 
Miha, felicitarile mele pentru kilele pierdute si rezistenta in fata prajiturilor 
Cleme, n-ai inteles ,tztztz. Ma duceam la Mall sa recuperez fata de la film. Asta pana se odihneau cuminti Dudu si ta'su. Ca eram sigura si ca ma taraste inauntru pentru ca a vazut ea ceva frumos si extrem de ieftin (mereu facem cate un giseft
) , asta e alta poveste. Ceea ce s-a si intamplat. O rochita neagra, gen sarafan, in bretelute...buna la toate, ieftina, o afacere, o nebunie...am luat-o , m-a pacalit si de data asta
Noroc ca nu m-a plimbat mult si am putut tine geaca pe mine, nu m-au luat caldurile !
Ioana, mare figura esti si tu
Necazul cu mine e mi se intampla d-astea aproape zilnic
Ieri, de exemplu, cand am iesit din magazin m-am uitat in oglinda retrovizoare si ce-am vazut?
Ca la un ochi eram ok dar la celalalt nu eram demachiata , era negru de jur imprejur de la rimel manjit
Na, daca nu ma mai rimelez zilnic, nici griji nu-mi fac. Doar ca uite, se mai intampla si uit sa verific. Macar daca dadeam cu spatele mai devreme, ma uitam la timp in retrovizoare
Ce-or fi crezut oamenii aia, mai ales ca m-am si intalnit cu cineva si-am stat de vorba 
Ariel, costum din ala intreg as vrea...cu pantalon scurt si tricou dintr-o bucata , cu fermoar pe burta. Ca de scafandru asa...intelegi tu . Avea "cel mai frumos" cred si vazusem si eu anul trecut la Barcelona (era vreo 30 de euroi sau chiar mai mult, nu mai stiu...mai mult, ca stiu ca mi s-a parut scump si nu intelegeam de ce)
Gudinde, felicitari pentru achizitie. Mie Miniblue mi se pare mereu exagerat de scump, niciodata nu sunt pregatita psihic. Parca ii intrece si pe cei de la MotherCare care nici ei nu sunt cu ale lor pe-acasa
. I-am luat anul trecut lui Dudu adidasi Geox de la ei, am dat 50 de euro.La Barcelona (unde totul era extrem de scump) erau 32 de euro . No comment! Pe placul meu intru totul ar fi Foxul , Marks&Spencer , ba chiar si Zara daca n-ar fi mereu dar mereu catamai coada la casa si o molusca de casiera care abia se misca 
Stela, vrem si noi sfaturi bune .Poate-l pui in vreun torent ceva ![]()
Gata, la las...noapte buna
PS Noi de doua zile avem apa calaie (vreo 33 de grade)
Asta plus faptul ca pica si curentul cam la o saptamana, ma duc cu gandul la cele mai triste vremuri .Sau a aflat Base ca nu l-am votat si se razbuna pe mine ? 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
ramo_cata spune:
mimo Sau a aflat Base ca nu l-am votat si se razbuna pe mine 
si sa-ti fie de bine ceaiul. si alta data
..d-sorica teo sa poarte cu placere sarafanul...
sovioff
saracuta anuska..am vazut in ultimul filmulet cum i-a dat un sut peste picioruse...nu stiu e greu probabil din gelozie face asa...si de ce-i zici sa nu mai faca deaia o sa faca..andru meu cand aude si vede ca nu-l las sa faca ceva anume atunci incepe si face toate protiile,o tine din prostie in prostie...parca le-am invatat si ordinea
..
mstela da ff interesante dvd-urile alea..as vrea si eu o copie daca se poate
edit:
am intrat si eu la rubrica pentru carmen...pacat mare mare pacat...i-am vazut copilashii...cele doua perle...
off ce o fi in sufletul micutilor,a sotului...m-am terminat......dumnezeu sa ne apere si sa ne dea sanatate ...asta este cea mai de pret in viata unui om....
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ariel_7000 spune:
mimo, stiu mai despre ce costum zici. am avut si eu anul trecut o colaborare cu niste neni care aveau. dar scumpeeeeeeeeeeeeeee!!!!
acum am gasit, ti-am zis, dar momentan numai varianta pt fetite. mai asteptam, poate apar si baietismele.
acum am vazut ca au aparut slipurile alea speciale de apa (au nu stiu ce inclus, ca sa nu mai pui pampers pe sub...super!). m-as baga la d-astea, ca nu am vazut la noi si scutecele de apa sunt cam scumpe...
sov, clar e gelozie, dar mai ales criza aia de 2 ani...aia cu pocneala si imbranceala 
nu mai stiu ce voiam sa zic...mai era ceva, dar jumatatea de neuron s-a atrofiat si ea. ma duc la nani 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
mihatp spune:
hai ca dau eu cafeaua, se vede ca-s la serviciu![]()
iata aici...

eu sunt cu o ciocolata calda, cafeaua am terminat-o
asa ca cine vrea ciocolata... cu placere

o zi minunata va doresc!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Nicoleta spune:
Neata.
Matei e cam behaitor, s-a trezit la 6... Of, of mai, mai...
Va doresc o zi frumoasa. Si daca gasiti primavara, dati-i o scatoalca si sa o trimiteti si p-acilea, fara carcaiasii de rigoare... 
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
Simo27 spune:
Nico,cred ca la noi vineeeee.Am auzit de dimineata cucul cantand
.E si soare,am avut si o noapte super-Doamne ajuta![]()
Sovi,draguta de Ana
.Din experientele altor mame cu copilasi de varsta apropiata te consolez zicandu-ti ca peste un an-doi,Sasa nu va mai da in Ana,ci invers
!Atunci sa vezi..
!
Cum ziceam mai demult,la noi,Sam il incarca pe David
.David il mai pisca
dar de drag,ca zice ca e asa frumos si gras
,iar asta mic cand nu ii convine ceva sau asa-pur si simplu se duce si ii trage cate una
.Degeaba ii zic si eu si sotul,pe moment zice "Da,nu mai face Sam",apoi cand ti-e lumea mai draga iar il pocneste...offf
Una peste alta,abia astept sa vina tricicleta
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
Olgutzika spune:
Neata!
Sof se plimba prin casa pe tocuri
, mi-a furat o pereche de pantofi. Are o lejeritate in mersul pe tocurile mele marime 40
si e intr-o frenezie maxima!!! Cum era treaba? La doi ani avem jumatate din inaltimea de la varsta adulta? Adica 1,86 va avea
, plus niste tocuri 
Va pup! Bulina, drum bun si distractie maxima!!!