*LMA!!!* Puiuti de randunici 2008 (387)
Raspunsuri - Pagina 17
raluca2107 spune:
Doamne, Ralu, ce patanie, greu sa te aduni in momente de astea.
sa treaca repede.
Zoze, ce-ai patit??
M-au sunat de la courier ca trici e in drum spre mine. O montam deseara, reactiile pe maine. Olgu, 

mimonix spune:
Valeuuuu Zanaaaa e mai degraba XENA, printesa razboinica 

Te cred ca acum tragedia s-a consumat, copilul e vesel dar ce-oti fi tras voi ieri 

Stela sa ne luam de mana zic
Nici eu n-am dormit, nu mai vrea in patut, gata, adio
A adormit in patul mare de unde, spre surprinderea mea, nu s-a dat jos (nu cred ca dureaza mai mult de doua zile pana realizeaza ca poate) si l-am mutat apoi in patut. La 5 era drepti si escalada. Azi am cercetat pentru opritoare si aparatori, asternut de copil, totul sa fie mai vesel asa si mai primitor, patutul il strang si-i zic ca a venit cineva si l-a luat pentru ca a vazut ca nu-l mai vrea (nu stiu cine inca dar inventez eu ceva) si de diseara showul va fi complet 
Sunt f trista, ma tem pentru linistea familiei, pentru tabieturile demolate, pentru schimbarea asta cu care sper sa ne obisnuim repede .Tineti pumnii, va rog!
Luny a inceput deja serviciul?
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Kya spune:
Mimo adica va dormi in pat cu voi?
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Olgutzika spune:
Ralu, Simo, vedeti ca la curier nu trebuie sa platiti decat transportul de la mine la voi, da?
Mimo, da, la Luny e prima zi azi....Succes cu avansarea la patutul de omulet!!!
bitza037 spune:
am primit ceva super pe mail:
DE CE TIPA OAMENII UNII LA ALTII
"Intr-o zi,un intelept din India puse urmatoarea intrebare discipolilor sai:
-De ce tipa oamenii cand sunt suparati?
-Tipam deoarece ne pierdem calmul,zise unul dintre ei.
-Dar de ce sa tipi, atunci cand cealalta persoana e chiar langa tine? inreba din nou inteleptul
-Pai,tipam ca sa fim siguri ca celalalt ne aude,incerca un alt discipol.
Maestrul intreba din nou:
-Totusi,nu s-ar putea sa vorbim mai incet, cu voce joasa?
Nici unul dintre raspunsurile primite nu-l multumi pe intelept.
Atunci el ii lamuri:
- Stiti de ce tipam unul la altul cand suntem suparati?
Adevarul e ca, atunci cand doua persoane se cearta, inimile lor se distanteaza foarte mult.
Pentru a acoperi aceasta distanta,ei trebuie sa strige, ca sa se poata auzi unul pe celalalt.
Cu cat sunt mai suparati,cu atat mai tare trebuie sa strige,din cauza distantei si mai mari.
Pe de alta parte, ce se petrece atunci cand doua fiinte sunt indragostite?
Ele nu tipa deloc. Vorbesc incetisor,suav.
De ce?
Fiindca inimile lor sunt foarte apropiate.
Distanta dintre ele este foarte mica.
Uneori, inimile lor sunt atat de aproape, ca nici nu mai vorbesc, doar soptesc,murmura.
Iar atunci cand iubirea e si mai intensa, nu mai e nevoie nici macar sa sopteasca, ajunge doar sa se priveasca si inimile lor se inteleg.
Asta se petrece atunci cand doua fiinte care se iubesc, au inimile apropiate.
In final,inteleptul concluziona, zicand:
- Cand discutati, nu lasati ca inimile voastre sa se separe una de cealalta,nu rostiti cuvinte care sa va indeparteze si mai mult, caci va veni o zi in care distanta va fi atat de mare, incat inimile voastre nu vor mai gasi drumul de intoarcere."
Mahatma Ghandi
Sa va fie zilele pline de iubire si pace.
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mimonix spune:
Nuuuu, nu va dormi in pat cu noi
, tocmai asta e beleaua ca de asta ma tem
Eu am o canapea in camera lui, in canapeaua aia o sa-l mut in prima instanta.Cand voi avea bani si chef sa schimb mobile, i-oi lua un pat ca lumea dar deocamdata e buna aia (de la Ikea) Strang doar tarcul, pun aparatori , iau un asternut (nu stiu de unde
) si sper sa ne intelegem omeneste 
OOOO dar nu va spun ce surpriza am avut dimineata, cand si-asa eram fleasca de suparata, nedormita si ofticata ca familia mea n-a auzit ceasul desteptator si Teo a ratat meditatiile de dimineata
Iaca soacra la usa, cu traista cu ciorciobute (in traducere :bors, conserve de legume , placinta cu dovleac ) . Bai nene 
Zic :nu trebuia placinta ca Teo tine regim de azi
Ea zice: ei lasa ca si tu ai tot tinut tot felul...ce regim tine ?
Zic: trebuie sa schimb patul lui Dudu. Zice: Aaa, mama, avem noi unu' facut de taticu, e f bun inca, eheheeee ce paturi se faceau odinioara 

Zice: tot pe varfuri merge? tztztz, asta numai de la premergator 
Si cum mama, tot pasat mananca? Bai ce tandara mi-a sarit, i-am zis ca sigur sigur pan' s-o insura o sa mestece si o sa mearga si pe toata talpa si sa nu se mai mire asa de parca ar fi handicapat 

Noroc cu Mari ca l-a scos afara si a plecat si mamaita ca doar nu era sa ramana de vorba cu mine
Lumeee, e numai luni dimineata, ce saptamana vine? 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
mimonix spune:
Aoleooo Bitza ce frumos a zis el Ghandi 
Dar el n-o cunoaste pe soacra-mea la care se tipa pentru ca nu aude bine 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
mimonix spune:
Tot eu, am uitat sa va spun ca azi noapte cand l-am intrebat daca vrea sa doarma in patul mare, a zis asa smiorcait :daaa! si si-a luat pernuta si paturica lui in mana 

Doamnee, imi venea sa-l mananc de scump ce era el cu bagajul lui cu tot! Tare greu e sa le rezisti 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix (nu stiu cine inca dar inventez eu ceva) Simona,mamica de Teo (16 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |
Gigi-Duru e un personaj care prinde foarte bine

PS. Gravideala mea sigur are ceva pe dos...in mod normal ar trebui sa fiu mai emotiva...sa dau in
la orice...dar zau daca va inteleg cu sentimentalismele astea...ca schimba copilul patul...ca plec la servici...ca nu mai stau 24 de ore din 24 cu el...Sunt etape normale care mie mi-ar aduce numa bucurie...inseamna ca au evoluat, au crescut...si au crescut frumosi si sanatosi si e vremea sa ii lasam sa isi intinda aripile. Eu as bea o bere la fiecare noua "achizitie"
si as spune..."la mai mare".PS2. Asteptam depresia postpartum ca poate atunci plang cot la cot cu voi
zozela spune:
De azi sunt singura cu montsruletul,asa ca-mi permit cate-o iesire din decor.Nu mai am gardianul care sa ma ia la suturi daca nu-s la orizontala
Adevarul este ca mi s-a luat de statul in pat si injectii zeci.Mi s-a pus pata si-am zis ca trebuie sa ma adun si sa fiu EU! Pana la urma,problema la mine,ar fi deficitul de progesteron.Il inghit,asa ca am rezolvat! Dar cu restul ce mi-o fi venit?!
Poate o sa ziceti ca am luat-o razna,dar eu asa simt..In fond,majoritatea sarcinilor pierdute in primul trimestru,sunt sarcini cu defecte genetice..sau mai stiu eu ce hibe..Ma refer la acelea pierdute din cu totul alte motive,decat cele care tin de problemele femeii/mamei..Si-atunci,pentru ce ma stresez eu atat? Poate ma chinui ca proasta,sa tin fortat un ou defect,un ousor care poate din cauza egoismului meu de acum,va suferi o viata intreaga sau..pe care il voi pierde mai tarziu,la 15/20/25 de saptamani! Gata!! Atat timp cat ma odihnesc suficient,nu fac efort aiurea,imi iau doza de progesteron si vitaminele,nu vad ce as mai putea face.Eu hemostatice,supliment de hcg,antispastice cu pumnul(sau seringa)-nu mai iau! Sa sangerez cat o trebui,iar daca ma doare tare,inghit un nospa si gata! Hmm..iar ma spovedesc la voi!
Mi-a facut bine!
Revenind la discutiile despre mutarea in pat mare si plecarea la munca,nu pot sa zic decat din experienta proprie: mutarea la patul mare nu o mai amanam nici noi mult si abia o astept,iar cu serviciul e putin mai complicat,pt.ca l-as fi dus la gradi,dar cum eu sunt gravida si in viata mea n-am facut decat rubeola..mi-a fost frica! Cu lasatul acasa,iar mi-a fost frica,pt.ca soacra-mea e iresponsabila,iar mama..ori vine,ori nu vine,ma poate lasa cu curu-n balta,cand imi e lumea mai draga.Pana la urma,m-am dumirit singura-nu vine mama,iar soacra e la munca,stau eu sau Dan acasa!N-o fi foc!O zi din CO,o invoire verbala..si gata! O scoatem noi la capat cumva!!
Eu abia astept sa vad ce ne poveste luny,dar nu neaparat azi..ci peste cateva zile
Sunt sigura ca se vor descurca perfect!
Va
!
Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!