*LMA!!!* Puiuti de randunici 2008 (387)
Raspunsuri - Pagina 16
mstela spune:
Neata neata...am la treabaaa de nu ma vad
...dar zic 2 vorbe:
Am experimentat ieri trecerea de la patut la pat gen junior, adik cu o laterala data jos si inlocuita cu o scandura ingusta
...asta pentru a nu o vedea in cap,fiind statea avion pe patut intr-una
..nu va spun ce chinul de pe lume...de cate ori a coborat si a urcat Tea in pat aseara,cate ture a facut in bezna prin bucatarie,hol,stapana fiind pe situatie
...s-a intins pe covor,iar s-a urcat in pat,iar s-a plimbat
..cat m-a tocat la cap..ce gheu e..uoff..si intr-un final,pe la aproape 1.00 noaptea s-a bagat in pat,m-a luat de mana si s-a culcat
...eu am dormit iepureste,am baricadat cu perne si maimutoi covorul langa pat sa aterizeze pe moale
..a urlat putin pe la 3 noaptea,si-a gasit lula si si-a varat-o si a tacut,dar somnul meuu
...iar de dimi s-a trezit nervoasa urland teribil (probabil a speriat-o schimbarea), ea de obicei linistindu-se cu lapticul si culcandu-se in continuare,a inceput sa alerge prin casa..a linistit-o tacso,eu m-am ascuns fiindca la ce nervi avea,clar nu mai puteam pleca,noroc ca apucasem sa-mi iau lucrurile din dormitor
,dar imi ramasese haina in sifonier,am dat sa sun randunoiul sa-mi aduca haina din dormitor,intre timp au mai potolit-o,si am iesit pe usa cu cizmele in mana si lucrurile in brate![]()
...din toata chestia asta lucrul bun ar fi sa capituleze la pranz..sper..

Am zis ca voi face copie la cursul parenting pt cine vrea, dar plsss,nu ma puneti sa ma incurc cu torent (ca nu ma pricep) sau cu posta
..sunt 4 dvd-uri...cu placere voi copia (cand voi avea dvd-uri) si va voi da in parc la intalneala
..sau as putea shareui pe odc,sa vad cum..
Luny
,tin pumnii..o sa vezi ca se vor aranja lucrurile usor usor
..
Maria,tin si tie pumnii stransi.
Olgu,cand va aparea trici noastra, va face Geo un drum la Pl sa o ia.
Gata...sunt zombi
...dar am biroul plin cu treburi de descurcat

..
Sa aveti o zi buna.
mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
cami33 spune:
nico, Alex s-a bucurat cand a fost omorat balaurul
, dar a dat cateva lacrimi cand s-au imbratisat Alice si Palarierul
, romanticoasa mamei ![]()
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
bitza037 spune:
neata
ce fac fetele????
in primul rand vreau sa le urez tuturor sarbatoritilor de saptamana trecuta:LA MULTI ANI!!!!!nu am apucat deloc sa scriu, de citit am mai citit printre picaturi....
am vazut ca discutati despre acadele: exista la farmacie acadele CikoCiko care sunt din plante....eu i-am dat Antoniei zilele trecute ca i-a curs putin nasul(din vina mea), si am vrut sa previn un eventual rosu in gat......a fost super incantata de acadi, si ma gandeam ca atunci cand nu aveti incotro, sa aveti una din asta de rezerva in geanta ca nu are ce rau sa le faca(zic eu)decat din astea care sunt pe piata....
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Kya spune:
Daca vreti sa stiti cum ne-am petrecut noi ziua de ieri, meet Rambo... Yup, e spart! Si cusut!

Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Kya, imi pare extrem de rau! Cum a reusit? Sa treaca repede si sa nu ramana semn! Nici nu-mi inchipui cat de speriati ati fost!! Brrr...
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Daca vreti sa stiti cum ne-am petrecut noi ziua de ieri, meet Rambo... Yup, e spart! Si cusut! ![]() Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
vai, mi s-a facut pielea de gaina...
....unde s-a lovit mai Ralu???IRINA

Mami fericita si implinita de
Antonia sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Kya spune:
A cazut in parc si a dat cu capul de un gardut. Si prin caciula, si-a facut o gaura cam de marimea unghiei de la degetul meu mic.
Sangele siroia peste tot, eu ma chinuiam sa nu ma pierd, copilul urla... Circ (in parc la circ!). Am alergat direct la spital, a curatat-o, a dezinfectat-o, a cusut-o, si a pansat-o.
Si cam asta a fost. E pansata asa mult, cu capul infasurat ca sa nu faca cucui si sa tina strans pansamentul peste rana. 
Ea e insa vesela si jucausa ca de obicei... N-are treaba, acum n-o mai doare nimic, i-a trecut si sperietura de la doctor! Se admira cu pansamentul in cap, tac-su a zis ca-i pune si niste pene ca sa danseze in jurul focului 
Offf, mama mea! Acum maine mergem sa scoata pansamentul si peste inca vreo 3 zile sa scoata si firele. Rana e undeva chiar la linia parului, si chiar daca ramane semn nu cred ca o va deranja prea mult. Desi madama de la chirurgie plastica (la GA, o dr foarte de treaba!), mi-a spus ca a avut grija sa o coasa in asa fel incat sa nu ramana cicatrice.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
zozela spune:
La multi ani cu sanatate si bucurii,Maria!!
caputul micutei Rambo si trio-ul de la Brasov!

..Sunt cuminte..si ingretzosata..si tacuta..Uraaasc!!

Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
ralucaspm spune:
Multumim fetelor pt urari si le uram si noi LA MULTI ANI ! tuturor puiutilor care au implinit deja 2 ani.
Imi cer scuze ca nu am mai scris de mult si nu am mai avut timp nici sa citesc. Sunt intr-o perioada f aglomerata la serviciu si nici de acasa nu mai apuc sa stau la calculator.
O sa incerc sa pun de acasa cateva poze de la petrecere. Sper sa avem ceva frumos, pt ca nici nu am avut timp sa ma uit pe aparat sa vad ce poze a facut sotul.
Va imbratisam cu drag !
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)