*LMA!!!* Puiuti de randunici 2008 (387)
Raspunsuri - Pagina 15
Nicoleta spune:
Asa deci, cand trebuie sa dai de baut te faci ca ploua... Mishaaaa??!!
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
Nicoleta spune:
Neata.
La Viena a nins. Asta-i primavara promisa? Ofofofofofof!
mihutza11 spune:
La multi ani Alexandru! sa luminezi in continuare viata parintilor tai!

La multi ani Cristian!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
mihutza11 spune:
Luny succes azi!
Bubu drum bun!
Mimo cine adoarme copilul tre sa stea langa ea pana adoarme, altfel nu e chip.. de multe ori il prefera pe tati ca el se aseaza in pat cu ea.. si in seara asta asa veselie se auzea de acoloc ca ma faceau geloasa
.. are un ras colorat fetita asta a mea de mor de dragul ei
..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
raluca2107 spune:
Multumim tare mult pentru aprecieri
![]()

Olgutza, inca o data 

.
Simo, ti-am vazut baietii, unul mai frumos ca altul si stii ce ma tot minunez ca la tine parca nici un copil nu seamana cu altul , fiecare are trasaturile lui definitorii 

.
Luny, 

ai sa vezi ca iese soarele in curand 
Gratarul nostru de ieri a fost pana la urma super fugarit. Desi s-a mai incalzit, a batut un vant cumplit si nu era rost de stat pe afara.
cami33 spune:
Neata!
simo
triobv, sunt niste scumpi si frumosi toti trei. Ma topesc cand il vad pe Micu tau cum doarme linistit
, e o minune
luny 

Eu am fost aseara cu mandra mea la Alice in tara minunilor, super film, super efecte 3D, vi-l recomand
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
Olgutzika spune:
Buna dimineata!
Luny,
Sa aveti toti trei o zi usoara
!
Va
Olga, sa aveti o saptamana frumoasa!
Nicoleta spune:
Cami, si Stefan a mers cu scoala (hortul) la Alice. I-a placut si a zis ca se vedea bine si fara ochelari
. S-a suparat la scena cu balaurul, era asa de trist ca ii venea sa planga! Dar "s-a incurajat" si nu a plans (se temea pentru Alice).
O zi buna, Luny si Dudurutza!
Olgutzika spune:
Dudurutza, si tu incepi astazi? Succes!!!
Nico, ia uite Viena sub ce cod frumos si galben de vant este http://www.meteoalarm.eu/countryAT.asp?Country=AT&lang=EN&ShowDate=
Nicoleta spune:
Olgule, de 3 zle bate vantul intr-un hal!! Stii cum se aude noaptea afara? Se scutura de vant blatul exterior al ferestrei... Ingrozitor! Dar este renumita pentru asta! Macar vantul a alungat norii, acum este senin (cat o tine!).
Stiti fo pastila de curaj de condus? Si una de talent in parcari?? Stiu, practica, practica... dar cand??