*LMA!!!* Puiuti de randunici 2008 (387)
Raspunsuri - Pagina 14
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Va pupicesc si eu repede, repede, bagajul inca nu-i gata, acum abia fac niste spaghete sa papam...mi-e somn, am fost obosita tare azi...dimineata la cumparaturi, apoi la intalneala cu colegii... Sper sa terminam repede sa ne culcam, ca la 4 jumate suntem drepti! Pupici, ne vedem vineri ![]() Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
dudurutza spune:
Nicoleta, o sa vina soarele, osavezi
Bubu, drum bun si sa fie totul minunat
Zbor lin.
luny spune:
| citat din mesajul lui dudurutza luny ![]() ![]() ![]() o sa iti ajute Dumnezeu sa treceti cu bine si tu si Mufa peste aceasta schimbare![]() Esti o norocoasa ca il ai aproape de tine zi de zi, ca atunci cand te intorci de la servici o sa poti sa faci 'schimb' de impresii cu el despre cum ati petrecut ziua,ca il vezi dimineata inainte sa pleci, ca il vezi seara inainte de culcare, deci ai motive sa fii fericita si sa fii convinsa ca va fii bine ![]() ![]() ![]() ![]() Eu, de exemplu, am lasat-o pe daria la ai mei, a mai ramas de multe ori, cand m-am operat, cand am mers in concediu, cand a mai trebuit sa lucrez la doctorat, dar niciodata nu a durut asa de tare. Stiu ca acolo ii e cel mai bine, ca bunicii o adora si au grija de ea, ca timpul lor este doar pentru ea, dar toate astea nu pot sa faca mai mica durerea mea, sa nu ma 'urasc' pt job-ul meu... dar fac astea pentru binele ei, si sper din tot sufletul sa ma ierte ca am 'sacrificat-o'! O voi vedea des, va mai sta si aici, toate astea mi le spune al meu...dar cand s-a trezit si m-a strigat,a vazut ca nu mai eram si a constientizat ceea ce i-am povestit de o vreme incoace, si stiu cat s-a intristat , dar stie ca fiecare plecam la serviciul nostru! Asa ca luny, ma gandesc la tine si stiu prin ce treci, pot simti asta, dar fii sigura ca ei vor fii peste o vreme mandrii de noi si vom pretui cu totii mult mai bine clipele petrecute impreuna![]() ![]() ![]() mami de Daria |
asa este, ai dreptate.. in mod cert mie trebuie, si o sa-mi fie mai usor in comparatie cu tine..

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
dudurutza spune:
luny,nici uneia nu ne va fii usor, fiecare trecem prin momentul asta; sper ca nu ai inteles gresit
'taierea cordonului' e al dracului de grea, dar trebuie facuta

luny spune:
| citat din mesajul lui dudurutza luny,nici uneia nu ne va fii usor, fiecare trecem prin momentul asta; sper ca nu ai inteles gresit 'taierea cordonului' e al dracului de grea, dar trebuie facuta![]() ![]() ![]() ![]() mami de Daria |
am inteles bine, stai linistita, spun doar ca mie ar trebui sa-mi fie mai usor ptr ca, ai dreptate, eu macar il am acasa, langa mine zilnic, spre deosebire de tine

..sunt franta..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
dudurutza spune:

iti doresc sa ai maine o zi minunata, sa treaca repedeee
Acum somnik usor sa ai sa fii fresh maine
Ma duc spre
ca de maine intru si in 'service', sa fiu pregatita din toate punctele de vedere pt intoarcere la munca ![]()
Va doresc o noapte frumoasa si o saptamana binecavantata 

gudinde spune:
Ramo
Dudu asa-i. Eu am luat bluza cu 50% reducere. Altfel e scump.
Si eu ma si enervez cand gasesc pe net, in strainatate, aceleasi produse la preturi clar mai mici. Dar, asta e!
Simo sunt o minune baietii tai.
lunysor
osafiebine, osafiebine, osafiebine 
Va doresc tuturor o saptamana binecuvantata, plina de vesti bune si bucurii!
Maia37 spune:
Fetele noapte buna
Fug la culcare ca m-a terminat al meu cupil azi!Era si el tare obosit
mama pe el!Somn usor la toti puiutii si odihna placuta mamicilor!
mihatp spune:
va
si eu de 
si Luca a fost azi terorist, poate ca am fost si eu mai obosita decat de alte dati. m-am resimtit dupa weekend-ul lucrat. iar de maine iar la munca
dudu
... nici nu stiu ce sa-ti urez legat de munca
. sa gasesti repede un echilibru si sa-ti vezi puiuta cat de des.
luny
, tu cand incepi?
parca stiam ca mai ai un pic. te
cu drag, n-a fi usor, dar trece si momentul asta. imi pare bine ca ai fost inteleapta, mult mai inteleapta ca mine
, si ai profitat de cei 2 ani.
va
pe toate cu mare drag, o saptamana minunata va doresc si eu!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
ariel_7000 spune:
luny,
, va fi bine!
mishaaaaaaaaaaaaaa, mi-e seteeeeeeeeee!!! unde esti??? LA MULTI ANI, ALEX! sa luminezi viata parintilor tai si a bunicutei tale minunate!!! si, aaaaa, trimite-o pe mama ta la noi! sa aduca vinul!!!!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
, dar stie ca fiecare plecam la serviciul nostru!