*LMA!!!* Puiuti de randunici 2008 (387)
Raspunsuri - Pagina 13
numeioana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Cred ca am ramas de caruta rau, ultimii mutulici (poate David de Ioana si Mateiul austriac sa mai fie cam ca noi ) |
Si Adrianul, Mimo! Dar eu zic ca David e pe primul loc la mutulici! Nu vrea si pace!!Ne arata in poze pe toata lumea, dar nu zice pe nume, arata cu degetul in poza si apoi persoana in carne si oase, se inchina (e f haios!!), arata ca are buric si putzi, mai nou a inceput sa ne caute pe toti sa vada daca avem
deci ce sa zic??Am vazut pozici de copii frumosi, colorati si veseli!! Sa va traiasca!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Nicoleta spune:
Salutare.
Vant, cer acoperit si plumburiu, copii tusitori, unul plangaciioooos si ragusit rau, doar cand plange (si plaangee!)... dar am dormit 3 ore, mai putin Stefan care e huhurez...
Luny, toate am trecut si vom mai trece prin asta, este cumplit de greu (eu a trebuit sa il duc pe Stef la cresa, plangeam pe drum spre casa de salta camesa pe mine!), insa fii fericita ca ai stat 2 ani cu el, ca te-ai putut bucura de perioada asta frumoasa. Treceti intr-o alta etapa, copiii cresc, noi trebuie sa ne uitam si dincolo de casa uneori... Va fi bine! Vei vedea!
Raluca, am vazut pozele si filmuletele, super petrecere ati avut voi!!
Mimo, eu ma scot cu Mutulica al meu, mai are 1 luna si 11 zile pana la 2 ani (eu in sesiune lasam totul pe ultimele zile, din diverse motive, o fi semanand cu mine, heirupist!!
) Si cu butoiul... care primavara ma, daca ati luat-o voi pe toata??
Am vazut si pozele cu Micu si fratiorii 
.
De urat as mai ura... dar nu prea am starea necesara... Va pup.
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
numeioana spune:
Zoze, spune-mi, te rog, cate vit E iei pe zi? Una?
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mstela spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRU!
SA-TI TRAIASCA BAIETUL,MISHA!

LA MULTI ANI CRISTIAN!
Luny
,sigur va fi bine.

mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Pentru Cami si nu numai http://good-times.webshots.com/photo/2808464720102426993gQScwq mami de David , Sam si Siluan![]() "Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are" |

pentru fiecare....RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
numeioana spune:
Simo, sunt scumpici! Micu' ma termina!!
dudurutza spune:

Alexandru, sa cresti sanatos, frumos si norocos! Misha sa iti traiasca baiatul si sa iti aduca bucurii zi de zi

Mihatp, multi ani cu sanatate si fericre impreuna! Felicitari pentru kg pierdute
Poate soacra va testeaza limitele, poate,poate cedati ispitei dulci.
Nicoleta, sanatate puiutilor tai 
Stii ca dupa nori apare intotdeaunasoarele 

Sof cea incantata de trici
gudinde, e ok la miniblu cand sunt reduceri si au lucrusoare dragute cei de la miniblu.
pt matusika cea dragutza cu nepotelele
Stela, as dori si eu o copie, te rog! 

fatzuka de Ana, cred ca ii o faza
Sasha scump!
Sa poarte frumoasa Teo cu placere rochita,
pt Dudu cel jucaus
Vai, Mimo cum arata sapunurile, parca-s cioco 
Raluca, minunata petrecere, puiuti veseli, fericiti, sarbatoritul frumos foc si cuminte,surioara papusik, iar mamaaaaaaa o frumoasa
Diana de Cleme pt primul kk la olita 
Simo
pt cel mai frumos trio pe care l-am vazut vreodata
bubu05 spune:
Va pupicesc si eu repede, repede, bagajul inca nu-i gata, acum abia fac niste spaghete sa papam...mi-e somn, am fost obosita tare azi...dimineata la cumparaturi, apoi la intalneala cu colegii...
Sper sa terminam repede sa ne culcam, ca la 4 jumate suntem drepti!
Pupici, ne vedem vineri 
dudurutza spune:
luny

o sa iti ajute Dumnezeu sa treceti cu bine si tu si Mufa peste aceasta schimbare
Esti o norocoasa ca il ai aproape de tine zi de zi, ca atunci cand te intorci de la servici o sa poti sa faci 'schimb' de impresii cu el despre cum ati petrecut ziua,ca il vezi dimineata inainte sa pleci, ca il vezi seara inainte de culcare, deci ai motive sa fii fericita si sa fii convinsa ca va fii bine

Eu, de exemplu, am lasat-o pe daria la ai mei, a mai ramas de multe ori, cand m-am operat, cand am mers in concediu, cand a mai trebuit sa lucrez la doctorat, dar niciodata nu a durut asa de tare. Stiu ca acolo ii e cel mai bine, ca bunicii o adora si au grija de ea, ca timpul lor este doar pentru ea, dar toate astea nu pot sa faca mai mica durerea mea, sa nu ma 'urasc' pt job-ul meu... dar fac astea pentru binele ei, si sper din tot sufletul sa ma ierte ca am 'sacrificat-o'! O voi vedea des, va mai sta si aici, toate astea mi le spune al meu...dar cand s-a trezit si m-a strigat,a vazut ca nu mai eram si a constientizat ceea ce i-am povestit de o vreme incoace, si stiu cat s-a intristat
, dar stie ca fiecare plecam la serviciul nostru!
Asa ca luny, ma gandesc la tine si stiu prin ce treci, pot simti asta, dar fii sigura ca ei vor fii peste o vreme mandrii de noi
si vom pretui cu totii mult mai bine clipele petrecute impreuna

Nicoleta spune:
Dudurutza, astept soarele, ai promis! (nu acum, ca-i 7 si, dar maineee....!)
La multi ani, Alex! Mamico, ceva de mancare, de beutura?? Ca unii au nevoie, aia de mai spre vest (unii).
Bubule, sa petreceti frumos si sa aveti zboruri line!
Sper sa revin (si sa-mi revin).
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

, Sam
si Siluan