*LMA!!!* Puiuti de randunici 2008 (387)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI ,MARIA!!!!

aoleo micuta ramboo.. bine ca-i vesela si jucausa

luny nu am apucat sa-ti zic o zi usoara la serviciu..cum a fost?cum s-a comportat Mufariciul?

mimo sorry dar nu ma pot abtine si sa ai o saptamana frumoasa

zoze

am primit cd-ul personalizat..acum il ascult(trebuie sa te hranesti bine Andrei daca vrei sa te faci maaaare maaareeeuna din melodii)..e frumosin rest n-am ce povesti,am fost pe afara dar m-a disperat vantul asta nesuferit...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Hai ca azi am comis-o rau de tot!!! Am vrut sa-i tai unghiile lui Luca si i-am taiat si o pielita!!A plans, saracul, i-a curs sange...

Dar am fost afara doua ore si ceva, abia l-am bagat in casa pe Matei. Luca a dormit ca valiza tot timpul asta...

Simo, de ce n-ati iesit pana acum afara? parca aveti curte...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

O iert pe Gecko ca-i gravidoasa si nu stie ce vorbeste Totusi p-aia cu Gigi duru' am notat-o , cine stie ?
Dar n-o iert pe Ramo care rade de se prapadeste Ma intreb daca nu cumva voi nici nu-mi mai cititi postarile ci doar bagati acolo niste rotocoale care se rostogolesc de ras langa numele meu si gata , ca sigur am zis ceva de ras V-am prins
Zoze imi place noua abordare a problemei , inseamna ca esti bine de acum
Simo ti-am vazut trupa ieri dar n-am mai apucat sa scriu .Un dulce Micu iar Sam incepe sa semene cu David usor usor. Cred ca principala diferenta dintre ei erau cele cateva kile in plus ale lui Sam
In rest, cam slaba activitatea....sau cam mult de munca la serviciu, luati-o cum vreti

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Aoleo, Valen nu mai zice de unghii ,saracutul Eu ieri am reusit cu chiu cu vai sa-i tai unghiile la picioare, a fost un circcc N-o sa ziceti ca-s nebuna ,nu? daca fac o asociere simpla intre lipsa noastra de acasa o saptamana si toate aceste proaste obiceiuri Nu zic ca Mari l-a rasfatat sau l-a invatat ea asa, ca sigur nu la asta ma gandesc. Dar anul trecut exact dupa schi nu a mai vrut lapte sub nicio forma, anul asta nu mai doarme. E ca si cum ar fi baiatul intr-o forma de protest, ne pedepseste Eu tot cu ale mele Mi-am adus aminte cu unghiile, ca inainte de plecare incepuse si el sa stea cuminte la taiat unghii, acum pa!, adio achizitie !

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

40 de minute de somn, cu 3 treziri. Stare de cacao... tuse si muci... sot absent motivat 3 zile...

Si acum una frumoasa: bunicul meu, tatal mamei mele, a implinit azi 91 de ani. Am vorbit cu el la telefon, sper sa ii faca nepotii si copiii o surpriza, era cam trist...

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Un ger la noi, dar a si nins, am avut si soare, ii ceva de neinteles.

Mihatp multumesc!

Nicoleta multumesc! Ma uit spre soare si ma gandesc la tine

Olga, incep doar din aprilie, acum fac pregatiri, reparatii capitale si imi pregatesc orele, distractie

tea suparici si nevricoasa

buba de Sanzi, am inghetat cand am vazut pozicile , sa treaca repede si fara urme si pt mami

Gecko, Gigi-Duru ; astazi stand pe scun la denstist, imi zice aia ca sarcina a cam stricat , s-au mai rupt 2 dar nu e grav: Rabdarea fie cu mine; si ma apuc de-un ras si zice, dar, de ce razi, zic, nu de la anestezic, stai linistita, mi-am amintit de tine Gecko: Dintii fie cu tine

Zoze, intelept ai vorbit flo] Dar, mai odihneste-te din cand in cand ca e bine, la ten

Mimo, apoi ai rabdare cu saraca femeie, nu glumaAlta in locul tau lua Spune-i lui Dudu ca daca vrea sa stea la pedichiura merge cu voi in concediu, poate asta ii

Nico, sanatate puiutilor si Bunicul sa aiba multi ani plini cu sanatate si bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Mi-a fost rece nitel, oare ce sa iau inafara de un ceai fierbinte?
Ceva care sa sufle raceala de la mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mimonu am ras de tine ci de soacra nepoftita si replicile ei...si sa stii ca te citesc de la cap la coada,nu sar nici un randulet...dar incerc sa ma amuz si eu cum pot si sa nu cadin extrema cealaltacat despre unghii,la noi de fiecare data e circ...mai ales cand ajung la unghiile de la picioare,tipete si urlete..la manute merge cu un cantecel cu degetul mare pleaca la plimbare dar la picioare..horrorrrrr....

valen off am patit-o si eu cu andrutza cand era bebelush..i-am taiat putin din degetul mare..din pielita..si la fel a dat sangele..am simtit ca mor ...off pup degetelul mic de Lucutza

edit: nico sanatate puiutilor iar bunelului la multi ani cu sanatate

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Aoleu Valen... bietul pui.
Eu mai de mult doar i-am ciupit usor o pielita Sanzianei, si de atunci ma tine mine Cand vreau sa-i tai unghiile imi zice "mama buba" si-mi arata degetul.

Mimo noi ne-am facut ca uitam o parte din "ciorciobute" la Bz. Am venit in schimb cu o jucarie supradimensionata, inutila si ciudata, pe care am zis ca o tinem doar in portbagaj, ca nu mai incape ciudatenia in casa.

Azi e (mai) cald in Bucuresti!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

LA MULTI ANI MARIA!
Nicoleta- LA MULTI ANI bunelului de 91de ani sa fie sanatos!
ValentinaC- te cred ca ai de suparare si mie mi s-a intamplat la Andra sa o ciupesc putin de n-am fost om toata ziua.La Vlad am scapat de stresul asta pentru ca el sta cuminte si asteapta ca unghiutele sa se adune pe servetel si cand terminam ca recompensa ca a fost cuminte el le arunca la gunoi.Este un recipient cu o clapeta la care s-ar juca toata ziua.
bitza- am sa vad cum ajung la farmacie pentru acadelele alea sa-i iau si eu lui Vlad.
Simo27- mititelul e un dulce cu suzi a lui ce-o tine sa nu-i scape dar si cavalerii sunt pe masura de frumosiSa va traiasca si sa va bucurati de ei!
Kya nu pot spune decat ca am inlemnit uitandu-ma la poza fetii si apoi citind relatarea taMai te baga-n sperieti copii astia! Sanziana ca sa-i treaca mai repede.
mimo-rad si stii de ce?Eu dorm cu Vlad in pat si stii ce bine e?

Mergi la inceput