Cum sa ies din starea asta?
Raspunsuri - Pagina 3
unducthable spune:
mergi la coafor , mananca clatite , respira aeru' , iostiu mai ce
depresia poate fii usoara , asa incat simti acolo ca esti prea trista da mai energie PSIHICA si Fizica sa te mai poti bucura de anumite lucruri
din pacate depresia in toata "splendoarea ei" este o boala grea serioasa si daca nu se cere ajutorul si nu se primeste ajutorul cel mai potrivit starii care o are omul respectiv, ea evolueaza ...
oamenii ajung blocati , nu mai gasesc bucurie si rost in NIMIC , si uneori stai si 2 luni in pat fara sa mai vrei sa auzi nici macar telefonul , fara sa vrei sa mananci ... , noroc cu mama care m-a ingrijit ...
exista ajutor, doctori buni , tratament si VINDECARE , si exista dragoste , si Dumnezeu
aici doar un exemplu de la Neagu Djuvara despre fata lui :
Neagu Djuvara
"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
celi-bia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unducthable mergi la coafor , mananca clatite , respira aeru' , iostiu mai ce depresia poate fii usoara , asa incat simti acolo ca esti prea trista da mai energie PSIHICA si Fizica sa te mai poti bucura de anumite lucruri din pacate depresia in toata "splendoarea ei" este o boala grea serioasa si daca nu se cere ajutorul si nu se primeste ajutorul cel mai potrivit starii care o are omul respectiv, ea evolueaza ... oamenii ajung blocati , nu mai gasesc bucurie si rost in NIMIC , si uneori stai si 2 luni in pat fara sa mai vrei sa auzi nici macar telefonul , fara sa vrei sa mananci ... , noroc cu mama care m-a ingrijit ... exista ajutor, doctori buni , tratament si VINDECARE , si exista dragoste , si Dumnezeu aici doar un exemplu de la Neagu Djuvara despre fata lui : Neagu Djuvara "Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc." |
Am lacrimi în ochi parca, multumesc pentru acest clip... e deosebit... numai cine a trecut prin asa ceva poate sa vorbeasca la modul serios despre DEPRESIE.
Neagu Djuvara spunea ca e o prabusire a eului, e o descriere foarte precisa... cutremuratoare .
www.celina-bianca.blogspot.com
unducthable spune:
da ... am trecut exact prin asa ceva
mai poti intra aici sa "te vezi" si in alte descrieri
http://www.dianabostan.evonet.ro/depresie_anxietate.asp
ia fiecare interviu in parte ... te pup cu drag
"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20mare/album%20mare%202007.swf