Clopotei alaturi de Sofiuca! Refacere rapida!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineata !!!
Poftiti la

sunt tare trista pentru mamica dusa dintre noi...
aseara am scris la topicul de la generale. cineva propusese o rugaciune colectiva pentru luni iar alta fata propusese sa fie astazi - duminica. am zis si eu ca mai bine duminica si... fara sa ma exprim am avut o strangere de inima ca m-am gandit ca poate nu mai este timp nici pana astazi... putea fi eiri... nu am vrut sa ma gandesc mai departe refuzand sa admit ca nu ar mai exista timp pentru ea... Offf Doamne!!!! Dumnezeu sa o odihneasca, pe micutii ei sa-i ocroteasca si... cineva ar trebui sa plateasca pentru asta daca intr-adevar s-a epuizat la serviciu

Ramona, laura scumpul tau - sef la gradinita super tare !!! felicitari pentru operatiunea "olita"!!
Doamne ce meserie frumoasa ai !!! eu sunt topita dupa toti copilasii de la eleni de la cresa, imi vine sa-i pup in fiecare zi cand ma inconjoara si vorbesc cu mine, si la fel si cu nazdravanii sau fetitele de la dimi de la cresa

cris, aoleu... si voi cu muci...sanatate multa !!!!
nasol este si ca nu ati dormit... de bine de rau fata asta a mea doarme noaptea... ma rog... eu mai putin pentru ca au rupt patutul si acum dorm cu ea si dimi in pat si.... imi iau atatea picioare in gura si burta de nu am vazut in viata mea pana acum atata "bataie"
trebuie neaparat sa le fac camera lor.
o sa dau canapeaua din camera lui dimi si voi cumpara ori un pat etajat ori doua paturi single... solutia mai confortabila pentruy ca lasa mai mult spatiu liber ar fi patul etajat... sa vedem daca gasesc ce-mi place si daca imi permit ca pret...

elle, off, asa se intampla cu astia mici uneori... se deoachie usor, si apoi... oboseala asta ii face asa de maraiti...

fetelor... vroiam sa va intreb pe cele care dati lapte uht...
ce concetratie are grasimea? 1,5 sau 3,5 ??eu stiam ca este bine sa fie cat mai gras. ieri, pediatra lui sora-mea i-a spus sa schimbe laptele din 3,5 in 1,5 ca incepe perioada in care se formeaza regimul copiilor... ca acum "pun" pe ei ...

am o zuza langa mine care trage de tricou si spune "lasa-ma ci pe mine! mami, de-te"
e bataie frate pe calculatorul asta...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

In mod normal, 1,5, cica e mai bun asta mai gras pt. creier, sau ceva de genu. Dar se pot constipa (cum am patit noi cu Markus), asa ca am trecut pe 1,5 si de atunci asa am ramas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

poftiti la cu multaaaaaaa frisca!

laurici eu ii dau cu 3,5 ptr ca asa mi-a spus pediatrul. pana acum nu am avut probleme cu constipatia, cum zice ven de markus. ce hai trebuie sa fie la voi cand se cearta micutii .. abia astept si eu sa creasca zuzele mai mari sa se joace impreuna.

va pupacesc

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna de dimineata!

dumnezeu s-o odihneasc ape mamica dusa dintre noi... mai mult... refuz sa empatizez, sorry dar nu e momentul pt mine...

beinazutsa, bine ai revenit perintre noi! ai o printesa o comoara, n-o mai tine ascunsa de noi:)

cris, mucii, muci. daca nu e una, e alta. trece si perioada asta cand iese soarele. curaj:)

laurici, depresiv depresiv dar eu tot ma ung pe suflet cu mesajele tale:)

elle, foarte frumoas ainitiativa cu capitoluld edicat sofiutsei! stiam eu ca ai suflet cat china si inca o data pe atat! pup! pacatd e ziua ratata ieri, dar nah,a sa fac astia micii cand s eincarca de energie de la toata lumea, cand se apuca s-o dea pe afara... sa te tii...

(maimuticile mele fac circ)

ema... bunicile astea... stim cum e cu ele...pana la urma prefer ajutor strain decat sa trebuiasca sa apelez la ele.

grati, adevar ai scris cu "sa socializeze cu familia". perfect de acord. si ghici cine e "aia a dreaq"? da crezi ca-mi pasa???

nemary, inca un pic... io zic ca pe 19 intru pe ultima suta de m ca atunci tre sa fac monitoring in fiecare saptamana. intre timp ieri m-am speriat cat de umflata de apa am fost. imi venea sa sun la spital... dar am uitat:d

ramo, c ebaiat mare ai! ma bucur ca a iesit operatiunea olita (noi nici n-am inceput-o) si ca va e bine la gradi. eh, cu mami pe langa... desi daca ma intrebi pe mine... nu prea e in avantajul vostru sa-i fii educatoare. dar sa speram ca ma insel:)

nati, la multi ani! multi si fericiti alaturi de capshunicile tale!!!!

lalaD, cum de te lovise insomnia?

stancutsa, v-am lasat special la urma pentru ca... intai si intai nu reuseam sa ma adun. sunt plina de emotii insa sunt onvinsa c anu ajung nici macar pe sfert sa-mi imaginez ce e in sufletul vostru azi: sperante amestecate cu teama, cu incredere cu spaima d enecunoscut, de ceea ce vine dupa maine... in toata avalansa asta de sentimente va dorim doar sa vedeti numai si numai rezultatul pozitiv, numai si numai minunile care vi se deschid spre explorar emaine, si imensa fericire a redescoperirii dintre voi!!! curaj, mami, sofiutsa e pregatita sa-si reinceapa viata asa cum is e cuvine oricarui copilash extraordinar ca ea! va tinem pumnii, va trimitem cascade de ganduri pozitive si asteptam doar vesti bune!!!!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah AMR 33 de zile
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna dimineata, desi nu e buna deloc cu vestea pe care am aflat-o despre mamica care a murit Dumnezeu s-o odihneasca in pace si sa aiba grija de copilasii ei.

Miri, da sa stii ca nu e bine sa fie mama educatoare copilului tocmai din motivele astea la toamna va merge la alta gradi nu va mai fi cu mine.
Eu stiu treaba asta foarte bine Razvan mi-a si dovedit-o dupa cum v-am spus.
Acuma e cu mine pentru ca e micut inca si mai greu i-as fi asit un loc la o alta gradi,dar de la toamna va merge sigur la alta.

Laura, eu ii dau lapte de vaca de la tara, deci e gras.Probleme nu am avut deloc din cauza lui.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Buna dimineata, desi nu e buna deloc cu vestea pe care am aflat-o despre mamica care a murit Dumnezeu s-o odihneasca in pace si sa aiba grija de copilasii ei.

Miri, da sa stii ca nu e bine sa fie mama educatoare copilului tocmai din motivele astea la toamna va merge la alta gradi nu va mai fi cu mine.
Acuma e cu mine pentru ca e micut inca si mai greu i-as fi asit un loc la o alta gradi,dar de la toamna va merge sigur la alta.

Laura, eu ii dau lapte de vaca de la tara, deci e gras.Probleme nu am avut deloc din cauza lui.

RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog

Da de ce la alta ?
Nu vei avea grupa mijlocie la toamna ?
Atunci la grupa mica a lui Razvi nu va fi o alta educatoare ?

Eu nu l-as muta din gradinita mea dar in mod sigur l-as muta la alta grupa decat cea la care sunt educatoare

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Lapte UHT de 3,5 % si va ramane pe asta mult timp de acum incolo .

Miri eu am cad din pat des de dimineata dar in genearal pe la 5.45-6.00 nu la 4.00

Stancutza tinem pumnii stransi pentru maine , sa fie totul ok.
Pup fetele

Scuze ca sunt telegrafica dar jumatatea vrea sa vada nu stiu ce meci pe calculator

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:

RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog

Da de ce la alta ?
Nu vei avea grupa mijlocie la toamna ?
Atunci la grupa mica a lui Razvi nu va fi o alta educatoare ?

Eu nu l-as muta din gradinita mea dar in mod sigur l-as muta la alta grupa decat cea la care sunt educatoare

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Alta pentru ca nu-mi plac educatoarele care urmeaza sa ia grupa mica

RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:

RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog

Laura, si eu la fel.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Stancutza,
ne vom gandi maine la voi in mod special. Sofia isi va serba probabil de acum incolo pe 15 martie o a doua zi de nastere: mai intra odata in lume, de data asta a sunetelor. Cred ca emotii mai mari numai la nastere ai avut pentru ea!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput