Clopotei alaturi de Sofiuca! Refacere rapida!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Aseara dupa ce am citit despre Carmen nu am mai fost in stare sa scriu nimic,parca mai ieri o felicitam pentru gemenasi iar ea pe mine ca reusisem la FIV.Sper din tot sufletul ca DD va face o minune si isi va vedea baieti crescand.
Stancutza va tinem pumni pentru luni,imi inchipui ca esti din ce in ce mai stresata.Sa ne dai de veste cat poti de repede.
Ceska ce mai faceti mami?Ce face Benji?
Lala inca odata felicitari mami pentru Bogdan.
Elle,LauraIoana,Ginnette,Alinama gandeam ca doar Bianca mea pleaca asa cu straini,nu stiti ce terorizata sunt cand ies cu ea sa nu o scap din ochi.Aici e o moda sa dispara copilasi in general fetitele,sper sa nu ajung paranoia.
Miri nu-mi vine sa cred cum au lasat ele copilul asa fara sa fie supravegheat,chiar daca ai intarziat,saracutul Bruno normal ca sa speriat rau.
Laura_d ce figura auzi sa adormi in sifonier,bietele bunici ce spaima au tras.Am ras cu pofta la declaratia lui Dimi pentru surioara lui,iar concluzia ta cu batutul nevestei e tare.Multa sanatate frumoasei Eleni.
Beinazutza scumpa foc printesa,si flacal la fel
Roli ce face Andrei ?Cat despre munca asta pana la epuizare,a inceput sa se practice si aici.De cand este recesiunea asta parca au inebunit cu toti,scumpiri,munca la greu si stres.
Dana am vizionat pozicile,sunteti o familie frumoasa foc.
Grati sa aveti vacante frumoase.
Cati multumim pentru urari,referitor la intrebarea ta de la FIV,nu exista nici un fel de oprire,multa bafta.
Ema multa sanatate va doresc.
Ramona pupam Liderul mic si scump,felicitari pentru operatiunea olita.
Si noi suntem cu muci,azi noapte abia mi-a dormit 2 ore.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Sunt fetita mare

Mergi la inceput

NATI
Sa ai parte numai de bucuri alaturi de printesele tale scumpe si sotul tau.

Bianca
Sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

La multi ani plini de fericire, Nati!!!

Mergi la inceput

a murit mamica de gemeni. Dumnezeu sa fie alaturi de familie, iar pe ea sa o odihneasca in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fereasca Sfantul! Biata mamica, bietii copilasi...ce tragedie! Dumnezeu s-o odihneasca in pace si sa-i creasca mari pe puisorii ramasi fara mama!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Da a murit mamica noastra,Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

Bianca
Sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Of Doamne...am vazut stirea...Dumnezeu s-o odihneasca si sa vegheze asupra micutilor ramasi orfani.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

fetelor, cu ceva ani in urma i-am spus decanului in urma unor incantatii cum ca suntem o familie ca "familia mea este acasa!"...mi-a luat ceva timp pana i-am inoculat si sotului asta...fara teambuildinguri, fara party saptamanal...poate socializa cat pofteste cu Ozi, cu mine, cu mama lui, cu soacra-sa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

M-am uitat prin pozele ei. Doi ingerasi superbi! Acum au ramas fara mamica! Nici 3 anisori nu au.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

seara buna

in sfarsit .. liniste. ce zi am avut .. am fost la prietenii aceia pana la urma .. a fost jale cu anna .. a urlat cum nu a facut-o niciodata .. nu vroia nimic, nici jos, nici sus, nici avion, nici tzitzi .. pana la urma s-a calmat .. a fost deochiata .. apoi am ajuns acasa si a inceput eva cu urletele caci nu a vrut neam sa doarma la pranz si o ajunsese oboseala .. vai si amar.

laurici da, o iubeste dar o si altoieste .. sa vedem cand cresc daca se vor bate parte in parte .. eu sper sa nu .. si acum imi aduc aminte de bataliile pe care le trageam cu sora-mea ..

stancutza am lacrimi in ochi cand citesc mesajul de la tine. ma voi rugat tare tare!

roli uff cu maselele astea .. si eu la fel, mai degraba as mai face o ceza decat sa ma duc la dintar .. dar, dupa ce termin cu ma astepta reparatii mari .

ema nu te mai necaji cu mami tau .. te cred ca uneori sunt insuportabili dar sunt parintii nostri si trebuie sa-i luam asa cum sunt ..

ramo deci a inceput sa mearga la gradi. super! te cred ca e un lider caci razvi e un baietel tare tare istet. sunt curioasa cum va reactiona fara tine. ma bucur tare si te felicit pentru operatiune olita reusita!!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput