Clopotei alaturi de Sofiuca! Refacere rapida!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

stancutza cred ca emotiile sunt pana la cer si inapoi la ora aceasta .. de maine, sofiuca va incepe o noua viata, o viata cu sunete si muzica .. ma voi ruga tare tare pentru reusita operatiei si sofiuca sa fie bine!! va pupam cu drag

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna seara

Stancutza, ne gandim la voi!

fetele am o rugaminte, sfatuiti-ma va rog la un aparat de aerosol.Voi de care aveti?La ce sa ma uit cand cumpar?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

stankuta multe ganduri bune trimtem catre voi
o imbratisare pentru tine mami, totul va decurge perefect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Diana,sunt alaturi de voi,va asteptam cu vesti bune

Natalia

Mergi la inceput

noi suntem toata fam raciti, cu muci si stranut, milan deja tuseste productiv, nu i am scos din casa de cateva zile dar maine i as scoate daca e frumos. cred ca e ok sa i scot daca nu bate vantul, ei nefacand febra. ce ziceti?

cautam azi info despre usturoi administrat la bebe, bineinteles cautarile mele pe net m au dus la site ul dc unde roli si elle dadusera raspunsuri la sub asta ridicat de o mamica

o sa incepem sa papam usturoi la greu cu totii(sasha il va primi preparat la abur) poate ne mai imunizam un pic
abia astept sa apara usturoiul verde, imi place la nebunie

cred ca zapada de zilele trecute a fost lovitura de gratie a iernii, sper ca a trecut in finalul finalului, dar uite ca acum la final ne a aranjat si pe noi, toti patru raciti

ramona eu am un omron, mai piperat un pic, dar cred ca si unul mai convenabil la pret va fi ok. banuiesc ca important e sa nebulizeze o gama larga de substante. daca razvi sta la erosoli, nu i bai daca e cu fir si mai galagios, dar sa fie capabil vizavi de substantele nebulizate. parerea mea

Mergi la inceput

raluca am vazut pozele cu casian, ce dulcic e! cum te descurci? multa putere iti urez, stiu ca nu i usor, insa rezultatele sunt nepretuite!

mary,niri si celelalte gravidute la care sea apropie termenul, abia astept sa cunosc fratiorii de clopotei! Sarcini usoare in continare dragelor, vad ca nu va plangeti prea mult. ce ma mai vaitam eu vara trecuta de carcei, canicula&co

Mergi la inceput

natalia la multi ani fericiti alaturi de familia ta frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Fetele mele dragi, va multumesc din suflet pentru urarile voastre!!!!Cate un mare pentru fiecare!!!

Am avut o zi de nastere frumoasa...m-am simtit bine alaturi de fetele mele scumpe si de sotiorul meu ...si de cativa prieteni dragi care m-au vizitat...am primit o multime de flori minunate si cadouri frumoase, am facut un tort Tiramisu grozav si va ofer si voua cate o felie virtuala si un pahar de ce va doriti voi...Hmmm e bine sa faci 34...pardon, 24de ani...eu cel putin ma simt minunat si ma rog la DD sa ma tina sanatoasa alaturi de familia mea, sa-i am si pe ei sanatosi alaturi, sa am rabdare, intelepciune si putere sa imi cresc copiii asa cum se cuvine si sa-mi fac sotul fericit.

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Buna seara

Stancutza, ne gandim la voi!

fetele am o rugaminte, sfatuiti-ma va rog la un aparat de aerosol.Voi de care aveti?La ce sa ma uit cand cumpar?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Eu il am pe asta http://www.medco.ro/office/index.php?option=com_content&task=view&id=42&Itemid=311 si sunt f. multumita.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Stancutza - sa fie bine Sofiuca mica si scumpa si pentru voi sa va dea putere sa rezistati maine prin noianul de emotii...sper din suflet ca totul sa fie bine si scumpa mica sa-si revina repede!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput