Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 9
maya71 spune:
Stai sa smotocesc putin motanul ca prea doarme frumos si e linistit,sa vada cum e sa nu te lase in pace... si pe urma ma duc. Pana atunci sa faceti listuta... numai asa ma duc, cu listuta ca sunt cu capul in nori... vine primavara si ma pregatesc pentru astenie...lalallalalla vine, vine primavara,
se aude/n toata tara,
burticute pe campii,
hai sa le vedem/
copii.
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mycya hbronu gresesti deloc,numai ca la noi doctorii considera ca ii platim numai pentru a le vedea fetele alea de indiferenti,si nu ca am plati pentru a afla de sanatatea noastra,si pe deasupra mai cer si bani in plus,de parca iar merita.... 18+ |
nu vreau sa dau cu paru...dar sunt si ei oameni...si intr-adevar e putin mai greu sa estimezi varsta fatului daca mama a avut CM peste sarcina...totusi cred ca un medic bun(ecografist) ar putea sa estimeze si asta...intr-adevar, cand dai un ban astepti mai multe sa primesti in schimb decat banalul 'se mai intampla'...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
23+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui enik83 fetelor si pe mine ma doare in stanga si dreapta buricului cand ma ridic din pat sau daca inspir aer mult..oare sa fie ligamenele?? ca merg tot cocosata.. am impresia ca cineva imi trage de o bucata de carnita inauntru.. 17+ cu o minune de ![]() poze |
langa buric n-am dureri, in schimb de ceva vreme am o jena sa zic asa in stanga jos, langa ovar...
acu am si muncit putin prin casa si ma cam resimt...
23+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
bumblebee spune:
Ma scoate sotul la o plimbarica, sa ne bucuram putin de soare. Bafta la curatenii sau orice activitati aveti pt aceasta zi frumoasa

.
Alina
19+ cu 
gargarita
Mycya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
nu vreau sa dau cu paru...dar sunt si ei oameni...si intr-adevar e putin mai greu sa estimezi varsta fatului daca mama a avut CM peste sarcina...totusi cred ca un medic bun(ecografist) ar putea sa estimeze si asta...intr-adevar, cand dai un ban astepti mai multe sa primesti in schimb decat banalul 'se mai intampla'... ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 23+ cu Filip![]() ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
la asta ma si refeream la cei care cer bani multi degeaba.nu ma referam la toti medicii din tara ca doar nu toti is la fel.

18+
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui maya71 Fetelor... nu pot sa rezist departe de voi, fac ce fac si imi arunc ochii (la propriu.. si cu al 3lea, ala de viitoare soacra) Ma 'urasc' cand fac fitze/fitze sunt bleaga rau si imi vine sa/mi dau una in cap cand ma 'las dusa de nas' . Gata, mi/a trecut, m/am racorit, am fost in padure si am urlat, injurat si modroganit (cred totusi ca e 'Sindromul alintat' sau nebagat in (z)seama... sau poate Sindromul NF) acuma sunt cu voi si PENTRU NOI. E cazul sa fac ceva constructiv asa ca am facut fisiere unde sa copiez tot ce aflu despre retete, tratamente ptr diferite dureri, site.uri cu imbracaminte... diverse, si cand aveti nevoie... pac, 'deschid sertarul' si se rezolva Sunteti prea adevarate ![]() ![]() ![]() ucenic(aspirant) burtica ![]() |
esti o dulce...asa te vreau...nu sunt cititoare in stele, si desi nu te cunosc, simt ca esti o persoana puternica, independenta si in acelasi timp sensibila si plina de tandrete...gresesc?
asa ca fruntea sus si fundu la bataie...ca vine si bb ala acusica!

23+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Mycya spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Ma scoate sotul la o plimbarica, sa ne bucuram putin de soare. Bafta la curatenii sau orice activitati aveti pt aceasta zi frumoasa ![]() ![]() .Alina 19+ cu ![]() gargarita |
scoti bebele la aer ce frumos de voi,sa va bucurati de vremea frumoasa
ca la mine ploua
18+
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui michelle1981
![]() Ce mogaldeata scumpa am vazut la tine acolo ![]() ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">19+ |
relaxare cat mai placuta tie si lui bb...sa va intoarceti sanatosi!

23+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
arissa spune:
Buna ziua la delfinariu!
Am reusit si eu azi sa ajung la doctora si sunt fericita din doua motive: 1 - bebe e bine, activ, se dezvolta (are 435 g), dimensiunile sunt un pic mai mici decat varsta cronologica, insa nu ma ingrijorez ptr ca varsta data de UM nu e cea corecta oricum. Si 2 - i-am descris un pic starea mea de oboseala din ultima vreme si mi-a propus (ea) concediu medical, inainte sa indraznesc eu sa-i cer. Asa ca saptamana viitoare stau acasa cumintica si sper sa-mi incarc un pic bateriile, ca sunt descarcate rau.
Raluca, hbro, bun venit in delfinariu!
Draga Maya , mi-a placut jocul tau cu numele noastre de utilizator; cred ca fiecare din noi proiecteaza cate o imagine in spatele userilor, doar ca tu le-ai facut frumos, in forma de poveste.
Si ce ziceai? Shake? Pofte?![]()
Michelle, concediu...super! Referitor la carcei, aud ca e vorba de un dezechilibru de calciu, magneziu sau potasiu. Cred ca analizele iti pot spune cel mai bine.
Mycya, ce ai gatit azi pana la urma?
Cred ca merg sa ma intind un pic la televizor, azi n-am facut mai nimic, doar vizita la dr si o placinta, dar ma simt terminata. Saptamana viitoare urmeaza sa fac si niste analize si o vizita la cardiologie, sa vedem de unde vine starea asta.
Si pentru ca tot am pomenit, poftiti la o placinta cu mere!
fetele.
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine
doi! 22+
maya71 spune:
citat din mesajul lui eladea2005
esti o dulce...asa te vreau...nu sunt cititoare in stele, si desi nu te cunosc, simt ca esti o persoana puternica, independenta si in acelasi timp sensibila si plina de tandrete...gresesc? asa ca fruntea sus si fundu la bataie...ca vine si bb ala acusica! ![]() ![]() ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 23+ cu Filip![]() ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Eladeea, hahahaha... acord total dar cu fundul la bataie, ups...ma cam abtin...
Gata fetelor, plec. Listuta e gata, fiecare stie ce vrea? Hai ca stiu eu cam ce vreti voi asa ca va aduc din plin... sanatate, iubire, liniste sufleteasca, ganduri bune, binecuvantare, vreme buna si fara griji,.... dar ... la supermarket nu gasesc asa ceva si nu pot decat sa ma rog la DD pentru voi si bebei vostri. Va
si vin diseara sa va iau pulsul. Sper ca nu v/ati inscris la curse de cai sau 100 m garduri?!!! Stati linistite si bucurati/va de perioada asta frumoasa din viata voastra. De fapt toata viata e frumoasa asa ca bucurati/va din plin de fiecare clipa petrecuta alaturi de cei dragi si traiti la maxim aventura vietii voastre.

dulce