Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 10
Cris2010 spune:
Buna mamici si burtici!
Am trecut sa va salut.
Michelle, vacanta frumoasa! Undeva la mare, la soare??
N-am folosit niciodata gmail documents, sper sa ma descurc.
Alina, la morfofetala a fost ok. Acum trebuie sa ma prezint la medicul meu sa vaza si ochiu' lui rezultatul
.
Ma bucur ca te simti mai bine
.
Bamboletta, epilarea cu zahar se aseamana cu cea de ceara (doar la faza cu durerea). In rest se face la rece si beneficiezi si de un masaj, dar dureaza un pic mai mult, nu te iriti, nu-ti cresc fire in piele. Epilarea cu pasta de zahar e foarte populara la orientali.
Adevarata Maya, bine ai revenit !

Va
pe burtici! Week-end minunat in continuare!
Cris
22+ cu
Mycya spune:
Arissa azi nu am avut chef deloc de gatit,azi is fara pofte,oricum mai pe seara fac si eu o placintutza cu mere ca vrea si sotul. il pun pe sotz sa aduca niste pizza ca o sa vrea sa pape si pentru mine am sa fac o salata bulgareasca.
18+
nela_didea spune:
Buna burticutelor! Sunteti tare harnice, ca de obicei. Am si eu vesti bune de la eco, bebele e bine, face tumbe prin burtica,
. L-a masurat si ne aflam in grafic, deci totul este ok. Ieri mi-a recoltat sange pentru SD si miercuri aflu si rezultatul. Doamne ajuta-ne sa fie totul bine.
O sa incerc sa recuperez ce-ati mai discutat si revin.
Si apropo, azi schimb si semnatura 

16+
nela_didea spune:
Am schimbat semnatura.
Voiam sa va intreb daca stie cineva despre Natalvit, sunt vitamine pe care mi le-a prescris medicul meu.
17+
Alina2005 spune:
M-am plictisit. Azi am trisat un pic si am coborat la masa, incet, ca o babuta, dar imi era pofta de ciorbita si parca vedeam cum o dau pe toata pe mine si prin pat. Mi-a facut mama salata boeuf si am mancat mai mult de pofta, ca nu-mi era foame. Ma gandesc ca daca nici nu consum, nici nu am nevoie de calorii si implicit energie. Asta mica da din picioruse asa puternic cateodata, ca sare burtica cu tot cu patura...
Cris , nela, si Arissa, ma bucur ca ati venit cu vesti bune de la eco. Sa dea DD sa ne protejeze pe toate, de fapt pe noi si pe bebeii nostri.
Maya, eu imi doresc ca bebe sa stea la clocit macar pana pe la 36 sapt, ce zici, se poate?![]()
Ce sa mai fac sa nu ma plictisesc?
Alina,
22+ cu
dulce
Fetita mea
emushi spune:
buna, burtici cu delfinasi...si
pupici pt maya
n-am intrat de multisor, de-abia apuc sa citesc cate putin din urma, harnicutelor! pana apuc sa citesc cateva pagini sa ma pun in tema, imi "expira" timpul de stat la calculator, ca se plictiseste Miruna si trece la boacane, si iar nu apuc sa scriu nimic,...
nu ca as avea mari noutati, dar...deh, asa, de relaxare...
luni merg si eu sa fac morfofetala, pana acum n-aveam griji dar incep de-acuma :P
in rest, toate bune, mananc cat o vacuta...ma rog, in ultima vreme cat o vitelusa, ca nu mai incape mult in burta, m-am facut cat casa poporului
dar asta e, bebe misca aproape tot timpul de ma gandesc cu groaza daca se poate pune diagnosticul de ADHD din burta 
iar cand ii miroase a mancare ma-mai sa-mi sara in cratita, nu altceva...
aseara faceam experimente, mai luam o gura de sunculita, mai dadea un ghiont...(sunt sadica, nu?)
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...
emushi spune:
alina, imi aduci aminte de mine la cealalta sarcina, stateam toata ziua si ma uitam pe pereti/la televizor....si numaram zilele...a mai crescut un pic, a mai trecut o zi...ultima luna am stat in spital, dar am dormit cred ca 20/24h, in zilele cand nu coboram in sala de "pretravaliu"...si uite ca am dus-o bine pana la 38 sapt, cand m-au lasat sa plec acasa...pai acasa deja ma plictiseam, stiam ca am trecut de 38 si ma gandeam de ce nu mai am contractii, ca vroiam sa iasa mai repede...si iaca a iesit dupa 3 zile de plimbari, ca doar n-am mai stat la pat atunci...ditamai bebeloaia de 3990g!
asa ca...burta sus si stai cumintica, o sa rezistati voi cumva...fa-ti o provizie mare de filme/reviste/carti, o gasca de prietene care sa te tina de vorba cand te plictisesti...si timpul zboara!
pupici, fug repede ca ieduta iar e neastamparata...si m-a rugat sa-i fac ciuperci...o sa-mi pun si mie cateva pe gratar, ca-mi plac la nebunie, sa radem cum da bebe din picioare pana or fi gata, ca asta micu cum simte un miros de mancare, cum vrea sa iasa!
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...
bamboletta spune:
Am terminat si cu mancarea pe ziua azi
acum stau cu burta in sus pe canapea ![]()
Mycya-dulce nu mai fac astazi...nu ma mai simt in stare
poate maine fac ceva...
sa vina soarele si la tine...
Maya-eu eram cu milkshake de banane
sa pui si miere iese yami yami ![]()

am avut si eu un motanel si tare imi placea sa-l smotocesc 
Bumblebee-plimbare placuta 
Arissa-felicitari pt vestile bune 
ce bine arata placinta...cum ai facut inimioarele...cu forma?
Criss-o sa incerc si eu epilarea cu zahar
,ce mai face burtica?
Nela-felicitari pt rezultate bune...sarcina usoara in continuare 
Alina-reviste,site-uri pe net pt
femei,cosmetica,haine...jocuri pe calculator?impletit,crosetat?
...
sa nu te mai plictisesti
emushi-ce bebe activ ai
,cate sapt ai?
Dragaica-pe unde umbli?
weekend placut burtici
si delfinasi 
Bamboletta
16+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Alina2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emushi alina, imi aduci aminte de mine la cealalta sarcina, stateam toata ziua si ma uitam pe pereti/la televizor....si numaram zilele...a mai crescut un pic, a mai trecut o zi...ultima luna am stat in spital, dar am dormit cred ca 20/24h, in zilele cand nu coboram in sala de "pretravaliu"...si uite ca am dus-o bine pana la 38 sapt, cand m-au lasat sa plec acasa...pai acasa deja ma plictiseam, stiam ca am trecut de 38 si ma gandeam de ce nu mai am contractii, ca vroiam sa iasa mai repede...si iaca a iesit dupa 3 zile de plimbari, ca doar n-am mai stat la pat atunci...ditamai bebeloaia de 3990g! asa ca...burta sus si stai cumintica, o sa rezistati voi cumva...fa-ti o provizie mare de filme/reviste/carti, o gasca de prietene care sa te tina de vorba cand te plictisesti...si timpul zboara! pupici, fug repede ca ieduta iar e neastamparata...si m-a rugat sa-i fac ciuperci...o sa-mi pun si mie cateva pe gratar, ca-mi plac la nebunie, sa radem cum da bebe din picioare pana or fi gata, ca asta micu cum simte un miros de mancare, cum vrea sa iasa!http://www.pagina-mirunei.piczo.com Am implinit 2 ani... |
eu stau in pat doar de ieri si deja m-am plictisit de numa...am inceput sa sun pe toata lumea, TV-ul e insuficient, mi-am luat Cartea bebelusului si citesc din ea. Dar fac orice numai sa fie bine. Deci sa inteleg ca daca stau cumintica in pat colul se va inchide?
pt miruna si bebe zvapaiatbamboletta, mersi pt idei
. am inceput sa iau si netul la puricat..Alina,
22+ cu
dulceFetita mea
Mycya spune:
Bamboletta lasa ca fac eu dulce si va servesc si pe voi
acum ma apuc sa fac invartita cu nuca,sper sa imi iasa buna ca cea a mamei mele
18+