Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

offf...eu sunt numai cu calcule in cap, cu apartamente...
ma chinui sa nu ma stresez cu serviciul, dar ma stresez cu altele, mai ales cand sa iei o casa e o decizie atat de grea...

Ma rog la bunul Dumnezeu sa ne povatuiasca de bine si sa ne calauzeasca pasii sprea alegerea corecta!

si sa ne dea sanatate! si noua la bebelusul nostru! si voua dragi burtici si copilasilor vostri! si tie maya, viitoare burtica

scuzati-ma ca sunt asa prapastioasa, dar sunt asa de stresata....

Bulina 23+ cu

Mergi la inceput

totusi sa va zic ca azi am fost la titan si mi-am luat fustita de blugi, 2 bluzite cu burtica, un sarafan diafan(tot de blugi, pe care apucasem sa il iau pana am gasit fustita) si o camasa de burtica...

cam multicele, dar nu mai aveam cu ce sa ma imbrac si sper sa ma ajunga pana vine caldura cea mare de la vara...

dar preturile erau super ok, de asta am ales sa merg aici si nu prin mall-uri...

cand imi fac pozele cu burtica poate le fac poze sa le vedeti

Bulina 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Bon soir burtici! Plimbarica a fost scurta, dar faina. Mi-am mai aerisit creierii, ca o luasem cu mintea aiurea, prea multa documentare, uneori e mai bine sa te ia valul si sa stii mai putine. Vin niste priteni pe la noi, facem niste fajitas, asa ca o sa fiu ocupata si voi avea si companie placuta.
Arissa, felicitari pt vesti bune de la echo, sa ai un concediu placut si linistit, sa-ti incarci bateriile la mixim!
Emushi, ce gurmand ai, toata lumea isi doreste un bb papacios.
Alina, te obisnuiesti si cu statul acasa, stiu eu.

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mycya, ivartita zici, aiii? Spor la facut si pofta mare si poate arunci si vreo 2 bucati mai spre est.
Racusor, ti-ai cam facut de cap la cumparaturi, vreau si eu. Cat despre nervi, cred ca marea majoritate avem nervii intinsi la maxim, lasa ca se aseaza toate lucrurile, o sa fie bine.

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna fetelor...ati scris nu gluma..felicitari pt toate burticile care au venit cu vesti.. azi sotul si pe mine m-a scos la plimbare...dar prin Dedeman si Baumax.. o fost bine si pe-acolo.. chiar ziceam ca ne plimbam si ne uitam la toate de zici ca noi avem ditamai casoaiele..si noi nu avem nici macar un amarat de apartament al nostru..da-i asa de frumos sa visezi..

17+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

bubleesigur ca arunc si spre est numai sa o prinzi,acu am bagato in cuptor,nu mai am rabdare.Duamni gagici da ce am obosit,parca am prasit,cat am facut 40 de minute de sport o baitza si o invartita credca imbatranesc de acu...of,of si eu care toata ziua eram activa, noaptea ma mai duceam si la discoteci si tot nu aveam nimic...

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

gata invartitacine mai doreste care mai pofteste.am pus pe picasa pentru toate.mia iesit exact cum imi aminteam ca papam de la mama si bunica mea

18+

Mergi la inceput

si eu am facut in seara asta paste cu branza la cuptor si placinta cu mere...

luni e ziua sotului si sa il rasfat zilele astea putin

maine pun si pozele ca acum ma duc la ca sunt franta!

noapte buna burtici si sa ne auzim cu bine maine!

pofta buna Mycya

Bulina 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Fetelor... nu pot sa rezist departe de voi, fac ce fac si imi arunc ochii (la propriu.. si cu al 3lea, ala de viitoare soacra)... nu pot si nu pot. Am ras si am plans o data cu voi si simt ca as rupe ceva din mine daca as sta deoparte.
Ma 'urasc' cand fac fitze/fitze sunt bleaga rau si imi vine sa/mi dau una in cap cand ma 'las dusa de nas' . Gata, mi/a trecut, m/am racorit, am fost in padure si am urlat, injurat si modroganit (cred totusi ca e 'Sindromul alintat' sau nebagat in (z)seama... sau poate Sindromul NF) acuma sunt cu voi si PENTRU NOI.
E cazul sa fac ceva constructiv asa ca am facut fisiere unde sa copiez tot ce aflu despre retete, tratamente ptr diferite dureri, site.uri cu imbracaminte... diverse, si cand aveti nevoie... pac, 'deschid sertarul' si se rezolva

Sunteti prea adevarate

ucenic(aspirant) burtica

esti o dulce...asa te vreau...nu sunt cititoare in stele, si desi nu te cunosc, simt ca esti o persoana puternica, independenta si in acelasi timp sensibila si plina de tandrete...gresesc?

asa ca fruntea sus si fundu la bataie...ca vine si bb ala acusica!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 23+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Eladeea, hahahaha... acord total dar cu fundul la bataie, ups...ma cam abtin...

Gata fetelor, plec. Listuta e gata, fiecare stie ce vrea? Hai ca stiu eu cam ce vreti voi asa ca va aduc din plin... sanatate, iubire, liniste sufleteasca, ganduri bune, binecuvantare, vreme buna si fara griji,.... dar ... la supermarket nu gasesc asa ceva si nu pot decat sa ma rog la DD pentru voi si bebei vostri. Va si vin diseara sa va iau pulsul. Sper ca nu v/ati inscris la curse de cai sau 100 m garduri?!!! Stati linistite si bucurati/va de perioada asta frumoasa din viata voastra. De fapt toata viata e frumoasa asa ca bucurati/va din plin de fiecare clipa petrecuta alaturi de cei dragi si traiti la maxim aventura vietii voastre.

ucenic(aspirant) burtica

eeeee...ai inteles tu ce vreau sa spun...am folosit expresia consacrata, dar de fapt ma refeream la

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Citat:
citat din mesajul lui emushi

alina, imi aduci aminte de mine la cealalta sarcina, stateam toata ziua si ma uitam pe pereti/la televizor....si numaram zilele...a mai crescut un pic, a mai trecut o zi...ultima luna am stat in spital, dar am dormit cred ca 20/24h, in zilele cand nu coboram in sala de "pretravaliu"...si uite ca am dus-o bine pana la 38 sapt, cand m-au lasat sa plec acasa...pai acasa deja ma plictiseam, stiam ca am trecut de 38 si ma gandeam de ce nu mai am contractii, ca vroiam sa iasa mai repede...si iaca a iesit dupa 3 zile de plimbari, ca doar n-am mai stat la pat atunci...ditamai bebeloaia de 3990g!
asa ca...burta sus si stai cumintica, o sa rezistati voi cumva...fa-ti o provizie mare de filme/reviste/carti, o gasca de prietene care sa te tina de vorba cand te plictisesti...si timpul zboara!
pupici, fug repede ca ieduta iar e neastamparata...si m-a rugat sa-i fac ciuperci...o sa-mi pun si mie cateva pe gratar, ca-mi plac la nebunie, sa radem cum da bebe din picioare pana or fi gata, ca asta micu cum simte un miros de mancare, cum vrea sa iasa!

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

eu stau in pat doar de ieri si deja m-am plictisit de numa...am inceput sa sun pe toata lumea, TV-ul e insuficient, mi-am luat Cartea bebelusului si citesc din ea. Dar fac orice numai sa fie bine. Deci sa inteleg ca daca stau cumintica in pat colul se va inchide?pt miruna si bebe zvapaiat
bamboletta, mersi pt idei. am inceput sa iau si netul la puricat..

Alina, 22+ cu dulce

Fetita mea

carti, reviste despre bebe, filme bune la dvd, crosetat...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput