Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 12
carla_2008 spune:
Hello burtici,
acum am reusit sa recuperez vreo 15 pagini.
Maya esti o scumpica!Poate ne spui si noua cum reusesti sa fii atat de optimista,de inteleapta,de buna si puternica,ca noi suntem prea hormonizate
Fetelor e normal sa ma apuce palpitatiile sau asa ceva cand misca bebeii????
Si mi-am luat tensiunea si e 10/45,prea mica cea mica nu??
Ce ziceti??
Denisa
19+
fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
maya71 spune:
Buna burticilor! Am revenit sa va iau pulsul, sa vad daca ati fost cumintele. Intai va cant sa stti ca sunt eu...
Multi iezi cucuieti,
Usa mamii descuieti,
Ca mama v-aduce voua
Frunze-n buze,
Iarba-n barba,
Drob de sare
In spinare,
Malaies In calcaies,
Smoc de flori pe subsiori.

carla_2008 spune:
Maya
si iti ofer o praji.
Am facut o prajitura fff buna cu visine .....mmmm....O sa va pun si poze!!!!!
Denisa
19+
fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina2005 M-am plictisit. Azi am trisat un pic si am coborat la masa, incet, ca o babuta, dar imi era pofta de ciorbita si parca vedeam cum o dau pe toata pe mine si prin pat. Mi-a facut mama salata boeuf si am mancat mai mult de pofta, ca nu-mi era foame. Ma gandesc ca daca nici nu consum, nici nu am nevoie de calorii si implicit energie. Asta mica da din picioruse asa puternic cateodata, ca sare burtica cu tot cu patura... Cris , nela, si Arissa, ma bucur ca ati venit cu vesti bune de la eco. Sa dea DD sa ne protejeze pe toate, de fapt pe noi si pe bebeii nostri. Maya, eu imi doresc ca bebe sa stea la clocit macar pana pe la 36 sapt, ce zici, se poate? Ce sa mai fac sa nu ma plictisesc? Alina, 22+ cu dulceFetita mea |
Alinita-bulinuta, mama are o vorba 'Daca nu ai ce face, ia-te cu mainile de cur si sari in sus !!! Crezi ca reusesti??? glumesc suflet.
Cu bebe am rezolvat, asta intentioneaza si el dar stii cum sunt ei, pusi pe sotii si nazbati.
Cris, cum as putea sa plec, e ca si cum mi/as sterge surasul de pe buze si Viata e mai frumoasa si mai roz cand ai zambetul pe buze...
Nela/bella si tu ai fost harnicuta... echo, amnalize, ai schimbat semnatura, bravo, tine/o tot asa si o sa fie

Emushi, si tie multi
. La cateva burtici le/am spus nickname.ul din imagine mea...la tine este Mishi- ursuletul panda, mereu dragalas iubit de toti 
maya71 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui eladea2005
eeeee...ai inteles tu ce vreau sa spun...am folosit expresia consacrata, dar de fapt ma refeream la ![]() ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 23+ cu Filip![]() ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Ela/deea, m/am prins de prima oara si ti/am urmat sfatul imediat...ups, a fost fantastic. Unde crezi ca am lipsit eu pana la ora asta, acum ma rog la DD sa am ovulatia intarziata.
Racusor/calator... ce faci? Esti bine, stiu eu.
Bambolette/bombonet... stii ce am facut prima oara cand am intrat in casa... fara gluma... lapte cu banane, fara miere ca nu mai am, dar am pus mai multa banana... immm, ce bun e
maya71 spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 Maya si iti ofer o praji.Am facut o prajitura fff buna cu visine .....mmmm....O sa va pun si poze!!!!! Denisa 19+ fericita cu 2 minuni in burticahttp://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Carla... asa ceva nu e de refuzat, sunt pe jumatate ardeleanca si stii cum sunt ei, nu le place sa fie refuzeti dar nici nu refuza. La orice pot sa renunta dar la dulciuri si la... hmmm (stii tu la ce ma refer)... la daruit iubire... nu ma refeream la
. Ba da, recunosc acum in fata intregii adunari de burticin din delfinariu, la asta ma refeream. Ups, scuze, puneti mainile la urechile delfinasilor ca maine/poimaine rostesc cuvantul si dau vina pe mine. Dar si la iubire ma refeream... si la multe alte 'chesti' frumoase...
Gata burtici, va
de noapte buna. Incep iara sa/mi intru in mana si sa sting lumina, sa va invelesc, sa va spun o poveste si ...sa/l rog pe DD sa aiba grija de voi. Ingerasii ii aveti in burtica asa ca intelegeti cat de binecuvantate sunteti?!!!!
racusor2010 spune:
Buna dimineata delfinariu,
Dau trezirea si va aduc astazi micul dejun la pat
placinta cu mere si o cana de lapte cald (cu nesquick). Sper sa va placa! 
Denisa eu cred ca ieri mi-a scazut tensiunea / glicemia...ceva...pentru ca eram in oras si deodata m-a luat cu ameteala, mi s-au infundat urechile si ma durea capul..am baut un suc dulce (nu sanatos) si am mancat si ceva dulce si mi-am revenit..durerea de cap a mai persistat, dar ameteala nu!
am citit de dimineata ca e normal sa avem tot felul de stari de lesin, de ameteala...si sa asiguram ca nu schimbam brusc pozitia, daca ne e rau sa ridicam picioarele ca sa permitem sangelui sa ajunga la creier, dar sa evitam sa stam pe spate ca nu mai ajunge destul sange la placenta si copil...
Maya,
sunt bine...cu grijile, ce sa facem, dar bine...azi trebuie sa mergem sa cumparam cadou la sot
doar ca mie nu stiu de ce nu imi mai merge cardul 

si mai am si eu o nedumerire....mi se pare ca burtica mea nu prea a mai crescut in ultima saptamana 
nu m-am masurat, dar o sa imi fac poza si ma compar cu saptamana trecuta, sa vedem 
pupici multi 
Bulina
23+ cu 
maya71 spune:
Neata racusor/calator.
Si eu tot la 7,30 am fost trezita... dar de Bubu, plimba castronul ca sa ma trezesc cand vrea el si daca nu reuseste... se duce la litiera si raspandeste nisipul in toata baia. Ieri dimineata tot cu castronul ma trezit... si a avut si un complice, un vecin cu bormasina...asa ca la 8:30 

aaaa, scuze...se zice
si lectii de balet si pian.![]()
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui maya71 Neata racusor/calator. Si eu tot la 7,30 am fost trezita... dar de Bubu, plimba castronul ca sa ma trezesc cand vrea el si daca nu reuseste... se duce la litiera si raspandeste nisipul in toata baia. Ieri dimineata tot cu castronul ma trezit... si a avut si un complice, un vecin cu bormasina...asa ca la 8:30 ![]() ![]() ![]() aaaa, scuze...se zice![]() si lectii de balet si pian.ucenic(aspirant) burtica ![]() |
racusor / visator sa fie calator
dar sa fim sanatosi si fericiti, ca asta conteaza! 
Bulina
23+ cu
maya71 spune:
Racusor, de care este cardul... cu cip sau banda magnetica? vezi data de expirare... e posibil sa fie expirat, demagnetizat si tre. schimbat sau poate nu mergea POS.ul respectiv....multe alte cauze dar mai incearca si in alte parti inainte sa anunti banca. Unde ai cardul? Eu lucrez in acest domeniu...