Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Racusor, de care este cardul... cu cip sau banda magnetica? vezi data de expirare... e posibil sa fie expirat, demagnetizat si tre. schimbat sau poate nu mergea POS.ul respectiv....multe alte cauze dar mai incearca si in alte parti inainte sa anunti banca. Unde ai cardul? Eu lucrez in acest domeniu...

ucenic(aspirant) burtica

eu lucrez in banca si cardul e de la banca mea, asa ca rezolv eu maine cumva...mercic

Bulina 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Racusor/visator... immm...suna bine. Stii ca visele se duc undeva la DD si sunt trimise ca sa se indeplineasca.

Buburuzelor, ati vazut filmul 'Poveste fara sfarsit'(cred ca asa se numeste) il recomand din toata inima, e superb. E vorba despre lumea povestilor care era distrusa ptr ca oamenii nu mai stiau sa viseze( si nu este adevarat?). Asa ca hai sa salvam 'lumea povestilor' ptr bebei nostri, sa invatam iar sa visam si sa redevenim copii in sufletele noastre. Hai...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:

Racusor, de care este cardul... cu cip sau banda magnetica? vezi data de expirare... e posibil sa fie expirat, demagnetizat si tre. schimbat sau poate nu mergea POS.ul respectiv....multe alte cauze dar mai incearca si in alte parti inainte sa anunti banca. Unde ai cardul? Eu lucrez in acest domeniu...

eu lucrez in banca si cardul e de la banca mea, asa ca rezolv eu maine cumva...mercic

Bulina 23+ cu

HAAA, ce haios... si eu. Atunci esti mare si stii ce sa faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Neata-vine vine primavara.....

Dimineata e frumu' azi nu am timp de calculatoreala...dar imi iau revansa de luni in colo!

dim la 8 la dr apoi o fuga la munci sa duc niste dosare de VISA si apoi inapoi acasa aici cu voi sa treca timpul mai repede!

+17s si mami de astronaut-cosmonaut Vladut (05.11.2003)

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Citat:

Racusor/visator... immm...suna bine. Stii ca visele se duc undeva la DD si sunt trimise ca sa se indeplineasca.

Buburuzelor, ati vazut filmul 'Poveste fara sfarsit'(cred ca asa se numeste) il recomand din toata inima, e superb. E vorba despre lumea povestilor care era distrusa ptr ca oamenii nu mai stiau sa viseze( si nu este adevarat?). Asa ca hai sa salvam 'lumea povestilor' ptr bebei nostri, sa invatam iar sa visam si sa redevenim copii in sufletele noastre. Hai...

ucenic(aspirant) burtica

excelent film! l-am vazut in copilarie si l-as revedea oricand. se va difuza in curand la tv?
maya, ma bucur ca bebe are de gand sa stea in burtica la clocit, se pare insa ca seamana cu ta-su, mereu pus pe shotii..
si daca tot zici ca lucrezi in domeniul cardurilor, mie imi expira in martie cica...inca merge, dar daca nu ajung la banca sa il schimb la timp, ce se va intampla? plus ca eu l-am facut in buc, pe vremea cand locuiam acolo si acum stau in slobcity. sotul nu s-ar putea duce sa faca o cerere in numele meu?
fetelor, ati vazut ca mamica carmen de pe DC a murit? e revoltator...doi copilasi au ramas fara mamica...of of

Alina, 22+ cu dulce

Fetita mea

Mergi la inceput

Fetelor, am nevoie de ajutorul vostru, simt ca nu mai pot... de cateva zile am 'musafiri nepoftiti' in bucatarie. Am dat tot la o parte (nu am gasit nimic), am spalat, dat cu spray... am pielea gainii doar cand vorbesc despre asta... si aseara iar am gasit vreo 2-3 cand am aprins lumina. Ce sa fac, cu ce sa dau?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Citat:

excelent film! l-am vazut in copilarie si l-as revedea oricand. se va difuza in curand la tv?
maya, ma bucur ca bebe are de gand sa stea in burtica la clocit, se pare insa ca seamana cu ta-su, mereu pus pe shotii..
si daca tot zici ca lucrezi in domeniul cardurilor, mie imi expira in martie cica...inca merge, dar daca nu ajung la banca sa il schimb la timp, ce se va intampla? plus ca eu l-am facut in buc, pe vremea cand locuiam acolo si acum stau in slobcity. sotul nu s-ar putea duce sa faca o cerere in numele meu?
fetelor, ati vazut ca mamica carmen de pe DC a murit? e revoltator...doi copilasi au ramas fara mamica...of of

Alina, 22+ cu dulce

Fetita mea

Alinuta/bulinuta, depinde de banca. Tu unde ai cardul? De exemplu la mine (am voie sa spun banca?) cardul se emite automat(la majoritatea) si il gasesti in 'self bank' inainte sa expire, daca vrei sa faci schimbarea de oras e suficienta o cerere in noua locatie (la tine in SlobDC si cat mai aproape de casa sau in drumul tau recomand) Si asta sa o faci cat mai repede, pana sa expire cardul ca sa il iei din noua locatie. La noi, toate problemele legate de cont si card se rezolva acolo unde ai contul sau la 'my'line'.

Mergi la inceput

Citat:

Fetelor, am nevoie de ajutorul vostru, simt ca nu mai pot... de cateva zile am 'musafiri nepoftiti' in bucatarie. Am dat tot la o parte (nu am gasit nimic), am spalat, dat cu spray... am pielea gainii doar cand vorbesc despre asta... si aseara iar am gasit vreo 2-3 cand am aprins lumina. Ce sa fac, cu ce sa dau?

ucenic(aspirant) burtica

fugi la magazin fitosanitar si cumpara REGENT. pui cam 10 ml la 1 litru de apa, dai cateva gauri in dop si stropesti pe jos. Sau daca ai pulverizator, si mai bine. Tine mult si omoara ganganiile uracioase. Garantat!

Alina, 22+ cu dulce

Fetita mea

Mergi la inceput

eu am cardul la BCR. oare asa e si la ei? daca ma enerveaza poate fug de la ei si ma duc in alta parte. era normal sa mi-l trimita pe cel nou fara cerere,nu?

Alina, 22+ cu dulce

Fetita mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Citat:

fugi la magazin fitosanitar si cumpara REGENT. pui cam 10 ml la 1 litru de apa, dai cateva gauri in dop si stropesti pe jos. Sau daca ai pulverizator, si mai bine. Tine mult si omoara ganganiile uracioase. Garantat!

Alina, 22+ cu dulce

Fetita mea

Da suflet, dar am motanelul si e tare bagacios. Stiu de Regent de la o prietena care este ing. agronom...
Haaaa, sa va povestesc ceva haios de prietena asta a mea- Stela care lucra la Alcedo, acum e mutata in Brasov... ei dadeau substante cu banii la recoltat. si sa o vezi pe Stela mea cum se oprea pe marginea drumului si cum pipaia boabele de grau, secara, orz, ovaz... si cum se mai tanguia -'Banii mei, banii mei, imi recuperez eu banii?!' Eeee, dupa ce a plecat Stela in Brasov, sa vezi ce se oprea Maya pe margine si se uita la lanurile de grau si se tanguia 'Isi recupereaza banii Stela?!!! banii ei, banii ei'. E, de cate ori trec pe langa ogoare... imi aduc aminte...

Mergi la inceput