Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 14
Alina2005 spune:
ufff am uitat de motanel...atunci chiar nu stiu cum sa scapi de ei, ar mai fi capcanele acelea, dar presupun ca si acolo si-ar baga nasucul..
haioasa povestea cu prietena ta...adevarul e ca daca investesti in agricultura, trebuie sa ai nervi de otel pana vine vremea recoltei. te
, eu ma bag mai adanc in paturica cu toto mic.
Alina,
22+ cu
dulce
Fetita mea
maya71 spune:
Alinutza, de obicei cardurile se emit automat iti dai seama ca au tot interesul sa pastreze clientul. Cu noul card, da... la sediul bancii din Bucuresti. Acceseaza site.ul bancii si vezi ca trebuie sa fie undeva unde sa intrebi si ei sa/ti raspunda... sau, in drumul tau/nu, rectific... in drumul sotului trebuie sa fie un sediu al bancii ...asa ca pune/l sa intre si sa intrebe. Dar o sa intreb si eu maine ca am cateva prietene acolo si sediul lor este exact langa al nostru.
maya71 spune:
...si mai e ceva, tu ti/ai actualizat datele din buletin la banca? daca da, ei vad ca ti/ai schimbat adresa, daca nu... nu au de unde sa stie...
Suflet, si eu am avut un suflet tare drag TOTO, dar era alsacian, o frumusete si atat de inteligent de vorbeam cu el ca si cu un om. A murit anul trecut in aprilie (la 16 ani) exact cand ii faceam tatalui meu de 5 ani (eu zic ca l/a vrut tata langa el ca tare se iubeau si respectau unul pe celalalt) si de atunci aproape in fiecare seara, cand ma culc zic
- Noapte buna Tata, Noapte buna Toto, Noapte buna BEBE! mi/e dor tate de ei...
lalala13 spune:
neatza si de la mine..am dormit..ohhoo, vu visele de rigoare
maya
e superb filmul, si toata povestea..este excelenta..in ziua de azi nu se mai fac astfel de filme...numai batai, arme, si sex.
----------------------------------------------
my somebody.... 
21+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
lalala13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina2005 fetelor, ati vazut ca mamica carmen de pe DC a murit? e revoltator...doi copilasi au ramas fara mamica...of of![]() Alina, 22+ cu dulceFetita mea |
ce s-a intamplat? Doamne Fereste!
----------------------------------------------
my somebody....

21+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
bumblebee spune:
Neata burtici!
Racusor, mi se mai intampla si mie sa-mi scada glicemia, pe mine cioco ma pune pe picioare
.
Maya, nasol cu musafirii aia nepoftiti... n-ai cum sa-i restrictionezi accesul lui bubu pt cateva zile in zona care trebuie dat cu solutie? Dar daca le lasi un bilet unde le explici ca nu iti place prezenta lor
?
Anca, azi e fain afara, merge de-o plimbare! Bafta la doctor, te asteptam cu vesti bune!
Alina, cum te mai simti? Ai mai sangerat? Ai vreun link cu povestea mamicii?
Alina
19+ cu 
gargarita
nela_didea spune:
Neatza si de la mine ! La Hunedoara e urat si frig afara.
Vom sta la cloceala in casa.
Si colac peste pupaza m-am trezit azi dimineata cu o durere mare la glezna de la piciorul drept si nu stiu de ce ma doare ca nu-mi amintesc sa ma fi lovit.
Din cauza asta sunt intr-o dispozitie proasta si m-am descarcat pe bietul meu sot, care a si taiat-o la cumparaturi numai sa scape de gura mea.
Sunt o rea si o nesuferita, ce mai.
Va pup dulce de tot si va doresc o duminica superba.

17+
maya71 spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Neata burtici! Racusor, mi se mai intampla si mie sa-mi scada glicemia, pe mine cioco ma pune pe picioare ![]() Maya, nasol cu musafirii aia nepoftiti... n-ai cum sa-i restrictionezi accesul lui bubu pt cateva zile in zona care trebuie dat cu solutie? Dar daca le lasi un bilet unde le explici ca nu iti place prezenta lor ![]() Anca, azi e fain afara, merge de-o plimbare! Bafta la doctor, te asteptam cu vesti bune! ![]() Alina, cum te mai simti? Ai mai sangerat? Ai vreun link cu povestea mamicii? ![]() Alina 19+ cu ![]() gargarita |
Suflet, sigur stiu sa citeasca? Eu am zis ca asculta de vorba buna, apoi am trecut la arsenalul din dotare pe nume 'Spray' Sa vad in seara asta cand se da discoteca la mine in bucatarie... sau sa le pun eu muzica ca sa vad ce le place si sa/i fentez pe urma....?1
Lala, si mie mi/a placut f mult. mai sunt si filmulete de desene animate... ptr noi, de ex 'INOROGUL'(e vechi dar fain) dar 'Poveste fara sfarsit' e preferatul meu. Stii cu cine ziceau prieteni mei ca seman din film? Cu dragonelul ala alb, blajin... si cu privirea aia 'tampa'... glumesc cu tampa
Alina2005 spune:
| citat din mesajul lui maya71 Alinutza, de obicei cardurile se emit automat iti dai seama ca au tot interesul sa pastreze clientul. Cu noul card, da... la sediul bancii din Bucuresti. Acceseaza site.ul bancii si vezi ca trebuie sa fie undeva unde sa intrebi si ei sa/ti raspunda... sau, in drumul tau/nu, rectific... in drumul sotului trebuie sa fie un sediu al bancii ...asa ca pune/l sa intre si sa intrebe. Dar o sa intreb si eu maine ca am cateva prietene acolo si sediul lor este exact langa al nostru. ucenic(aspirant) burtica ![]() |
maine ii mai dau ceva de lucru sotului, sa se duca la sediu si sa intrebe. am neglijat sa schimb datele din buletin la banca, dar miercuri cred ca fac un drum pana la capitala, ca termin tratamentul atunci si vreau sa vad daca a avut efect.
Alina,
22+ cu
dulceFetita mea
Alina2005 spune:
| citat din mesajul lui maya71 ...si mai e ceva, tu ti/ai actualizat datele din buletin la banca? daca da, ei vad ca ti/ai schimbat adresa, daca nu... nu au de unde sa stie... Suflet, si eu am avut un suflet tare drag TOTO, dar era alsacian, o frumusete si atat de inteligent de vorbeam cu el ca si cu un om. A murit anul trecut in aprilie (la 16 ani) exact cand ii faceam tatalui meu de 5 ani (eu zic ca l/a vrut tata langa el ca tare se iubeau si respectau unul pe celalalt) si de atunci aproape in fiecare seara, cand ma culc zic - Noapte buna Tata, Noapte buna Toto, Noapte buna BEBE! mi/e dor tate de ei... ucenic(aspirant) burtica ![]() |
imi pare rau pentru Toto tau, ca si pentru tatal tau si bebe mic...dar tu esti o persoana minunata, cu un suflet mare, si Dumnezeu are grija de tine. in curand o sa zici "noapte buna, bebe" mangaindu-te pe burtica

Alina,
22+ cu
dulceFetita mea