Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 8
anca_vlad spune:
Neata....A IESIT SOARELE!!!!!!!!!!!! OARE VINE PRIMAVARA>>>>>
M-ati dat gata, cand ati scris dragelor inca 7 pag intr-un nou capitol....eu ramasesem pe la pag 18-19 capitolul trecut!
Vlad e nascut pe 5 nov 2003 cu 6 saptamani inainte de termen-dar in acest moment nu ma mai sperie prematurii-sunt niste luptatori si stiu ce vor de la viata!
Asa ca problema nu este la acesti prematuri de 33, 34, 35 saptamani trebuie ceva mai multa atentie dar in rest nu prezinta nici un fel de pericol pt viitorul lor, probleme se pun pt cei nascuti ceva mai devreme, cand nu au plamanii formatii si nu pot respira singuri...
Cat despre nasterea naturala nu stiu daca am curaj-am operat un incipient cancer uterin acum 2 ani cu HPV si nu stiu cat de indicat ar fi acum sa supun colul la un astfel de efort, dar este o tema de studiat!
dupa contractiile de ieri noapte, noaptea trecuta a fost una ff linistita si am dormit de la ora 22 pana pe la 4 fara intrerupere

O sa recuperez cu cititul pt ca nu ma asteptam sa fiti asa harnice!!!!

+17s si mami de astronaut-cosmonaut
Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
adrianaBuc spune:
anca, si eu am taiat din col chiar anu' trecut in vara, cu cateva luni nainte sa raman gravi. Colul e refacut 100%, nu exista contraindicatii pentru nasterea naturala. Eu oricum repet papp la fiecare 3 luni, daca nu apare nimic voi naste normal.
Eu azi sunt singura toata ziua pana in seara. Al meu barbat e la munca, ca de obicei, asa ca trebuie sa imi gasesc ceva de facut azi in afara de acte si curatenie.
V doresc o zi calduroasa!
23+
Vine o
! Doamne ajuta!
maya71 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mycya
vreau si eu soare Crissy ![]() ![]() pune putin deoaparte si pentru noi,ca ne-am saturat de atata frig 18+ |
Micutza... il dau eu pe tot, si pe cel din suflet.. e destul... nu stiu daca e suficient adica daca te incalzeste...
Mycya spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui maya71
Micutza... il dau eu pe tot, si pe cel din suflet.. e destul... nu stiu daca e suficient adica daca te incalzeste... ucenic(aspirant) burtica ![]() |
cum sa nu ajunga,cel din sufletul tau inalzeste destul de mult incat sa credem ca a venit vara

esti o scumpa
18+
maya71 spune:
Adri. vrei sa venim la tine? Ne
cateva si/ti facem serenade de o sa arunce vecini cu ceapa, cartofiori, ardei, morcovi... si uite asa strangem si facem ceva de mancare si daca vrei si desert ne ducem pe la scara vecina si batem la usi.... nu, stai ca suntem noi dulcicute... asta cu vecini e ca sa ne asiguram ca ramane ceva dulce in urma noastra sa gaseasca sotul pe masa si desert... 
crissy77 spune:
Mycya, special pt tine: Umbre, soare si turturi (sunt 3 foto, derulezi inainte). Ciorbita de barabule fac si eu azi, probabil o sa pun si o sfecla rosie coapta, sa-i schimb culoarea si gustul ![]()
anca_vlad, poate de data asta sta si se coace bine in cuptor, macar pana la 38 saptamani.
maya71,
o sa faci foame, ca la ce vreme e in Europa... unde crezi tu ca a rasarit iarba?
Cristina
16 s
&
Elise-Stefania
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissy77 Mycya, special pt tine: Umbre, soare si turturi (sunt 3 foto, derulezi inainte). Ciorbita de barabule fac si eu azi, probabil o sa pun si o sfecla rosie coapta, sa-i schimb culoarea si gustul anca_vlad, poate de data asta sta si se coace bine in cuptor, macar pana la 38 saptamani. maya71, o sa faci foame, ca la ce vreme e in Europa... unde crezi tu ca a rasarit iarba?Cristina 16 s & Elise-Stefania |
Crissy turturii aia m.au facut sa ma bag mai tare sub paturica

18+
bamboletta spune:
Salutare
Si la noi vine primavara
soare si 3 grade ![]()

Ce dragi imi sunteti...
sper sa ramanem asa mereu sa nu ne suparam sau sa ne certam

Am terminat si eu curatenia,sotul a plecat la munca...am ramas cu printesica
Acum am pus sa fac fasole cu costita afumata ![]()

Maya-esti o scumpa
toate florile din lume pt tine 

,stii ce inseamna "bamboletta"? papusica in limba italiana ![]()
Michelle-concediu placut 

vreau si eu 
ma duc sa schimb apa la fasole ![]()
Bamboletta
16+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Mycya spune:
bamboletaspor la facut fasolicile
is asa de bune,da mie imi e cam teama sa pap ca si asa seara de seara ma simt balonata,si imi plac doar asa mult,si cele batute si astea cu costize

si ca desert ce faci bun?ca acolo ma bag si eu![]()
18+
maya71 spune:
Crissy, nu conteaza... vreau sa fac foamea numai sa ma vad plecata...rezolv eu pe urma si ma adaptez la fata locului
Bambolette... nu am stiut ce inseamna, acum stiu si esti bambolett-bombonet (papusa dulce, la propriu si la figurat)
Fetelor, nu stiu cine m/a 'prostit'...dar mi/e pofta de sheik lapte cu banane si nu am lapte
ma duc sa/mi iau. M/ai vrea cineva ceva, hai ca tot ma duc si nu e pacat sa vin cu mana goala?!!!