Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 7
crissy77 spune:
michelle, concediu placut!
bumblebee, e totul ok?
Fetelor, la noi e soare si frumos

Cred ca vine primavaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Yupiiii, copaci infloriti, iarba, ghiocei...
Cristina
16 s
&
Elise-Stefania
bumblebee spune:
Neata burtici
!
Multumim pt micul dejun Michelle si concediu placut, sa-ti lasi stresul in deplasare
!
Alina
19+ cu 
gargarita
bumblebee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalala13 bumblebee trebuie sa faci amnio si tu?? ---------------------------------------------- my somebody.... ![]() 20+ cu ![]() Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
Lala, se pare ca da... sper sa treaca repede si sa ma vad cu rezultatele bune repede
Alina
19+ cu 
gargarita
paula_m spune:
Buna dimineata tuturor! Un weekend placut sa aveti! Si calduros!!
Mihaela, concediu placut si sa vii relaxata si cu forte proaspete.
Paula,
20+ cu 
bumblebee spune:
| citat din mesajul lui crissy77 michelle, concediu placut! bumblebee, e totul ok? Fetelor, la noi e soare si frumos ![]() Cred ca vine primavaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Yupiiii, copaci infloriti, iarba, ghiocei... Cristina 16 s & Elise-Stefania |
Acum am vazut mesajul tau, ti-am lasat scris pe mess

Alina
19+ cu 
gargarita
michelle1981 spune:
Multumesc pentru urari, fetelor!
bumblebee nu stiam ca urmeaza sa faci amnio. S-a intamplat ceva? Sanatate multa!
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">19+
maya71 spune:
'Neata burticilor!
De la 8.30 m/am apucat de curatenie... zici ca/mi fac curat si la mine in minte si in suflet... Trec si pe la salonul de Spa personal... sunt la faza cu uleiul de masline ptr par
si mi/am preparat masca de par cu galbenus de ou, miera, drojdie de bere si balsam.
....HAAAA... Fetelor, Bubu e gelos pe voi. Nu ma lasa sa pun mana pe tastatura... ma musca cand o ating.... auuuu, nu se poate...
Michelle, nu ma infiezi si pe mine? Vreau si eu in concediu
, nu am fost de ceva vreme si m/am saturat... stau cumintica, n/am nevoie de mancare... ma duc in parc si pasc iarba ca doar sunt vegetariana. IMMM, ce zici?
maya71 spune:
Fetelor, ca sa pot sa vad ce faceti a trebuit sa/l ademenesc pe Bubu (pisoiul) cu ceva carnita. E pus pe tastatura si refuza sa se deplaseze, e demential si posesiv se pare...
Mycya spune:
neatza gagici
Michelle relaxare cat mai muulta si te asteptams a ne povestesti cum a fost,sa nu uiti sa te gandesti la noi
Maya pisicul tau e cam obraznicutz ,ehe nu vrea sa te imparta cu nimeni
va poop pe amandoi
Bubleeiti tin pumnii pentru cand vei face amnio,si sa dea Dumnezeu sa fie toul bine
noi suntem langa tine
18+
Mycya spune:
| citat din mesajul lui crissy77 Fetelor, la noi e soare si frumos ![]() Cred ca vine primavaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Yupiiii, copaci infloriti, iarba, ghiocei... Cristina 16 s & Elise-Stefania |
vreau si eu soare Crissy

pune putin deoaparte si pentru noi,ca ne-am saturat de atata frig
18+

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!