Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 4
Sheritra spune:
Multumim fetelor de vorbe bune
! A fost greu si multe lacrimi au curs, dar totul e bine cand se termina cu bine!
Maya, un gand special si bun pentru tine, iti admir puterea si perseverenta, vei reusi, cu un asa caracter puternic sigur ti se vor indeplini visele.
Shery
21
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
matusa77 spune:
Buna fetelor,
pe toate si in special pe Maya sa-i treca supararea.
Am citit pana acum (am avut de recuperat) numai vesti bune.
Va felicit pe toate cele care ati vazut saptamana aceasta bebeii si ati venit cu vesti imbucuratoare.
saptamana 20
Ducu
bamboletta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maya71 Fetelor... nu pot sa rezist departe de voi, fac ce fac si imi arunc ochii (la propriu.. si cu al 3lea, ala de viitoare soacra) Ma 'urasc' cand fac fitze/fitze sunt bleaga rau si imi vine sa/mi dau una in cap cand ma 'las dusa de nas' . Gata, mi/a trecut, m/am racorit, am fost in padure si am urlat, injurat si modroganit (cred totusi ca e 'Sindromul alintat' sau nebagat in (z)seama... sau poate Sindromul NF) acuma sunt cu voi si PENTRU NOI. E cazul sa fac ceva constructiv asa ca am facut fisiere unde sa copiez tot ce aflu despre retete, tratamente ptr diferite dureri, site.uri cu imbracaminte... diverse, si cand aveti nevoie... pac, 'deschid sertarul' si se rezolva Sunteti prea adevarate ![]() ![]() ![]() ucenic(aspirant) burtica ![]() |
asta e Maya noastra

Bamboletta
16+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
bamboletta spune:
Cris-cum este epilatul cu zahar? 
![]()
deci si la tine a intarziat comanda...e clara treaba...mai astept vreo sapt 
Sheri-emotionant
...totul e bine cand se termina cu bine 

n buna 
Bamboletta
16+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
lalala13 spune:
bumblebee trebuie sa faci amnio si tu??
----------------------------------------------
my somebody.... 
20+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
hbro spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Mycya
sigur ca da eu am facut asa.deci pui cartofii la fiert taiati cubulete,am taiat 2 cepe potrivite,3 rosii cubulete,1 ardei gras,si le-am pus la calit pe rand intai ceapa dupa am adaugat rosiile si la sfarsit ardeiul,am pus rosii pentru ca nu am avut bulion.1 morcov dat pe razatoare pus peste cartofi la fiert,si pastarnac daca ai eu nu am avut si telina se mai poate,dupa care pui si totul ce a fost calit in oala cu cartofii si lasi la fiert pana sunt cartofii si morcovul fierti,ii gusti putin.dupa care pui borsul,eu am bors magic la plic cu tot cu delikt.mai lasi putin sa fiarba si gata.la urma adaug patrunjel si mai zbat si un ou ca sa dreg ciorbitza asta dak nu tii post si mai pun si smanatana.la bebe meu place mult mult.![]() 18+ |
iti multumesc.deja ma vad mancand
HBRO
16+ si
(2ani)

se poate o reteta?