Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Multumim fetelor de vorbe bune ! A fost greu si multe lacrimi au curs, dar totul e bine cand se termina cu bine!
Maya, un gand special si bun pentru tine, iti admir puterea si perseverenta, vei reusi, cu un asa caracter puternic sigur ti se vor indeplini visele.

Shery 21 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Tantiiii! Unde ai facut amnio? Imi poti da cateva detalii?

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Buna fetelor, pe toate si in special pe Maya sa-i treca supararea.
Am citit pana acum (am avut de recuperat) numai vesti bune.
Va felicit pe toate cele care ati vazut saptamana aceasta bebeii si ati venit cu vesti imbucuratoare.

saptamana 20 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Va pup pe burtici! Noapte buna!

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Sheri tu poti scrie o carte, cat de mare e DUMNEZEU

saptamana 20 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Fetelor... nu pot sa rezist departe de voi, fac ce fac si imi arunc ochii (la propriu.. si cu al 3lea, ala de viitoare soacra)... nu pot si nu pot. Am ras si am plans o data cu voi si simt ca as rupe ceva din mine daca as sta deoparte.
Ma 'urasc' cand fac fitze/fitze sunt bleaga rau si imi vine sa/mi dau una in cap cand ma 'las dusa de nas' . Gata, mi/a trecut, m/am racorit, am fost in padure si am urlat, injurat si modroganit (cred totusi ca e 'Sindromul alintat' sau nebagat in (z)seama... sau poate Sindromul NF) acuma sunt cu voi si PENTRU NOI.
E cazul sa fac ceva constructiv asa ca am facut fisiere unde sa copiez tot ce aflu despre retete, tratamente ptr diferite dureri, site.uri cu imbracaminte... diverse, si cand aveti nevoie... pac, 'deschid sertarul' si se rezolva

Sunteti prea adevarate

ucenic(aspirant) burtica

asta e Maya noastra

Bamboletta 16+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Am facut amnio la Medlife

Andrei 11.02.2006 si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Cris-cum este epilatul cu zahar?
deci si la tine a intarziat comanda...e clara treaba...mai astept vreo sapt

Sheri-emotionant...totul e bine cand se termina cu bine

n buna

Bamboletta 16+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

bumblebee trebuie sa faci amnio si tu??

----------------------------------------------
my somebody....

20+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hbro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:
citat din mesajul lui hbro

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

hbronu gresesti deloc,numai ca la noi doctorii considera ca ii platim numai pentru a le vedea fetele alea de indiferenti,si nu ca am plati pentru a afla de sanatatea noastra,si pe deasupra mai cer si bani in plus,de parca iar merita....

18+

iti multumesc pentru ca imi dai dreptate..macar noi intre noi ca in baza medicilor...
Acum mai am o rugaminte: spuneai ceva de un bors de cartofi? se poate o reteta?

HBRO
16+ si (2ani)

sigur ca daeu am facut asa.deci pui cartofii la fiert taiati cubulete,am taiat 2 cepe potrivite,3 rosii cubulete,1 ardei gras,si le-am pus la calit pe rand intai ceapa dupa am adaugat rosiile si la sfarsit ardeiul,am pus rosii pentru ca nu am avut bulion.1 morcov dat pe razatoare pus peste cartofi la fiert,si pastarnac daca ai eu nu am avut si telina se mai poate,dupa care pui si totul ce a fost calit in oala cu cartofii si lasi la fiert pana sunt cartofii si morcovul fierti,ii gusti putin.dupa care pui borsul,eu am bors magic la plic cu tot cu delikt.mai lasi putin sa fiarba si gata.la urma adaug patrunjel si mai zbat si un ou ca sa dreg ciorbitza asta dak nu tii post si mai pun si smanatana.la bebe meu place mult mult.

18+

iti multumesc.deja ma vad mancand

HBRO
16+ si (2ani)

Mergi la inceput