Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hbro spune:

Noapte buna tuturor burticilor si minunatiilor din ele!

HBRO
16+ si (2ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Dragaico, daca ai stii cat imi place cum suna 'DRAGAICOOOOO' ca la propriu iti rostesc numele cand citesc... dragaica/dragaica, dragaica/dragaica

Btz_ovi stii cum iti zic? BZN... tare mult mi/a placut sa/i ascult cand eram mai mica... si a ramas asa, o nostalgie si tu esti acum BZN.ul (meu)ufff, si nu ma pot uita in ochii tai...

Mycya... tie iti zic 'Micut(y)a', ti/am vazut si burtica, dragalasa foc... cu sanuletul

Bamboletta... immm, la tine e deja desert... acolo ma duce gandul, 'BOMBONET' ca sunteti dulcele foc, si tu, si Antonia si burtica.

Otiliav....'Felix si Otila' dar excudem sfarsitul romanului... ramane doar 'enigma'cu minuniiiii

Bumblebee... tu esti BunBebe

Puiutz_mic... la tine no comment... esti si vei ramane puiutz...

Racusor... tu esti 'racusor calator'

Arissa... la tine e 'Alis in tara minunilor'

Carla, Grety, Alina, Eladea... 'jos palaria' in fata voastra

maine urmeaza partea a doua....

Mergi la inceput

Sheritra... haaaa, tu esti Shakira hmmmm, ai vazut cum danseaza si are burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Buna seara, burtici si delfinasi!

De vreo 2 ore tot citesc din urma...

Nu am mai avut timp sa intru pe la voi, am enorm de lucru si cred ca asa o s-o tin pana la Pasti si dupa vreo 2 sapt....

Bine ai venit, Hbro! Sarcina usoara pana la termen si sper sa te lamuresti curand ce varsta are bebele tau!

Alina2005 si Tina, va doresc numai bine, sa stati cumintele in patut si sa se refaca colul cat mai repede! Fiti optimiste, noi ne rugam pentru voi si stiu ca DD va avea grija de voi si de bebei!

Anca_Vlad, iti doresc mult noroc si nu mai fi suparata pe noi Felicitari pentru fetita!

Maya , te rog, nu pleca de la noi! Si mie mi se intampla sa nu prea fiu bagata in seama uneori, dar ... asta e! Oricum ma simt mai bine daca macar citesc ce face fiecare, cum se simte, ce probleme intampina si incerc pe cat posibil sa fiu pe langa fiecare cu o vorba buna..

Acum ca sunt si eu in clubul soacrelor mari deja ma gandesc ca peste vreo 20 si ceva de ani n-o sa mai am baiatul langa mine sper macar sa-si gaseasca o fata pe sufletul lui si care sa ne placa si pe noi si noi pe ea

Vorbeati de tot felul de intapaturi pe langa buric si mai jos... eu nu simt inca nimic la buric (sunt normala ??? ). Doar daca ma ridic brusc simt junghiurile acelea laterale pe sub burtica...

Mi se mai intampla ceva ciudat: De vreo 2 zile as bea apa intruna. Oare sa-mi verific glicemia? La mine e ciudat sa beau atata apa...pana acum beam doar seara, stiu ca nu era bine, dar acum ma gandesc ca e ceva in neregula daca beau apa toata ziua

toate fetele!

Elena 17+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maya71

ucenic(aspirant) burtica

Maya multumesc, ma simt si mai mica parca
Parca esti ca un fel de mamica pentru noi

Elena 17+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Buna fetelor, pe toate si in special pe Maya sa-i treca supararea.
Am citit pana acum (am avut de recuperat) numai vesti bune.
Va felicit pe toate cele care ati vazut saptamana aceasta bebeii si ati venit cu vesti imbucuratoare.

saptamana 20 Ducu

Suflet, mi/a trecut... cred ca e Sindromul NF, asa zic eu cand am asemenea iesiri... hormoni o iau razna si mi se pune pata pe creieras
asa ca... MA INCLIN IN FATA VOASTRA la propriu.

Tu esti... Tusi sau Pustoaica... la mine in 'memoria mea vizuala'... immm, mai tii minte 'Cenaclul Flacara' si 'Pustoaico, tu ai sange de'...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:

Maya multumesc, ma simt si mai mica parca
Parca esti ca un fel de mamica pentru noi

Elena 17+ cu un cuminte

Mamica, mamica... dar sa vezi ce mamaica o sa fiu, nici acum nu sunt de lasat vorba unei prietene, nu m/as da pe una de 18 ani... glumesc

Mergi la inceput

Va burtici de noapte buna si va multumesc ptr toate gandurile bune. Maine... maine e un nou inceput, de fapt incepe de acum acest inceput... mama cate sanse avem, depinde de noi ce alegem si de ce parte alegem sa fim.

Pentru voi 'Jos palaria'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:

Mycya... tie iti zic 'Micut(y)a', ti/am vazut si burtica, dragalasa foc... cu sanuletul
ucenic(aspirant) burtica

Maya si tu esti o scumpa,imi esti atat de dragasanuletzul nu a vrut sa stea mai mult ascunssi ma chinuiam sa imi fac o pozica singurica si a iesit si el la interval putin ca doar si asa nu dau pe dinafara de bogatie

18+

Mergi la inceput

Citat:

Va burtici de noapte buna si va multumesc ptr toate gandurile bune. Maine... maine e un nou inceput, de fapt incepe de acum acest inceput... mama cate sanse avem, depinde de noi ce alegem si de ce parte alegem sa fim.

Pentru voi 'Jos palaria'

ucenic(aspirant) burtica

cata dreptate ai, cu sansele... uneori uitam asta, ne lasam prinse in valtoarea evenimentelor...

Elena 17+ cu un cuminte

Mergi la inceput