Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *110*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

cu intarizere, Mihnea sa cresti mare si cuminte!

David, Stefania, Iri! Sa fiti sanatosi puiuti, sa cresteti mari si frumosi si sa petreceti multe clipe minunate alaturi de!

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ralucule of of .. mi se rupe sufletul cand citesc de alexu mic si scump. nu crezi ca ar putea fi de la dinti crizele astea? poate incerci cu un pic de calgel si nurofen sau supozitor cand incepe. imi pare rau ca treci prin astea si ca micu' se chinuie rau .. ai mare grija mami cu oboseala. te pup si te imbratisez strans!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gata .. eu rup randurile .. nu mai pot sa stau. cand ma gandesc ca maine la 8 o iau de la cap, imi vine sa ..

noapte buna!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

ralukule ce rau imi pare ca e asa de dificil. ma intreb oare de ce plange atat? ceva il supara...dar ce?

elle ti-am vazut motata. ce freza funny are Anna. pupam fetita frumoasa.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

la multi ani DAVID IRINEL SI STEFANIA PRINTESA MEA IUBITA SA FITI SANATOSI VOIOSI SI FERICITI buna dimindata fetele mele dragi si iubite

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

vreau sa i multumesc DANEI MAMI DE ANA ca m a ascultat si sfatuit cand am avut nevoie multumesc esti o scumpa si draga

poze luta

Mergi la inceput

kawaichan si eu am avut probleme cu sotul de plangeam zilnic dar prin comunicare f multa #351;i cu sfaturile danei am trecut de acest impas

poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Buna dimineataaaa,wow de cand nu m-am mai trezit la ora asta,de fapt sunt treaza de 05;45 ca asa se intampla cand imi culc baiatul la 11 si nu la 1
Asa deci,intai vin cu si pentru mai tarziu va las niste si pentru doritoare si fara copii prin preajma o ,ce sa fac daca eu nu pot sta fara ele ma gandesc ca poate mai are nevoie si altcineva
In continuare la multe lunite DAVIDELUL scump si aranjat,sa cresti mare si sa-ti bucuri mamica ta draga si scumpa pe care mi-as dori sa o intalnesc candva si la multe lunite STEFANIA sa fi sanatoasa si frumoasa,sa te bucuri de mamica ta care e puternica si trece peste greutati

Mergi la inceput

Aseara am disparut ca magarul in ceata din cauza de musafiri(un nepot si Alin),comandat pizza,culcat baiatul si apoi culcat si eu
UKA e de belea soacra asta a ta
LILIAC ce putere de convingere ai tu,cred ca toti or fi zis ieri"bai se pare ca incep sa uit" si de fapt la tine era "buba"
ALEX te superi daca iti zic ceva?!probabil ca da dar totusi prieteni trebuie sa-si spuna adevarul nu sa se faca ca totul e ok...eu cred ca trebuie sa stai putin si sa te gandesti cum sa rezolvi problema ta cu panica legata de Alessia(ca e racita,ca nu mananca),de tine(ca nu iti asculti instinctele) caci eu nu vad in regula ce se intampla cu tine,esti prea panicoasa si cum bine ai observat ii transmiti si Alessiei starea ta si nu e bine caci ea depinde de tine in totalitate.Eu la psiholog nu am ajuns desi cred ca sunt o solutie dar iti spun si tie cum i-am spus si Monicai(care sper ca nu s-a suparat pe mine),incearca sa iei niste pastile de calmare(ca tot nu mai alaptezi).De ce spun asta?ca sa nu pici intr-o depresie si mai mare,caci stiu persoane care din lucruri nu atat de grave au picat in depresie de a trebuit sa se interneze.Te rog eu din suflet nu te supara pe mine dar eu iti vreau binele si incerc sa iti dau un sfat prietenesc.Intradevar aseara cu usa era ceva de dat palpitati dar atata timp cat usa era inchisa si aveai si doi caini in casa nu cred ca ar fi avut cum sa intre careva peste tine...ce te-ai fi facut daca stateai ca mine,fara usa incuitata nici macar noaptea si fara caini sau in cel mai bun caz cu 3 care nu fac cat unul de-al tau?.Hai mami capu sus si nu te mai speria din orice.
IULIAPAPUSA ma bucur ca ne-ai scris,ca ai trecut peste probleme si ma bucur ca ai gasit aici pe forum o prietena(DANA)care sa-ti dea sfaturi bune
MANGA si pe tine ma bucur ca te citesc,ca sunteti bine,Aidan rade mult si tu esti o rasfatata de taticut...da cu soarecele ce-ati facut,l-ati prins?
RALUK de tine mi se rupe sufletul,cand zici ca e mai bine trebuie sa se intample ceva,uite zic si eu nu crezi ca ar fi o posibilitate sa incerci sa te mulgi si sa-l inveti pe Alexutu cu biberonul?adica ma gandesc ca macar atunci ar fi mai usor si pt tine si poate nu mai e nici el asa agitat,fa incercarea asta o zi macar caci el oricum iti plange si la san si poate va plange si la bibe dar cred ca atunci cand ii va fi foame va accepta orice numai sa simta ca-si umple stomacul
FRAGUTZA sunteti doua frumoase,mi-au placut pozele foarte mult iar de costumatiile lui Natalix n-am cuvinte
Cuscra DELIA mi-am vazut si nora,care e o scumpica cum se iubeste ea cu tati si-am vazut ca se pregateste de drum,la pachet catre Pitesti,sunteti niste frumosi

Mergi la inceput

ELLE multumim de capitol,ca de fiecare data uit
Fetelor multumesc pentru urari,abia astept sa vina tortul si multumesc celor care au pus poze de-a lungul lunilor cu tortulete ca asa ma pt da si eu mare cu un tort smecheros
Azi probabil o sa am niscai musafiri la o felie de tort si nu stiu daca mai apuc sa intru dar ne vedem diseara
Oare mai apuc si eu o ora de somn ca fii-mio doarme de pe la 7 si ceva iar eu am stat sa va recuperez

Mergi la inceput