Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *110*
Raspunsuri - Pagina 10
alex25 spune:
La multe lunitze fericite STEFANIA, DAVID si IRINEL
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Buna dimineata!
Normal ca aseara mi-a picat netul si apoi am adormit ca betivii pe fotoliu.
Va multumesc tuturor pentru gandurile bune.
Mada nu ma pot supara pe tine pentru ca imi dai sfaturi....te pup si distractie placuta astazi....asteptam poze cu tortul si smecherosul!
Va las si fug la treaba prin casa, revin mai tarziu!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
techila spune:
buna dimineata,
LA MUUULTI ANI DAVIDOSUL!!!!
LA MUUULTI ANI, IRINEL!!!
LA MUUULTI ANI, STEFANIA!!
SI MIIII DE FELICITARI MINUNATELOR MAMICI!!!
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
iuliapapusa spune:
fetele gata astazi ma duc de urgenta la un control si eco ca am o banuiala cum ca as fi gravi ori e de la fibronul asta.de 2 luni nu am avut menstra decat sangerari pe moment si trecea iar aseara am dat la boboci groaznic iar eu in sarcina nici nu am vomitat
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
iuliapapusa spune:
mada multumesa de urari..Pacat ca eu nu ma pot lauda cu tortuletul lutei..ellenuta eu la inceput i am dat pireu de morcov si albituri simplu si combinat dar nu a vrut,poate nu le fac eu bine voi cum faceti pireul de legume si supa dar pireu de dovlecel ca am luat si vreau si eu sa i dau
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
happy_uka spune:
Trei sarbatoriti avem
Mandre tare noi suntem!
Stefania cea frumoasa,
Toata lumea-i bucuroasa,
6 luni a implinit
Puiul mic si mult iubit!
La fel, pletosul Irinel
Frumusel si dragutzel,
Mami-i mandra de baiat,
Cerul minune i-a dat!
Si blondutul Davidutu,
E un scump si el micutu',
Il pupam cu drag si dor,
Pe-al mami special odor !
Toti trei sunt o minune,
Toata lumea asa spune,
Va felicitam mamici,
Fericire si pupici !!!
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
selen80 spune:
neatza!
dau si eu cate o azi, ca de pe la 6 se tot foieste a mea, si la 7.30 s-a trezit de tot
spuneti-mi si mie ce poate sa-i faca asa gaze din ce i-am dat ieri, adica: mar cu cereale (7 cereale, care ar tb sa fie bune pt tranzit..), piure de morcov, pastarnac si telina, si cereale cu pere......de cateva zile este tare partzacioasa si daca de cele mai multe ori le trage natural, are insa cateva reprize care o chinuie rau...inclusiv noaptea, ca de aia ne tot trezim (zic eu in continuare ca nu sunt dintii, ca alte semne n-are si se strange de burtica atunci cand plange..)
LA MULTE LUNITE
DAVID CUCERITORUL
IRINEL FREZATUL
STEFANIA VORBAREATA
Alex ai iesit azi pe usa, sa vezi daca ai ceva lipit pe vizor? eu zic ca daca a incercat careva ceva, a auzit cainii si s-a speriat..si a doua oara nu mai vine!
Monica sunt frumusele foc fetele tale, Andreea intra si ea in randul bebeluselor cochete
Iuliapapusa eu fierb mrocovul si albitura (mai mult morcov decat albitura) si apoi le pasez cu blenderul, cu putina zeama in care au fiert...am mai inteles de la fete ca pun putin unt, sau iaurt si ii mai schimba gustul....
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliapapusa mada multumesa de urari..Pacat ca eu nu ma pot lauda cu tortuletul lutei..ellenuta eu la inceput i am dat pireu de morcov si albituri simplu si combinat dar nu a vrut,poate nu le fac eu bine voi cum faceti pireul de legume si supa dar pireu de dovlecel ca am luat si vreau si eu sa i dau de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta |
speram sa fie bine totul la control !
pentru luta !
Sa-ti zic cum fac eu, ca ai avut ghinion sa fiu in zona doar eu, bucatareasa forumului
Supica: pun morcov, cartof, dovlecel, rosie, mazare, ceapa, ardei, telina, pastarnac la abur 15 min, apoi scot ceapa si ardeiul, pun jumatate de lingura ulei de masiline, le blenduiesc si gata, ii plac foarte mult.
Piure de dovlecel nu i-am dat dar banuiesc ca la fel..adaugi un pic de unt sau ulei masiline zic..poate totusi iti raspunde si cineva mai experimentat .
lutoniana spune:
citat din mesajul lui happy_uka Trei sarbatoriti avem Mandre tare noi suntem! Stefania cea frumoasa, Toata lumea-i bucuroasa, 6 luni a implinit Puiul mic si mult iubit! La fel, pletosul Irinel Frumusel si dragutzel, Mami-i mandra de baiat, Cerul minune i-a dat! Si blondutul Davidutu, E un scump si el micutu', Il pupam cu drag si dor, Pe-al mami special odor ! Toti trei sunt o minune, Toata lumea asa spune, Va felicitam mamici, Fericire si pupici !!! Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Ukaaaa, ce frumos
MULTUMIM !!!!!!
E tare mandra coana Luci ....ca a reusit sa faca si ea ceva atat de special in viata, sa dea nastere unei asa minuni.
Repet: daca stiam ce inseamna copilasii ma apucam de facut de la 20 de ani. Buni si la batranete
Vreau sa urez si eu celorlati bebelaci La multi ani....si sa creasca mari si sanatosi.
Toti dovleceii nostri sunt de vis iar mamicile niste femei/cucoane/dudui atat de speciale s cu suflete atat de mari. Ma bucur ca exista acest loc.....De cate ori vreau sa spun ceva despre fiul meu NU POT sa nu ma raportez la dovlecei, la colegii lui de generatie....pe care-i iubesc in egala masura.
Eu nu am scris pentru ca am avut niste spectacole speciale....si NU cu picturi cu dovlecei si pisicute cum v-ati astepta ....ci cu puiu mic care face ca trenu' la dintii de sus. Nu doarme, tipa, e agitat....si ma astept din clipa in clipa sa vina sa ne dea afara sau sa ne faca cineva reclamatie ca urla copilul.
Inca mai am aceeasi replica: taci cu mama, ca dupa ce-ti ies si astia doi vei putea papa napolitane
Am sa plec acum ca se deschide sezonul primavar - vara si primii inscrisi pe tabel aterizeaza la 8.20 si trebuie sa-i astept....ca sunt prieteni de-ai mei si Adi nu-i cunoaste ca sa-i poata astepta el
Multa fericire va doresc si pentru puiutii bolnaviori toata sanatatea din lume ....pentru mamicile incercate: PUTERE si rabdare.
Va imbratisez dragele mele
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
happy_uka spune:
citat din mesajul lui selen80 neatza! dau si eu cate o azi, ca de pe la 6 se tot foieste a mea, si la 7.30 s-a trezit de tot spuneti-mi si mie ce poate sa-i faca asa gaze din ce i-am dat ieri, adica: mar cu cereale (7 cereale, care ar tb sa fie bune pt tranzit..), piure de morcov, pastarnac si telina, si cereale cu pere......de cateva zile este tare partzacioasa si daca de cele mai multe ori le trage natural, are insa cateva reprize care o chinuie rau...inclusiv noaptea, ca de aia ne tot trezim (zic eu in continuare ca nu sunt dintii, ca alte semne n-are si se strange de burtica atunci cand plange..) LA MULTE LUNITE DAVID CUCERITORUL IRINEL FREZATUL STEFANIA VORBAREATA Alex ai iesit azi pe usa, sa vezi daca ai ceva lipit pe vizor? eu zic ca daca a incercat careva ceva, a auzit cainii si s-a speriat..si a doua oara nu mai vine! Monica sunt frumusele foc fetele tale, Andreea intra si ea in randul bebeluselor cochete Iuliapapusa eu fierb mrocovul si albitura (mai mult morcov decat albitura) si apoi le pasez cu blenderul, cu putina zeama in care au fiert...am mai inteles de la fete ca pun putin unt, sau iaurt si ii mai schimba gustul.... de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
Neata! Merci de coffee!
M-am uitat pe tot ce i-ai dat si coincide numai marul .. Stii ca ziceam eu despre Carina ca niciodata nu facea basinici, acum mai face cate 1-2 dar ne distreaza zgomotul, nu pare sa o doara nimic. Eu am presupus ca-i de la mazare..
Pup ursulica sa nu o mai doara burtica.
Maaaai, am uitat sa va zic
A DORMIT TOATA NOAPTEA MANDRA MEA !! De la 10 seara la 8 jumate Am o fatza odihnita !! Si o energie..am facut curat p-aici in 5 minute, strans tot, aerisit, facut paturi ..mi se spune duracella
Beautiful Day!