Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *110*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Am uitat sa spun ca deschid petrecerea ....si ma bag la dans cu Irinel si il las pe Davidosu sa se descurce cu Luta, sa-l vad cum danseaza

www.youtube.com/watch?v=2u5ecs5H6co" target="_blank">Toata lumea pe ring !!!!!!

Mici, bere, inghetata, prajituri cu crema gretoasa, cozonaci, vinoase si .....mult soare afara pentru toata dovlecimea

Selenico, o sustin (de la spate) pe dna Uka, e de la mazare, eu asa stiam

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Fetita mea numai in marsalier merge...si in premergator ( am pus-o ieri prima oara) , o ia invers ca racu de ma-sa , acum este pe jos pe paturica si o ia invers, se impinge in maini si pleaca cu patura cu tot .
Sunt tare mandra de ea, se ridica de fundik cand sta pe burtica, inca un pic si pleaca de-a busilea Incerc s-o prind intr-o poza

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Fetita mea numai in marsalier merge...si in premergator ( am pus-o ieri prima oara) , o ia invers ca racu de ma-sa , acum este pe jos pe paturica si o ia invers, se impinge in maini si pleaca cu patura cu tot .
Sunt tare mandra de ea, se ridica de fundik cand sta pe burtica, inca un pic si pleaca de-a busilea Incerc s-o prind intr-o poza

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

felicitariiiiii
si bDavidosu tot cu spatele se taraste....ii tot explic sa-si foloseasca si mainile sa mearga in fata ca nu sunt ca sa-si faca vant...dar el nu stie decat cu picioarele ce se face.

Asteptam poze ca pe altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

LUMEEEEEEEEE azi e sarbatoare maaaareeeeeeee... Sarbatorim pe David cel cu ochi albastri, Irinel cel cu parul in vant si Stefania cea delicata. Sa ne traitisi sa ajungeti OAMENI! Va pup mamicilor.

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

si Ebru la fel face, tot in spate merge..si cand ridica fundul, daca pune capul jos reuseste sa si inainteze putin deci ajutata de CAP, nu de maini capatzanoasa lu mama o sa pun si eu filmulete, ca m-am cam lenevit si cu pozele si cu filmuletele, nu le-am mai descarcat de secole din aparat...

Luci ai fost belea mazarea nu era pe meniul nostru

Raluk , ca altceva nu stiu ce sa mai zic....

deci trebuie sa ajung la piata, ca nu mai am decat mere in frigi...bananele mi s-au innegrit, pere nu mai am....ii mai dau si azi mar, si de maine schimb, sa vedem...

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Selenico iertare....sunt batrana si bolnava.....si in plus alaptez....
Era ceva cu mazarea...cred ca la Iuliapapusa....sau ?
Eu oricum o pup pe Ebruska si astept sa o vad cat mai repede

Am fugit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

cred ca uka baga mazarea in meniul printesei.

Raluk mi se rupe sufletul cand citesc ce greu iti este. spre deosebire de tine eu nu stiu ce sfat sa-ti dau. te imbratisez strans de tot si te pup.

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

luto e gata luta mea de dans am imbracat o hn rochita roz si i am pus pe cheliuta o bentita cu buburuze sa nu i vina parul in ochi.doamne fetelor b tare cheluta

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

mada iau si eu 2 tigari si o cafea iar de la luto o prajitura si dau si eu un tiramisu

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

mama, apropos de torturi, va uitati la Cake Boss, pe travel&living?? asta daca vreti sa va auto-torturati..

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput