Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *110*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

asa mergem si noi ca racul...filmuletul e mai de demult, acum are viteza mai mare dar n-am mai filmat-o..

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

aici inaintam cativa centimetri si ne dam si un pupic in oglinda

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

aici tot de-a busilea..

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

E mortala!! Cum se ajuta ea de cap
O dulceata de fata!

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

si poze noi DE AICI

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

E mortala!! Cum se ajuta ea de cap
O dulceata de fata!

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

pai da, e mandria tatarilor...capul adik

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

LUTO multumim de dedicatie si pe Davidosu sa treaca durere de dintisori
UKA foarte frumoasa poezia,multumim mult de tot.Ma bucur ca esti fresh
SELEN Ebru e o scumpica,exact asa merge si Iri se arunca cu capu inainte pana a nimerit intr-o jucarie dar nu s-a lovit.
IULIAPAPUSA eu le fierb bine de tot legumele si apoi le fac in blender,am pus si zeama de la ele sau un pic de unt sau o picatura de ulei de masline,mie Irinel mi le mananca cu pofta
TECHILA ,ia zi-ne si noua esti multumita de roboti aia ca poate ii pun pe-ai mei sa puna mana de la mana si sa-mi ia cadou un d-ala de ziua mea(ca tel nu mai am nevoie)
Asa deci fix o ora in cap am mai dormit,sunt un pic obosita dar sper sa rezist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

neatza fetelo
aseara am intrat sa scriu, dar...n-am mai apucat. am vazut insa povestea spusa de techila . te pup, techiluto pentru cat esti tu de draga. am mai vazut ceva pozici, dar sa nu va suparati pe mine ca nu mai stiu ale cui erau . si cand sa scriu si eu, hop si picii mei s-au trezit. am vrut sa va spun sa noi am papat ieri iaurt la ora 18, pentru prima data. asa de muuult ne-a placut....miam, miam. iaurtel gol le-am dat. am luat simplu de la fulga.
ia spuneti-mi si voi, ce dati bebeilor de sete? apa sau ceai?si daca dati apa, in ce conditii dati ceai?

anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)

poze

sarbatorim jumate de an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anco

neatza fetelo
aseara am intrat sa scriu, dar...n-am mai apucat. am vazut insa povestea spusa de techila . te pup, techiluto pentru cat esti tu de draga. am mai vazut ceva pozici, dar sa nu va suparati pe mine ca nu mai stiu ale cui erau . si cand sa scriu si eu, hop si picii mei s-au trezit. am vrut sa va spun sa noi am papat ieri iaurt la ora 18, pentru prima data. asa de muuult ne-a placut....miam, miam. iaurtel gol le-am dat. am luat simplu de la fulga.
ia spuneti-mi si voi, ce dati bebeilor de sete? apa sau ceai?si daca dati apa, in ce conditii dati ceai?

anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)

poze

sarbatorim jumate de an

ANCO si eu ii dau iaurtel lui Iri de la Truva,imi mananca unul intreg facut cu cate o fructa(para,banana,piersica) si cu cereale in el.Eu ii dau apica dupa fiecare masa fie ea de fructe,legume sau iaurtel si ceai cam de doua ori pe zi
Apropo de ce ziceau fetele,eu cu cana cu cioc mi-am luat plasa prima oara.poate stiti dar va mai spun si eu,sunt cani care curg ele singure si cani care curg doar atunci cand trage el ca si din biberon iar ultima e mult mai sigura ca nu se ineaca si mai practica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

vazut poze de selen, este o scumpa ebru.si luta mea se tara toata ziulica si mai nou zice ana si ham f clar.va multumesc pt retete ca sunt in lipsa de idei nu stiu ce sa i mai dau.din ce legume mai pot face pireu si din fructe?va mai servesc o salata de vinete cu sau maioneza

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput