Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *110*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anco spune:

mada, despre ce cani vorbesti? eu am fost ieri la sensi blu si am vrut sa iau o cana de-aia pt 6luni+ de la nuk. noi biberoane si suzete de-alea avem si m-am gandit sa iau si cana tot de-aia dar era 37 de lei . asa ca am amanat achizitia ca deocamdata nu e strict necesara.am luat in schimb 2 suzete, 2 tetine pt lichide groase, 2 tetine pt lapte, toate 6 luni+ =cam 70 ron.n-am gasit tetine pt ceai marimea 2. o sa mai caut saptamana viitoare.sau sa iau canuta de-aia pt ceai si apa?????

anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)

poze

sarbatorim jumate de an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

ANCO e canuta de la Primii Pasi,scrie cana 3in1,e cu pai,pentru tetina si cu cioc,eu am luat-o de la un magazin cu 15 ron dar am gasit in auchan cu 7 ron(am luat si pt mama si pt mine).Sincer sunt foarte bune ca nu mai stau cu frica ca se ineaca.

Mergi la inceput

stiu cana de la primii pasi. deci aia zici ca e buna. intr-adevar am vazut si eu de-aia pe aici, parca si la kaufland este. dar m-am gandit ca alea mai scumpe sunt mai ok.dar cred ca o sa mai caut si alte tipuri nu doar de la nuk. mersi mult mada.

poze

sarbatorim jumate de an

Mergi la inceput

aaaaaaa
mada draga, la multe, multe lunite lui iri.
si tot la multe, multe luni celorlati 2 puiuti de om.

poze

sarbatorim jumate de an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

anco sunt niste canite cu supapa care curg decat cand trage copilul.

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neatza fetele! Noroc cu voi,sotz dulce si bebel si mai dulce,ca altfel azi as fi fost la pamant Azi ar fi implinit mama mea 44 de ani... Poate v-ati saturat de mine si tristetea mea,promit ca e ultima oara cand mai amintesc de ea. Ma simt asa parasita in zile ca azi,si nici macar nu am putut ajunge la mormant,ca e departe si Paul e nitel fornait.Nu am reusit sa citesc din urma,am avut o gramada de treaba zilele astea,dar aseara m-am uitat la "opere de soacra lu' Uka"...Fenomenale,dar ce are cu pisicile? II plac mult birmanezele? Si cam imbatraneste portretele cand le defineste trasaturilevrea sa fie toata lumea mai batrana si mai zbarcita decat ea
Am vazut si poze de Monique02,ai doua fete tare scumpele.
Iulika nu mai fi trista ca nu vine primavara,vine ea,da' mai lent asa,ca e batrana si o dor salele sau poate o fi nascut acum cateva luni si e greu puiul de primavara,si de acolo durerile
Raluci b sa vina dispozitia de scris,mai ales de scris de bine .
Liliactraiesti un deja-vu,nu-i asa? Doo zile de 13 la rand...numai noi putem ,eu eram cu o zi intarziere,de curand..Adica am mers vineri,crezand ca este joi, sa cumpar cadou pentru cununia unei prietene,cu gand ca poate a doua zi VINERI,poate e timpul urat ...
Uka superba dedicatia dovlecutilor sarbatoriti azi
Selen,e asa scumpa Ebru cand merge caun racusor,dar se prinde ea pana la urma ca se merge cu fata
Tot canita cu cioc de silicon anti-curgere de la primii pasi avem si noi,si ii place,asa cum spune si Mada,nu se ineaca,se deschide numai cand trage ca din bibeam incercat-o intai eu sa vad cum functioneaza

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Si la multi ani frumosi,voiosi dovlecutilor de azi,sa cresteti mari si mandri .

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Buna dimineata!

La multe lunite Irinel si Davidosu, sa cresteti mari si frumosi, papaciosi si cuminti!

Selen e atat de dragalasa Ebru! Si cum se straduieste ea sa o ia de-a busilea, e adorabila!
Din meniul tau tind sa cred ca para o baloneaza si ii da crampe. Incearca azi fara.

Raluk draga mea stiu prin ce treci, si Victor facea la fel la san. Sunt mai multe variabile de luat in considerare, de asta e greu sa iei o decizie ptr ca nu stii cauza comportamentului lui. Uite cateva:
- are durere de burtica de la ceva ce ai mancat tu (de obicei sucuri sau dulciuri din comert), iti dai seama dupa scaunele pe care le face (mai verzui-inseamna ca a fermentat ceva, mai moale sau galagios)
- nu mai curge la fel de bine din tzitzi si nu are rabdare sa stea sa suga
- se joaca cu tzitzi
- se poate sa ii iasa vreun dintisor
- este in perioada de crestere si trec cateva zile pana primeste lapte destul.
Eu i-am dat o perioada din biberon, ma mulgeam si ii dadeam, dar la inceput nefiind obisnuit cu tetina nu vroia sa manance nici asa. Ideea e sa te mulgi, sa nu sari nici o masa ca altfel se diminueaza productia de lapte si intri intr-un cerc vicios. Te vei chinui sa suga si din biberon. Daca ai o reticenta ca nu ar mai suge la san daca se obisnuieste cu tetina, incearca sa-i dai laptele muls cu seringa sau cu canita.
Eu am ramas fara lapte din motivul ca vreo 3 zile nu a mancat cum trebuie, iar eu nu m-am muls deloc. Mare greseala. Cand i-a revenit pofta nu mai aveam destul lapte si nici nu s-a mai refacut productia chit ca luam galafor si beam multe lichide inclusiv ceai de lactatie. Asa ca am ajuns sa-i dau lapte praf de la 4 luni, in prima faza doar la mesele de dupa masa, apoi total (laptele meu era din ce in ce mai putin).
Iti scriu prin ce am trecut ca sa iti dai seama ce se poate intampla.
Stiu ca esti foarte documentata si ca vei lua cea mai buna decizie pentru tine si pentru puiut!
(cand am trecut pe lapte praf si el s-a obisnuit, nu-mi venea sa cred ca o masa de lapte poate dura doar 15 min - e mult mai comod decat sa alaptezi cate 1 ora si ceva printre zbierete si smucituri, nici nu termini bine ca vine masa urmatoare; nu pledez pentru biberon, doamne fereste, doar iti spun sa cantaresti singura avantajele si dezavantajele. DOAR TU STII CE-I MAI BINE PENTRU VOI)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buburuza mea mica s-a constipat, doamne, cat chin a fost pana a scos "kk de om mare" cum a zis cineva zilele trecute....m-a durut pe mine. Presupun ca de la morcovul fiert....si acum stau si ma gandesc...ce sa ii dau in loc de morcov+cartof la masa de legume?? Aveam in plan astazi sa ii introdul dovlecel, dar cu ce sa il combin? Ca nu i-as introduce 2 lucruri noi deodata...ceva idei, pls?

Dimineata i-am dar doar para, nu am mai combinat-o cu mar si banana, deci am exclus si de aici posibilitatea de constipare.

Ufff......

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Alex nu sti ce sa zic, a mea de cand face kk de om mare (eu eram aia ) chiar il face super usor....doar cu partzurile stam prost....
dar eu cred ca totusi daca papa para n-ar trebui sa se constipe...poate daca ii dai si niste apa dupa masa?? si cerelele (cu mai multe cereale) ajuta la tranzit....dar cu ce ai putea combina dovlecelul nu stiu ce sa zic....simplu asa, cu unt sau iaurt, oare nu merge?

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput