Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *110*
Raspunsuri - Pagina 14
mkunigunda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Buburuza mea mica s-a constipat, doamne, cat chin a fost pana a scos "kk de om mare" cum a zis cineva zilele trecute....m-a durut pe mine. Presupun ca de la morcovul fiert....si acum stau si ma gandesc...ce sa ii dau in loc de morcov+cartof la masa de legume?? Aveam in plan astazi sa ii introdul dovlecel, dar cu ce sa il combin? Ca nu i-as introduce 2 lucruri noi deodata...ceva idei, pls? Dimineata i-am dar doar para, nu am mai combinat-o cu mar si banana, deci am exclus si de aici posibilitatea de constipare. Ufff...... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Dovlecel cu cartof, de exemplu. Dovlecelul este putin laxativ.
Sucul de morcov crud sau de portocala sunt iar bune in constipatie. Ceai de musetel cateva lingurite.
Uite cateva idei
mary_07 spune:
Hello
Nu mai urez azi la multi ani dovleceilor ca le-am urat ieri .Glumesc ...
La multi ani puiutilor,sa cresteti mari si sa va faceti parintii mandrii de voi
Io am fost azi la shoppinguiala (iar )..am recuperat pt toate lunile astea de iarna state in casa.
Alex,eu i-am dat zilele trecute lu' Razvi dovlecel cu cartof si cu putin iaurt...l-a halit repejor
Raluk,te cu darg si ma rog sa vina si vremuri bune pt voi.Off,cat va chinuiti dargii de voi...
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
santorini spune:
Hello fetele!
Vreau sa le urez si eu la multi ani sarbatoritilor nostri de azi:
Davidutul cel cu ochi albastri, Irinelu cel pletos si Luta cea frumusica
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi, si sa va bucurati parintii!
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
vik-cj spune:
LA MULTI ANI DAVID, IRINEL SI STEFANIA!!! SA CRESTETI MARI, VOIOSI SI SANATAOSI!!!
Incredibil cum au treut 6 luni..parca acum stateam la panda pe forum asteptand vesti de la Luci.... Mamicilor felicitari si sa va bucurati de dovlecei!
Un weekend insorit va dorim dela Cluj!
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
santorini spune:
Uka mami ce poezioara frumoasa ai compus! Pupici pt Carinuta cea cumintica pentru ca arevenit la vechile obiceiuri somnicoase! Am murit de ras cand am vazut operele soacrei naftalina!
Selen ai o fetita super sportiva! Cum mergea ea de busilea ajutata de caput. O sa o dau exemplu lui Andrei, ca el e cam lenevos!
Raluk imi pare tare rau ca te-ai chinuit iar cu Alexutu! Ar fi o chestie sa te mulgi, dar nu stiu daca e o solutie pe termen lung!
Techilla am reusit sa vad si eu povestea cu sonor. Sunt asa dulci puii tai cum stau ei si asculta. Iar tu mami povestesti tare frumos! Am incercat si eu cu Andrei cand era mai mic dar nu prea am reusit sa-i captez atentia. In schimb daca-i cant e foarte fericit!
Iulia eu legumele le fac ca si Uka: adica bag la aburi morcov, dovlecel, pastarnac, patrunjel, cartof, ceapa si ardei, dupa care scot ceapa si ardeiul, blenduiesc restul, adaug o lingurita de ulei, si gata pireutul. Eu ii las acelasi meniu zilnic, pt ca am citit ca puiutii nu au nevoie de diversitate. Inclin sa cred ca asa e din moment ce 6 luni au baut numai laptic! De saptamana viitoare o sa bag si carnita, iar apoi alte legume adecvate varstei!
Manga ce grasunel e Aidan! Bravo mami! Andrei abia acum are 7,4 kg!
Nu stiu daca ati vazut articolul asta pe yahoo despre slinguri http://news.yahoo.com/s/ap/20100312/ap_on_bi_ge/us_baby_slings_warning_4. La noi nu mai e cazul ca avem puiuti mari deja, dar e bine de stiut!
Eu am fost un pic tristuta ieri pt ca femeia pe care o gasisem pt curatenie ( Uka ) a zis ca e prea departe pt ea si nu mai vine! Uff ca nu ma mut si eu odata! Acum ne pregatim de alimentat Andreiutu si apoi mergem la plimbarica pt ca e tare frumos afara! Va
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
madalina84 spune:
Ce liniste e pe aici.Va lasam si noi o pozica la 6 luni si sa vedeti cum merg de-a busilea
iulia0807 spune:
Buna ziua fetelor!
La multi ani sarbatoritilor David,Irinel si Stefania! Sa va traiasca copiii mamicilor si sa va bucurati de ei!
Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia
iulia0807 spune:
Vreau sa va spun ca daca nu ati incercat cerealele de la Topfer,merita sa incercati.Noi mancam foarte bine pe cele bio cu orez cu lapte .Iar la masa de dimineata am mancat pepene galben.un deliciu! ne-a placut de numa'.Va pupam si poate revenim mai tarziu ca acum avem chef de joaca
Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia
carinablanca spune:
ola fetelor,
David, Stefania, Iri Sa cresteti mari si sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri.
Selen am vazut pozitele si filmarile cu Ebru care este o scumpa .
Mada, tare dragut e Irinel in incercarile sale de-a busilea.
Anco, si noi folosim nuk si sa sti ca am vazut in Carrefour canita aceea cu cioc la vreo 28 de lei. Si asa e destul de scumpa. SI eu am decis sa vad cum sunt cele de la primii pasi dar sunt cam dezamagita ca deja s-a rupt tetina.
Azi ne-am diversificat si noi cu supita de conopida si a fost relativ ok. Nu pot sa zic ca i-a placut prea tare dar a papat pana la urma 160g.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii
raluci_b spune:
gata venit chef de scris de bine Lali
sa traiasca si sa infloreasca dovleceii ce astazi mai adauga o luna plina
Alex - deci era ceva pe vizor sau nu? este infiorator cunosc senzatia
Duracella - frumoasa pozezia
Luto - hai ca am tras un dans
Selen, Mada - pupam bebeii mergatori ce emotie, abia astept sa-l vad si eu pe al meu...CRA CRA
Am notat info despre canitza cioc cioc, mai avem pana atunci
Fetele care alaptati si care ati slabit...care ma invatati si pe mine cum, ca nu mai pot de nervi
un weekend minunat
suntem prin preajma
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu