Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 17
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 cristies faine bancuri. fetelor intrebare dak fac o omleta la cuptorul cu microunde o sa-l deranjeze la burtica? nu e acelasi lucru cu oua prajite (de ale am mancat si au fost colicii urati tare) e un fel de budinca, nu e prajeala. voi ce ziceti? am intrebat si eu ce lp folositi acu vreo cateva pag dar tineti secret nu vreti sa spuneti Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
EU am folosit la inceput NAN 1 de la Nestle ptr ca asta i-au dat in spital, dar acum ii dau Aptamil la mai multor mamici (prietene) care lauda nevoie mare Aptamilul. Intradevar de cand pe Aptamil, face kk mai des si nu mai regurgiteaza asa mult. Presupun ca e mai light daca nu il regurgiteaza la greu.
Na daca nu ma pot lauda cu sanu macar sa descriu in detaliu cu LP
de Yannis
Andre_lina spune:
Sa zic si buna dimineata, ca doar sunt bine crescuta!!
Alexuzza, nu te stresa cu laptele... bea multe lichide, galactogil si da-i in continuare copilului sa suga, si e imposibil sa nu curga!!
Haircut - ma bucur pentru voi, ca sunteti bine!
Xela_07 - mor de ras ramane sa asteptam dintisorii....
Decenuela... esti o dragutza cu papanasul, stiu ca e doar o testare sa vezi daca rezist... dar SUNT LA DIETA!!!! si nu am voie nici un strop de dulce...
Vad ca ai avut nopti agitate!! Decenuela, elefantica... ooofuri in miez de noapte... sper sa apucati sa va odihniti, stiu cum e sa fii cheauna.
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele
ayanna_xem spune:
'Neata...multumim de cafea Xela. Chiar vroiam sa te intreb...ai continuat sa bei cafea, nu? Bb a mai dat vreun semn ca nu i-ar conveni? Ca io asa poftesc la o cafeaaaaaaaa...of....dar deocamdata numai virtual servesc, totusi mi-amintesc ca tu spuneai ca ai baut si nu reactionase bb in nici un fel. S-a mai schimbat ceva intre timp?
Decenuela mersi ca m-ai luminat. Tu scrii stand in pat!!! Eu am laptopul pe birou si de pe scaun cu bebelina la tzitzi si cu perna si fara tot n-am reusit sa gasesc o pozitie buna de scris. As lua laptopul dupa mine in pat ca sa-mi fac conditii, dar mai tare m-as incurca...io am net prin modem Zapp si tre sa car dupa mine si modemul si toate firele, iar cand vine barbatu-meu si vrea si el la net (ca nu putem baga net-ul pe amandoua laptopurile odada) se plange ca nu poate scrie de pe pat....si uite asa...pandesc cand doarme gaza si mai scriu...de citit pot citi ca doar misc mouse-ul, cu scrisul e durere insa.
Ana_g foarte simpatice pozele cu bb Stefan...si fiica-mea e la fel de pletoasa, daca nu chiar si mai si...acuma la spate s-a lungit asa mult ca pot sa i-l prind codita...pana la 1 an i-l impletesc.
elefantica nush ce sa zic...si la mine mai facea asa bblina dar intr-un final se linistea dupa ce faceam 'naveta' de la o tzitzi la alta si de cate 20 de ori, k am vazut ca schimbarea pozitiei o linistea pentru cateva momente...si o tineam tot asa cu mutatul stanga-dreapta pana apuca in final un san si sugea la el pana adormea. Cred ca de fapt o durea burtica si n-avea rabdare sa suga...din biberon curge mai usor si nu mai face efort, poate de aia l-a acceptat. Eu zic sa nu te panichezi, ia o doza dubla de Rabdacol si pune copilul iar la tzitzi, nu te lasa furata de mirajul LP.
...sa vii cu vesti bune.
Andre_lina si la mine isi mananca bblina manuta cu totul...o face pumn si il baga cu totul in gura, am incercat s-o aburesc cu o suzeta....puah!!!sa vezi mostre de strambat!!!...numai tzitzili e acceptat in locul mainii, dar de obicei tzitzi nu-i trebe ca e satula si o ia de la capat cu mana...nici io nu stiu care-i explicatia, k noi nici macar alea 2 luni nu le-am facut...deci...ce dinti????
Haircut multa, multa sanatate in continuare. Bine ca ati trecut fara probleme peste hopul asta si sa dea domnul ca toate sa revina pe fagasul normal si sa nu mai aveti niciodata probleme. Multi pentru voi.
trimit si revin...ca s-a trezit
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
pozicile mele
decenuela spune:
neatza si de la noi...
la 3 nu m-am dus la culcare cum intentionam k l-au apucat scremetele...si asa din ora in ora...ca si myky...
alexutza subscriu la ce-au spus fetele...relax...si incearca sa nu dai importanta...sa nu te stresezi...
ayanna..pune wireless...nu costa mult..si stai apoi unde vrea muschiul tau
io sunt cheauna..trezitul asta..asa cum a vrut jiji mai mult m-a obosit...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
ayanna_xem spune:
Mesaj de la Ioana_fota:
"Neata. tot 2 in 1 suntem. aseara am reusit sa dorm si bebelina e mai linistita. mai avem azi si maine si sa scapam de aici tot 2 in 1. pup fetele"
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
pozicile mele
mamidepuiuti spune:
neata si de la noi...
multumim de cafea xela...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
micki_mica spune:
citat din mesajul lui lorex Fetele, urmeaza intrebarile cu nr 3, 4 si 5 : 3. voi ce sapun folositi la baie BB? 4. Pot sa mananc o patratica de ciocolata? 5. ce perna de alaptat imi recomandati? _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) AMR 8..da' vreau sa le pastrez |
3. sapun si sampon Nivea Baby
4. mancat cioco, dar cu limita
5. nu am una speciala ci un puiut de perna
Mihaela,
fericita de Florin Cristian (16.12.2009) (poze)
(...si povestea nasterii piticului)
mamidepuiuti spune:
faine bancurile,cristies...
ce nu-mi place mie sa tastez cu stg...
ce a fost cu bebeii azi noapte?ca de asta am intrat eu azi mai tarziu......am adormit dimineata...
sper sa iesim azi din casa,sa nu mai ploua/ninga...ca o iau pe aratura ... ne-am obisnuit afara...
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Mesaj de la Ioana_fota: "Neata. tot 2 in 1 suntem. aseara am reusit sa dorm si bebelina e mai linistita. mai avem azi si maine si sa scapam de aici tot 2 in 1. pup fetele" mami de strumfita scumpa Daria-Ioana pozicile mele |
ce vesti bune!pupam si noi si pe ioana si mesagerul...
miremia spune:
Buna dimineata si de la noi!
Scriu cu bebelina in brate ...se pare ca patului i-au crescut si lui spini.
Multumim de bancuri cristies
Decenuela vroiam sa te intreb de cate ori vomita Luca pe zi?
Multumesc fetelor care mi-au acceptat prietenia.
Se pare ca la Buc vine incet incet si primavara sa putem scoate bebelusii la plimbare. Este cineva care merge cu bebe in parcul de la stadionul national?( nu stiu exact cum se numeste, e pe Basarabia). Noi acolo o sa incepem sa mergem dupa ce ne luam carut.
Si referitor la carut....Alexutzza al tau incape in portbagaj? Eu am tot o corsa si vreau acelasi tip de carut. Problema e ca nu-mi plac culorile disponibile la chicco. Si-a luat cineva chicco duo ct 02 pe alta culoare decat rosu si albastru?
O gramada de intrebari am avut azi...
Mirela fericita de Mara Ioana