Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 16
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Hai tinem pumnii sa iasa bine! Cu ce firma ai recoltat? _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 |
Biogenis
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
myky791 spune:
cristies faine bancuri. fetelor intrebare dak fac o omleta la cuptorul cu microunde o sa-l deranjeze la burtica? nu e acelasi lucru cu oua prajite (de ale am mancat si au fost colicii urati tare) e un fel de budinca, nu e prajeala. voi ce ziceti?
am intrebat si eu ce lp folositi acu vreo cateva pag dar tineti secret nu vreti sa spuneti
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
xela_07 spune:
citat din mesajul lui cristies Si inca unul, muuult mai bun: Un barbat era satul de a mai merge la munca in fiecare zi iar sotia lui sa stea acasa.. Voia sa vada cu ochii lui ce se petrece in timp ce el muncea din greu la birou, zicand astfel: Doamne eu merg la serviciu in fiecare zi si muncesc 8 ore pe zi, in timp ce sotia mea sta fara nici o grija acasa. Vreau ca si ea sa stie prin ce trec eu zilnic, asa ca, te rog, permite-mi sa facem schimb pt o zi. Amin! Dumnezeu, in minunata sa intelepciune, i-a indeplinit dorinta. Dimineata urmatore, destul de sigur pe sine, barbatul se trezi in pielea sotiei sale. S-a ridicat, a gatit micul dejun pt partenerul sau de viata, a trezit copiii, le-a pregatit hainele, le-a servit micul dejun, le-a facut pachetele pt scoala, i-a dus la scoala, a venit repede acasa, a adunat toate hainele si a dus hainele la spalat, s-a dus la banca, s-a dus la cumparaturi si din nou acasa ca sa lase cumparaturile; apoi a plecat sa plateasca cheltuielile lunare. Revenita acasa a curatat cutia pisicii si a imbaiat cainele. Era deja ora 13. A facut paturile, sia adunat alte rufe, a aspirat in toata casa, a sters praful si a spalat bucataria..A fugit apoi la scoala dupa copii cu care, pe drum, a intrat in discutii contradictorii. Acasa a pregatit din nou laptele si biscuitii pt copii si s-a ocupat de ei pt ca sa isi faca temele. Apoi si-a instalat masa de calcat si a inceput sa calce uitandu-se cu coada ochiului la TV. La ora 16:30 a inceput sa curete cartofii si sa spele legumele pt salata, a gatit carnea de porc si a pregatit mancarea de cina. Dupa cina, din nou, a spalat toata bucataria, vasele, a adunat din nou toata hainele, a facut baie copiilor si i-a pregatit pt culcare.. La ora 9 era deja extenuate datorita trebulilor din timpul zilei, dar pt ea ziua nu s-a terminat inca…era asteptata in pat de sotul sau pentru a face dragoste, lucru pe care le-a facut cu brio, fara ca sa aiba plangeri din partea partenerului. A doua zi barbatul s-a trezit si imediat a venit in genunchi inaintea lui Dumnezeu si I-a zis: Doamne, nu stiu la ce m-am gandit cand am cerut sa fiu in pielea sotiei mele…am gresit asa de mult sa o invidiez pe sotia mea crezand ca sta degeaba acasa toata ziua… Te rog, te rog mult, dar te rog, fa schimbarea la loc cum eram! Amin! Dumnezeu in infinita Sa intelepciune i-a replicat: Fiule, cred ca ai invatat o lectie buna si bucuros as face schimbarea inapoi…dar vezi tu…va trebui sa astepti 9 luni…noaptea trecuta tocmai ai ramas gravida si va trebui sa si nasti….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 |
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui myky791 cristies faine bancuri. fetelor intrebare dak fac o omleta la cuptorul cu microunde o sa-l deranjeze la burtica? nu e acelasi lucru cu oua prajite (de ale am mancat si au fost colicii urati tare) e un fel de budinca, nu e prajeala. voi ce ziceti? am intrebat si eu ce lp folositi acu vreo cateva pag dar tineti secret nu vreti sa spuneti Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
eu fac acum trecerea de la NAN1 HA la NAN1
-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
xela_07 spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Buna dimineata Raportam situatie grava cu sanu, nu mai sta neam la san, ok il apuca cu pofta trage trage ttage saracu si apoi uaaaaa! uaaaa! si se face rosu si strang si iese...mai nimic...niste brubonele dar mai mult incolore asa ca la colostru si ne luptam asa 20 de minute pana se face din rosu spre vinetiu de plans si atunci bag bibe si papa 150 si doarme...oofffff. Pana acum mergea san si apoi bibe...de 6 zile beau galactogil si inca mai am sa mai beau ca am zis ca sacrific finante , sacrific tot si cumpar de toate numa sa am lapte si.....nu este... nu vreau sa se termine lapteleeeee ce nu am facut io nici o depresie chiar as intra in oala rau! pai daca mi se termina laptele ce diferenta mai e intre mine si oricare de pe strada care poa sa ii dea un biberon??? bebe nu o sa mai aibe nevoie de mine daca nu mai am lapte si nu o sa mai avem momentele alea la san si nu stiu sunt cu vaca azi de Yannis |
Era inevitabil sa nu se intample asta mai devreme sau mai tarziu. Ei isi dau seama de bibe si nu mai accepta sanul. Din bibe curge constant, la san e de munca nu gluma ... Nu poti sa te mulgi sa dai din bibe?
xela_07 spune:
citat din mesajul lui myky791 am intrebat si eu ce lp folositi acu vreo cateva pag dar tineti secret nu vreti sa spuneti Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
Eu am folosit la Andreea Humana.
cris_mario spune:
citat din mesajul lui haircut Incep cu si multumiri multe pentru gandurile bune A fost ok azi, Maia e o curajoasa, pe bune...cand am vazut ieri cum o hacuiau alea pentru analize si ea scancea incet, nu tipa deloc...azi dr a spus ca am cel mai cuminte copil din lume a fost f linistita toata sederea in spital, desi erau acolo plansete care mai de care, zgomote stresante...Operatia a avut rezultatul scontat, piciorusele sunt iar in ghips, dar intr-o pozitie atat de normala...nu-mi vine sa cred Cand am ajuns acasa a inceput distractia, a plans la greu nu reuseam sa-i dau sa pape, plangea cu sanul in gura pentru ca era data peste cap de la programul ei, in fine, incet, incet ne-am mai intrat in ritm, la 6 chiar a papat bine si a dormit 2 ore, asa ca suntem pe drumul cel bun...Multumim lui Dumnezeu ca a trecut si asta, am fost foarte stresati si eu si tati... M-am ingrozit de ce am putut sa vad la spital, m-am bucurat ca puiul meu are ceva rezolvabil si ca e atat de mica si nu realizeaza ce se intampla cu ea In noaptea asta am mama mea la datorie, asa ca daca puiul e linistit, o sa dorm si eu mai bine O noapte linistita sa aveti de Maia Ilinca (29.01.10) |
ma bucur ca v-ati mai linistit,sanatate multa micutei
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui cristies Si un banc sa va binedispuna week-end-ul: Un om de afaceri ii trimite un fax sotiei sale: "Draga mea sotie, o sa intelegi ca acum, cand tu ai 54 de ani, eu am anumite nevoi pe care tu nu mi le mai poti satisface. Sunt foarte fericit alaturi de tine, te consider o sotie minunata si, sincer, sper ca nu te vei simti ranita sau jignita cand vei afla ca in momentul in care tu primesti acest fax, eu fac sex in hotelul Camino Real cu Nicole, secretara mea, care are 18 ani. Totusi, voi ajunge acasa inainte de miezul noptii." Cand se intoarce tipul acasa, gaseste pe masa din sufragerie un biletel in care scria: "Dragul meu sot, am primit faxul tau si nu pot decat sa-ti multumesc ca m-ai anuntat. Profit de aceasta ocazie sa iti reamintesc ca si tu ai tot 54 de ani. In acelasi timp, te anunt ca atunci cand vei citi acest mesaj, eu voi fi in mijlocul unei partide de sex la Grand Hotel cu John, profesorul meu de tenis, care la fel ca si secretara ta, are tot 18 ani. Si cum, pe langa faptul ca esti un om de afaceri de succes esti licentiat in matematica, vei intelege cu usurinta ca ne aflam in aceleasi imprejurari, dar cu o mica diferenta: 18 intra de mai multe ori in 54 decat 54 in 18. Deci nu ma astepta in aceasta seara, ma voi intoarce maine . Te saruta sotia ta, care te intelege cu adevarat _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 |
super tare...am inceput ziua bn
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Buna dimineata Raportam situatie grava cu sanu, nu mai sta neam la san, ok il apuca cu pofta trage trage ttage saracu si apoi uaaaaa! uaaaa! si se face rosu si strang si iese...mai nimic...niste brubonele dar mai mult incolore asa ca la colostru si ne luptam asa 20 de minute pana se face din rosu spre vinetiu de plans si atunci bag bibe si papa 150 si doarme...oofffff. Pana acum mergea san si apoi bibe...de 6 zile beau galactogil si inca mai am sa mai beau ca am zis ca sacrific finante , sacrific tot si cumpar de toate numa sa am lapte si.....nu este... nu vreau sa se termine lapteleeeee ce nu am facut io nici o depresie chiar as intra in oala rau! pai daca mi se termina laptele ce diferenta mai e intre mine si oricare de pe strada care poa sa ii dea un biberon??? bebe nu o sa mai aibe nevoie de mine daca nu mai am lapte si nu o sa mai avem momentele alea la san si nu stiu sunt cu vaca azi de Yannis |
hei...pai daca faci asa,chiar se termina,relax...bea lichide...linisteste-te
o printesa grabita...
Andre_lina spune:
citat din mesajul lui cristies Andre_lina, inainte sa dai banii pe un bax intreg mai bine cauti pe la magazinele astea de cartier sa iei mai putine sa vezi cum iti merg. Am o prietena careia i se irita fetita si a facut cadou o gramada de baxuri de scutece din care folosea maxim 10 pana a ajuns tot la pampers dar premium care (asta dupa ce a cumparat o gramada de produse pentru fundulet si doua formule de lapte praf). Despre dinti, stiu ca nu pe mine m-ai intrebat dar la cursul de puericultura ne-a zis ca poti sa afli daca e de la dinti maraiala dandu-i o jucarie din aia tinuta in frigider. Cred ca stii la ce ma refer, sunt speciale de dentitie. La inceput n-o sa-i placa (ca e rece) dar cand ii amorteste acolo o sa se calmeze. Haircut, ne bucuram ca a fost cuminte Maia si ca totul a decurs bine. Sa ai o noapte usoara si tu. Decenuela, Cris.mario, somnic usor! _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 |
Multumesc mult de raspuns!
Ai dreptate cu scutecele, pt moment vreau doar un pachet mic, pt ca problema e doar noaptea, si daca isi face treaba, o sa mai iau tot numai pentru noapte, ca acolo e buba.
Legat de dinti, am o dinaia pt dentitie, care se baga in congelator, nu i-am dat-o inca, pt ca nu si-o poate tine in mana cum trebuie, dar il incerc azi cu ea.
Cert e ca ma musca de umar si maraie, si cand ii dau suzeta se calmeaza... mititelul...
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele