FIV Europa(29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Fetelor, FELICITARI! Asa da, mai zic si eu rezultate! Doamne ajuta sa fie bine 9 luni! Acum voi porni si eu cu mai mare incredere spre Viena.( nu ca n-as fi avut pana acum ...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

cora, cred ca e normal sa se formeze flegmoane la un moment dat de la Clexane (am mai auzit cazuri unde dupa un timp apareau mici probleme). Eu inca nu am, dar nu fac Clexane de asa mult timp.


mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cor-cora spune:

Balanta-Multumesc din suflet.Nevricoasa cum sunt chiar imi faceam griji.Pana ajung la hemato m-am mai linistit putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Bryny FELICITARI!!!!!!!!
Sarcina usoara si la termen. In ce zi de la puncie ai facut testul BHCG?
Vad ca tratam tau de sustinere se aseamana f mult cu cel al Balantei
Cor Cora eu am facut vanatai multe la FIV-ul din iun anul trecut dar acum la ultimul am capatat experientza si nu am facut decat una. Sa-ti spun cum tb facute injectiile. Apuci un colacel generos (sper ca ai din ce) , adic degetele care apuca carnica sa fie la o departare de aprox 10 cm, nu faci colacel din 3-5 cm pt ca iese tare, tb sa fie cat mai moale. Introduci acul perpendicular si-l introduci cat mai mult, nu-ti fie frica ca nu treci de grasimita. Nu dai drumul colacelului decat dupa ce ai terminat de facut injectia. Ce am mai obs, se pot invineti abia a 2-a zi dc ai facut-o intr-un loc peste care vine cureaua de la pantaloni. Cand ajungi la Fundeni o rogi pe as. Viorica Taru sa-ti arate.



Miki Anul asta pun d'un pui

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 3 sarcini oprite din evolutie (8s,5s,4s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Balanta, Bryny, FELICITARI!
Bravo fetelor! Sarcini usoare!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!


MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Bryny Balanta felicitari din suflet. ma bucur enorm ca ati reusit. bravo fetelor. sarcini usoare va doresc si la termen si bebei sanatosi.
va imbratisez.

bafat mulat fetelor care urmeaza




elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti


Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

adijo, tamaryllis, elenada, multumesc .

miki, tratamentul de susutinere al meu si al lui bryny se aseamana foarte mult fiindca am facut FIVul la aceeasi clinica: Wunschbaby.
Insa mie, de ex, nu mi s-a dat 'injectia de implantare' in Z6-7 de punctie (cu Decapeptyl/Diphereline), pe cand bryny a avut-o. Mi s-a spus ca nu se potriveste la protocolul meu.


mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Bravo, Bryny, esti acum o alta mamica fericita

Din experienta mea de 4 luni de injectari - mai ales ca sunt genul care se invinesteste ffff usor - stergeti mai inainte de injectare prelung cu spirt (dezinfecteaza, anesteziaza usor si inmoaie pielea pentru a intra acul mai usor) si puteti incerca in acelasi cm de piele unde v-ati decis sa faceti injectia, mai multe puncte la cativa mm distanta si veti constata ca in unele doare mai mult, iar in altele mai putin, chiar "vizibil", in functie de terminatiile nervoase,dar mai ales aveti grija sa nu fie in apropierea unui vas de sange.Sa fie intr-o zona cat mai "grasoasa" .
In sarcina veti constata ca desenul venos devine mai vizivil pe sani, coapse, picioare, etc si va fi mai usor de evitat zonele puternic irigate .
Zonele in care acul intra usor si fara durere nu se vor invineti niciodata. In cazul heparinelor, dupa injectare nu se sterge energic, nu se maseaza, nu se strange sau nu se preseaza cateva minute zona respectiva.
La primul FIV aveam o burta de groaza,plina de vanatai imense; daca ma duceam la medico-legal cred ca puteam obtine certificat de cea mai abuzata sotie din lume .
La al doilea m-am specializat, iar acum sunt maestra, nu am nici macar o ciupitura.

Inca o data felicitari castigatoarelor si un gand bun pentru cele care nu au reusit ACUM . Cu mici exceptii fericite, toate am trecut prin diverse esecuri si stim cat e de amar gustul dezamagirii si frustrarii. Dar ... niciodata sa nu spui niciodata !


"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cor-cora spune:

Miki-Miki-Goldi -multumesc mult de tot pt raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

Fetelor intru si eu azi ca sa felicit pe fericitele proaspete mamici si ca sa imi iau ramas bun. In Z 13 de la ET am facut 2 teste de sarcina din urina. Ambele negative. Nu stiu nici daca si nici cand voi mai incerca vreun IVF. Va multumesc pentru tot.

Mergi la inceput