Fata lui Dumnezeu pe o tigaie
Ce spuneti?
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Raspunsuri
Laura25 spune:
Tu vorbesti serios?
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Alizee spune:
Mai degraba, fatza mortzii pe o tigaie. Brrr !!! Ce imagine ingrozitoare !
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
CorinaDani spune:
mie mi se pare un fake
ori este retusata poza
ori substanta pusa in tigaie a fost aranjata meticulos, uitati-va pe margine ce simetrice par a fi urmele sub forma de raze
si sa zicem ca, totusi, imaginea este reala - de ce ar trebui sa fie neaparat "fata lui Dumnezeu" ?!? doar pentru ca are par lung, barba si un soi de nimb ?
unii sunt in stare de orice pentru 5 minute de faima/publicitate, implicit pentru bani...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
patou spune:
ce sa spun? eu sper ca nu se va gasi nimeni sa se inchine in fata unei tigai
www.pecontpropriu.unblog.fr" target="_blank">blogul meu
mihaela
Mik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui patou ce sa spun? eu sper ca nu se va gasi nimeni sa se inchine in fata unei tigai www.pecontpropriu.unblog.fr" target="_blank">blogul meu mihaela |
Noi poate nu.
Acum citiva ani a aparut intr-o statie de metro din Mexico pe jos o imagine a Feciorei Maria si a fost calificata imediat de minune cu mii oameni veniti sa se inchine.
Pe de alta parte La Virgen de Guadalupe e o minune cumva asemanatoare petrecuta acum mai mult de 500 de ani si imaginea aparuta pe poncho-ul unui indian e si acum in cea mai mare basilica din America Latina.
Elle_seb spune:
Anul trecut, in prima zi de Pasti, m-am trezit dimineata sa fac cafeaua pentru musafirii mei si asta este ce am gasit in ibricul meu de cafea...
http://s906.photobucket.com/albums/ac262/ElleS_2010/?action=view¤t=DSC04980.jpg
Elle
_
www.immunocalromania.blogspot.com/" target="_blank">Pentru un sistem imunitar puternic
blackpanterro spune:
Dupa ce am vazut ca a aparut Isus pe dosul unui caine http://bitsandpieces1.blogspot.com/2006/09/jesus-image-found-in-dogs-butt.html nimic nu ma mai impresioneaza :)))
Adriana 16+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
Marina_1609 spune:
cate prostii....
----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
unducthable spune:
pana la urma Iisus nu are nici o vina , ca ni se pare noua ca il vedem pe unde ni se nazare ...
Domnul Iisus simti stii ca exista prin intamplarile miraculoase din viata ta , prin fiecare respiratie care poti sa o duci pana la capat si prin natura aceasta pe care el ne-a dat-o cadou.
DIANA
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
http://www.dianabostan.evonet.ro/myalbum111.html