Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Fetelor,voi ce luati sotilor cadou de ziua lor?Acusi vine ziua sotului si sincer sunt in plop cu ideile,deoarece e prima lui aniversare petrecuta impreuna.Din partea lui bebe deja cadoul e gandit:un costumas alb pt nou-nascut personalizat cu sloganul echipei Rapid .Eu zic ca e original nu?

21+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Salut delfinariu! Sper ca sunteti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Ziua sotilor? Mai e si asta o zi ca Ziua Internationala a Femeii?

Oricum se apropie aniversarea sotului meu, si cum stau numai acasa, ioc bani, vroiam sa-i iau un ceas, mai ales ca face 30 de ani... dar na, el vrea sa-si ia un telefon mobil, nu prea coincide cu ce vroiam eu, dar asta este.

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hbro spune:

Draga beluistef,

O intrebare:cum este sa fii mamica la a3a burtica? Mie mi se pare eroic tot ce trece de 1 ! :) Felicitari!!!!!!

HBRO
16+ si (2ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

hai ca m-ati facut sa rad, si tu, Alinuta si tu, Elena
eu chiar nu ma supar daca veniti la mine, am loc de cazare kklau si abia nu ma mai plictisesc, asa ca va astept cu drag!
cine mai face injectii cu nospa si scobutil? sau sunt singura? voiam sa stiu daca ustura
pufescu, felicitari pentru putzoi sa creasca mare si sanatos!

Alina, 22+ cu dulce

Fetita mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hbro

Dragi mamici,

Prima intrebare era daca merge cineva la Euroclinic sau Medlife.
In legatura cu a doua (cm peste sarcina) povestea este asa: pe 7 fac testul si apar 2 liniute, pe 8 am programare la medic si mi se confirma faptul ca ...bebele e deja mare dar neavand ecograf in cabinet nu poate estima cat de mare...eu ii spun ca am avut cm peste sarcina dar mi-a zis ca nu se pune, si sa socotesc dpn din noiembrie. la ecografie nu ma poate programa decat peste 2 saptamani, alerg inebunita pe la diverse clinici ca sa gasesc una cu ecograf liber in ziua respectiva.nu va mai spun toate receptionerele, asistentele, doctoritele sictirite de parca nu era 8 martie :) ..in sfarsit gasesc una, ii explic iar povestea cu cm si imi zice ca vom considera ca bebele are 15 saptamani (adica tot ultima menstruatie in noiembrie) numai ca greutatea lui se potriveste cu a unui de bebe de 18 saptamani. pai eu ce sa mai inteleg?atunci de ce nu consideram ultima cm in octombrie sau septembrie?dupa ce ar trebui sa imi dau seama care este ultima si de cand incepe numataroarea saptamanilor? intr-adevar mi s-a spus ca bebe e bine si foarte vioi dar daca tot am aflat dupa 3 luni as prefera ca datele sa fie corecte, sa nu am trezesc ca de fapt nasc in iunie (exagerez, dar sper ca intelegeti ce vreau sa spun).va multumesc tuturor.

HBRO
16+ si (2ani)

Eu am inteles, dar habar nu am cum se ia in cazul asta, poate daca si la urm. echo bb va fi cu 3 sapt mai mare luati ca si DPN de referinta?! Zic si io

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

hai ca m-ati facut sa rad, si tu, Alinuta si tu, Elena
eu chiar nu ma supar daca veniti la mine, am loc de cazare kklau si abia nu ma mai plictisesc, asa ca va astept cu drag!
cine mai face injectii cu nospa si scobutil? sau sunt singura? voiam sa stiu daca ustura
pufescu, felicitari pentru putzoi sa creasca mare si sanatos!

Alina, 22+ cu dulce

Fetita mea

Aici au facut mai multe mamici, n-am auzit pe nimeni sa se planga. Eu una nu-s buna de referinta, am fundul poligon de trageri de la inceputul sarcinii, am un fund atat de tabacit ca nu mai stiu ce doare.

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Ziua sotilor? Mai e si asta o zi ca Ziua Internationala a Femeii?

Oricum se apropie aniversarea sotului meu, si cum stau numai acasa, ioc bani, vroiam sa-i iau un ceas, mai ales ca face 30 de ani... dar na, el vrea sa-si ia un telefon mobil, nu prea coincide cu ce vroiam eu, dar asta este.

Alina 19+ cu
gargarita

Nu nu,eu m-am referit la aniversarile lor.de fapt,cica este si ziua lor,pe 5 mai.
Aceeasi idee am avut-o ca si tine:un ceas,insa saracu are mare nevoie de un tel,iar cum si eu stau acasa,cum si eu ciu-ciu bani,nu stiu cum o sa rezolv situatia.

21+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hbro spune:

Mamici (na ca am ramas fixata), imi puteti spune cam cat cantareau bebelusii vostri pe la 14-15-16 saptamani?Va multumesc. (pana luni cand sunt programata iar la ecografie fac grafice, scot radicali, impart si inmultesc doar doar deslusesc misterul ).

HBRO
16+ si (2ani)

Mergi la inceput

Gabitza, eu de obicei de ziua sotului imi cumparam cate o lenjerie sexy, pe langa cadou. O sa treaca si criza asta.

Alina 19+ cu
gargarita

Mergi la inceput