Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 6
paula_m spune:
Elena,transmite-i Liei,daca mai vb cu ea, ca o asteptam cu drag cat mai repede, si ca ii dorim tot binele din lume .
Alina, eu stiu ca de la 25 de saptamani are sanse sa supravietuiasca.
Paula,
20+ cu 
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina2005 gata, Otilia, m-am conformat si am schimbat semnatura. si ca sa vedeti cat sunt de paranoica acum, spuneti-mi va rog cam de la cate sapt are sanse un bebe sa supravietuiasca in cazul unei nateri premature? si de la cate sapt putem spune cam suntem in trim 3? Alina, 22+ cu dulceFetita mea |
Alina eu am auzit un caz,ca a nascut la 5 luni si o saptamana din cauza unei cazaturi pe scari,sansele au fost mici dar totusi a trait si sa facut mare si grasun.oricum nu trebuie sa te gandesti la asta,iti faci rau numai imaginanduti,stai linistita,pune niste muzica care sa te binedispuna si o sa il faca si pe bebe sa se simta bine

18+
hbro spune:
Dragi mamici,
Prima intrebare era daca merge cineva la Euroclinic sau Medlife.
In legatura cu a doua (cm peste sarcina) povestea este asa: pe 7 fac testul si apar 2 liniute, pe 8 am programare la medic si mi se confirma faptul ca ...bebele e deja mare dar neavand ecograf in cabinet nu poate estima cat de mare...eu ii spun ca am avut cm peste sarcina dar mi-a zis ca nu se pune, si sa socotesc dpn din noiembrie. la ecografie nu ma poate programa decat peste 2 saptamani, alerg inebunita pe la diverse clinici ca sa gasesc una cu ecograf liber in ziua respectiva.nu va mai spun toate receptionerele, asistentele, doctoritele sictirite de parca nu era 8 martie :) ..in sfarsit gasesc una, ii explic iar povestea cu cm si imi zice ca vom considera ca bebele are 15 saptamani (adica tot ultima menstruatie in noiembrie) numai ca greutatea lui se potriveste cu a unui de bebe de 18 saptamani. pai eu ce sa mai inteleg?atunci de ce nu consideram ultima cm in octombrie sau septembrie?dupa ce ar trebui sa imi dau seama care este ultima si de cand incepe numataroarea saptamanilor? intr-adevar mi s-a spus ca bebe e bine si foarte vioi dar daca tot am aflat dupa 3 luni as prefera ca datele sa fie corecte, sa nu am trezesc ca de fapt nasc in iunie (exagerez, dar sper ca intelegeti ce vreau sa spun).va multumesc tuturor.
HBRO
16+ si
(2ani)
hbro spune:
Draga Alina2005
La inceputul acestui capitol este o pagina cu dtp-urile viitoarelor mamici si informatii despre saptamani si trimestre. Aici am gasit raspuns la intrebarea ta si anume trimestrul 3 incepe cu saptamana 28 (adica luna a7a). Sper sa te ajute cu ceva.
HBRO
16+ si
(2ani)
bumblebee spune:
Pufescu, felicitari pt puta, o sa fie bine, cu happy end
Pai nu pt happy-endu-ri suntem aici? Sa mutam de la odiseea sarcinii la clubul scutecelor, sa nu mai aud pe nimeni cu pareri pesimiste ca scot biciul si articulez
. 

Alina
19+ cu 
gargarita
btz_ovi spune:
mycya,Lala daca ne-ar auzi sotul ar zice ca suntem blegute si ne facem griji.Poate nu ar trebuie sa ne gandim la tot ce e mai rau,sa fim optimiste si sa nu bagam in seama visele urate.Iar lacrimi in somn inseamna o bucurie imensa,deci clar Lala ca in curand vom fi happy.
A simtit bebe ca l-am "barfit"
si se agita pe acolo.Nu stiu ce e cu el acum,cand suntem numai noi 2 e activ,cum vine si taticul acasa tace mālc si sta cumincior acolo,l-am si certat ca e neascultator si ma face de rusine.Insa mi-a promis ca in week-end va fi activ
.
21+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
beluistef spune:
Pufescu felicitari pentru
, bun venit in club ![]()
Alina vrei cumva sa iei o
acum cand faci si injectii si trebuie sa stai linistita ????? Ma pun pe
si vin si asa te
...cum sa gandesti asa ceva...fii optimista draga mea, pai se poate una ca asta ....

Elena,
23+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)

. Doamne, ce de baietei sunt!!!!