Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 5
Otiliav spune:
Alina, unii medici prefera palparea ca sa-si dea seama si daca-i rigid sau moale. E bine ca-i asa lung. Medicul din Norvegia mi-a spus ca-s multe femei care pot duce o sacrina bine mersi cu col scurt daca el e rezistent si in cazul meu a avut dreptate, scurt dar am ajuns la 40 de saptamani fara cerclaj.
Vezi ca trebuie sa schimbi semnatura, esti aproape in luna a 6-a dupa ticker
.
hbro, bine ai venit! Am mai auzit de astfel de cazuri dar mie nu mi s-a intamplat. Pana la urma de ce te intereseaza? Ca bb s-a fixat, creste frumos, traiasca ecografele care ne spun cat este de mare.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+ 
bumblebee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef In primul rand am ceva vesti de la LIA: va transcriu mesajul ei : " ( eu i-am zis sa intre pe la noi sa mai vb. si iata raspunsul ei) IMI CER SCUZE nu pot crede-ma, imi aduc aminte de toata perioada, yo am sters toate pozele si mesajele din tel pe tema beblului imi este f greu sa va citesc cu frumusetile voastre din burtici si aici la aspirante imi e greu ca mai scriu fete care sunt gravidute NU VREAU SA VA SUPAR DAR NU POT asa a vrut BUNUL DUMNEZEU va pup si sa va dea BUNUL DUMNEZEU TOT CE E MAI BUN PE LUMEA ASTA PTR BEBEII SI PTR VOI ![]() ![]() "*************************************************** Elena, 23+ cu ![]() Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
Off, imi pare tare rau, inteleg... eu dupa ce am patit-o de cateva ori... m-am razbunat de fiecare data aruncand toate analizele, ecografiile, tot... ghiciti in capul cui s-a spart? Tot al meu, ca deh... cand te duci la alti medici sa investighezi ce si cum stai si povesteste-le, si cand vor si o hartie ca sa-si faca o parere medicala pertinenta... ciu-ciu
si ia-o cu intepaturi si toate bazaconiile care au trebuit facute.Dar... eu zic ca totul trece... chiar tot..
Alina
19+ cu 
gargarita
Mycya spune:
buna dimineata burtici
Hbr bine ai venit si sa ai o sarcina usoara si la termen

cat despre Lia sper sa treaca peste cu bine peste toate chiar daca vor ramane in suflet amintiri grele

Alinasa nu iti faci griji ca te plictisesti ca fetele nu te lasa chiar deloc,eu nu sunt de la inceputul sarcinii pe forum si pot zice ca mam mirat foarte tare cand am vazut cat de active sunte fetele,si gata sa te ajute cu orice.stai fara griji ca o sa fie totul bine

18+
ochidut spune:
Alina, neaparat nu trebuie sa mai urci/cobori scarile alea. Sa-ti aduca sotul totul pe langa pat si tu incearca sa te linistesti, sa crezi in tine si in bebele tau si cu siguranta va fi totul bine.
23 + cu 
beluistef spune:
Si inca un mesaj de la LIA:
"si inca ceva
cand o sa se apropie data sa nasteti o sa intru sa va anunt minunea din burtica mea
VA PUP SI VA IMBRATISEZ PE TOATE 

"
Asteptam cu mare drag aceasta veste 
Elena,
23+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
btz_ovi spune:
Hello burtici 
.Voi aveti cosmaruri?Eu de cand am ramas insarcinata visez mereu numai prostii:valuri mari venind peste mine,sange,cheaguri,avort,cateodata ma visez fara burtica,lacrimi.Ce mai!!!Fiecare noapte este un cosmar pt mine 

.Sotul spune ca visez din cauza faptului ca desi nu a fost un bebe programat,mi-e teama sa nu se intample ceva cu sarcina.Cred ca asa este,il iubim extraordinar de mult si il dorim din toata inima alaturi de noi sanatos si teafar.Offf

21+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
Alina2005 spune:
gata, Otilia, m-am conformat si am schimbat semnatura.
si ca sa vedeti cat sunt de paranoica acum, spuneti-mi va rog cam de la cate sapt are sanse un bebe sa supravietuiasca in cazul unei nateri premature? si de la cate sapt putem spune cam suntem in trim 3?
Alina,
22+ cu
dulce
Fetita mea
Mycya spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Hello burtici ![]() .Voi aveti cosmaruri?Eu de cand am ramas insarcinata visez mereu numai prostii:valuri mari venind peste mine,sange,cheaguri,avort,cateodata ma visez fara burtica,lacrimi.Ce mai!!!Fiecare noapte este un cosmar pt mine ![]() ![]() .Sotul spune ca visez din cauza faptului ca desi nu a fost un bebe programat,mi-e teama sa nu se intample ceva cu sarcina.Cred ca asa este,il iubim extraordinar de mult si il dorim din toata inima alaturi de noi sanatos si teafar.Offf![]() ![]() 21+cu ...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
mai am si eu uneori dar nu ma gandesc la ele,si la fel trebuie sa faci si tu,nu mai trai cu teama asta ca se va intampla ceva ,din cauza asta si visezi,ai incredere in Dumnezeu ca va avea grija de voi si incearca sa inlaturi gandurile rele

ai grija de tine
18+
lalala13 spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Hello burtici ![]() .Voi aveti cosmaruri?Eu de cand am ramas insarcinata visez mereu numai prostii:valuri mari venind peste mine,sange,cheaguri,avort,cateodata ma visez fara burtica,lacrimi.Ce mai!!!Fiecare noapte este un cosmar pt mine ![]() ![]() .Sotul spune ca visez din cauza faptului ca desi nu a fost un bebe programat,mi-e teama sa nu se intample ceva cu sarcina.Cred ca asa este,il iubim extraordinar de mult si il dorim din toata inima alaturi de noi sanatos si teafar.Offf![]() ![]() 21+cu ...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , si pentru mine! azi noapte eram in pragul divortului
am visat si foc, si valuri, si sange, si cutremur, si hoti, si ca am pierdut pe bebe, ohooo..rar am nopti cand sa visez cat de cat normal.
----------------------------------------------
my somebody....

20+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
pufescu spune:
Buna fetelor, intru si eu la raport.
Am fost ieri la eco/control. Sunt in trendul general, adica e cu pootza :). Statea cu fundul in cap si su capul in jos asa ca nu a putut sa ii masoare toate cele, dar ce s-a vazut era normal.
Din pacate mie mi s-a scurtat colul la 2cm(de la 3.8),asa ca trebuie sa stau cat mai calma.E inchis si rigid,asa ca deocamdata nu se lasa cu cerclaj, e doar ingrijorator.Nodulul s-a dublat si are aspect de fibrom acum, asa ca nici asta nu m-a inveselit prea tare. Doctorita mi-a zis sa stau calma ca macar nu e intr-o pozitie in care sa il incurce pe bubu la crescut sau la iesit cand o fi cazul...plus ca sunt sanse sa se resoarba dupa nastere.Sper sa fie asa ca tare as vrea sa mai fac un pui mai incolo :).
Doctorita s-a inveselit maxim cand i-am zis ca vreau sa nasc natural, a zis ca si ea crede ca e cel mai bine asa desi majoritatea acum prefera cezariana. A zis ca vine la nastere, si ca asista si la Medlife si Euroclinic, asa ca o sa ma duc sa ma interesez de preturi. Nu ma incanta ideea sa nasc la stat cand astia anunta ca banii pt sanatate se termina in iunie...Plus ca nu ma vad dand spaga si stand pe masa de nastere cu banii de gat. Sper sa reusim sa strangem bani pt. fericitul eveniment.
Deci nu ma mai apuc de gimnastica pt gravide cum vroiam...mia- zis ca ar fi mult prea riscant(combinatia de col scurt cu genunchi beteag ar fi prea mult). Sper sa fie cu happy end. Pupaturi la toata lumea
19+